Şimdi Ara

TÜRKNET ONLİNE İŞLEMLERLER HIZ ARTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba , Bugün itibariyle türknet firmasına nakil işlemlerimi tamamladım . VDSL istediğim halde bana ADSL verdiler , VDSL e geçişin ücretsiz olduğunu ancak bunu benim online işlemler menüsünden yapmam gerektiği söylendi . Şimdi benim sorum şu ki ; online işlemler menüsüne girdiğim zaman ben hız yükseltme talebiyle alakalı herhangi bir seçeneğe erişemiyorum daha doğrusu böyle bir seçenek karşıma hiç bir şekilde çıkmıyor . Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların acil yardımına ihtiyacım var . Şimdiden çok teşekkür ederim .

• adsl'den geçiş yaptıysan yine adsl açılmıştır. online işlemde hemen görünmese bile bir süre sonra paket teklifleri kısmında alabileceğin hızlara göre paket seçenekleri eklenecektir. acele etmene gerek yok, 1-2 hafta kullan, altyapın müsait ise belki gelecek aya doğru vdsl geçişini yaparsın.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler mesajınız için . Evet adsl'den geçiş yapmıştım . Yoğun uğraşlarım sonucu sizin verdiğiniz cevabı bir tane müşteri temsilcisi de verdi . Bu arada abone olduktan sonra telesekreter dışında normal bir insanla konuşmak için tuş kombinasyonları nedir acaba ? :D Uzun saatler uğraştım ama bir türlü insanla konuşamadım
  • ukiranta kullanıcısına yanıt
    Buradaki türknet yetkilisine yazarsan 1 gün içinde VDSL'e geçirecektir seni.
    Ondan sonra hız profilinin güncellenmesini istersin.
  • Hocam biraz acemiyim de forumda , o dediğinizi nasıl yaparım acaba ?
    https://forum.donanimhaber.com/profil/2416108#!/

Bu profil türknet destek profili.
    Sol tarafta kullanıcıya PM gönde var. Orada iletişime geçebilirsin

Aynı zamanda Türknet Destek Burada isimli başlığa da yaz problemi. Linki aşağıya bırakıyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005#129746005
    Merhabalar, ben durumunuzu anladım. Eğer bağlı olduğunuz santral dolabınızda boş VDSL portu varsa size VDSL hizmetimiz üzerinden hizmet verebiliriz. Bana bu durumunuzu PM üzerinden müşteri numaranızla birlikte iletin. Ben yardımcı olmaya çalışacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet Hız Arttırma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.