5-7 Yaş grubu için interaktif kodlama etkinliği önerisi
Başlıkta belirttiğim yaş aralığı için 15-20 dakikalık bir kodlama etkinliği düzenleyeceğim. İnteraktif olması birinci önceliğim ve tema konusunda henüz karar vermedim. Bunun için önerebileceğiniz web aktivite siteleri için öneriye açığım.
Sanırım okulu veya bölümü merak edenler var . Varsa sorunuz yardımcı olabilirim.
Piyasada böyle bir açık olduğu kanısındayım . Sosyal medyada ( youtube , twitter , facebook , instagram , tiktok) isteğe göre bot veya isteğe göre organik gerçek takipçi/beğeni/izlenme vs vs işlerini artık ticari boyuta taşımak istiyorum . Eşe dosta ücretsiz yaptığım bu işlemler , piyasanın kalitesizliğinden dolayı beni birazcık uyandırdı doğrusu . Açacağım İnstagram sayfası kullanıcı adı için isim önerisi bekliyorum
Cüzdanlar arası aktarım.. yardım..
Merhabalar bu işlerde pek bir deneyimim olmadığı için yardımınıza ihtiyacım var . Binance de ki cüzdanımda ki ether leri , blockchain.com cüzdanıma aktarmak istiyorum . Binance bana aktarım yaparken hangi ağı kullanmak istediğimi soruyor . BSC (Binance Smart Chain) ve ERC20 adında 2 seçenek var . BSC ' nin komisyonu 6 tl , ERC20 ' nin komisyonu 50 tl . Sizce blockchain.com sitesi ,
BSC türündeki aktarımları destekliyor mu ?
5 GHZ WİFİ ANTEN ACİL YARDIM
Bugün fiber internete geçiş yaptım ancak , elimde bulunan wifi anten 5ghz modeme bağlantı sağlayamıyor . 2.4ghz de ise hız yarıya düşüyor . Bu sorunu nasıl çözebilirim
Uzun zamandır arayış içindeyim .
KZ S1D ve HAYLOU GT1 XR modelleri arasında kaldım . Sizce hangisini seçmeliyim ?
Alternatiflere açığım ...
250 TL Bluetooth Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi
Araştırmalarım sonucu , Blitzwolf FYE7 modelinin bu fiyat aralığında rakipsiz olduğunu düşünüyorum . Kulaklıktan beklentim , kulağa sağlam tutunması ve kuvvetli basslar. Sizce mantıklı bir karar mı vermiş olurum ?
Kendi Müşterisine Fiber Vermeyen TÜRKNET !!
|
İOS ANDROİD WHATS APP AKTARMAK
|
SESSİZ GÜÇ KAYNAĞI TAVSİYESİ
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 212
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 9.867 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware