Şimdi Ara

Turknet modem iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün internetim bağlandı 1000 mbps e kadar hız alabiliyorum. Elimde Keenetic Hopper DSL AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem Fiber Router 4x1Gbit/s, USB3.0 KN-3610 modem var kendi modemimi kullanmak istiyorum.Türk telekomun getirdiği modemi ve ont cihazını iade etmek istiyorum. Sıkıntı çıkartıyorlar mı bu konuda?

Ont yi iade edince nasıl neti kullanacaksınız?

Kendi cihazınızı takıp kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ont cihazı satılıyor internette 300 500 tl arası.

Türknet sınırsız ve özgür iletişim babında farklı cihaz kullanım açısı.

Denemekte faide olabilir, olmasada 500 TL zarar yazar.

• Ont iadesinden vazgeçin öncelikle ve sonra kullanıcı adı şifre vlan ıd bilgisini hazırlayıp hopper dsl ürününüzün başına geçin daha önce şayet dsl ile kullandıysanız modemi sıfırlayın ve yeniden kurulum yapın kurulum yaparken hizmet sağlayıcınızın verdiği ethernet kablo yada duvar ünitesi üzerinden internet bağlantısını seçip isim şifre vlan ıd girmeniz yeterli oluyor daha dün peak dsl modelini kurdum bu şekilde çalışıyor...

Ip tv gibi ek hizmetlere erişim sağlıyor isen onlar içinde tanımlı vlan ıd bilgisini edinmen lazım ayrıca keenetic modemler diğer modemden bilgileri kendisi alabiliyor ama bana verilen aidata routerden bilgileri okuyamadı mecburen elle giriş yapmam gerekti...

Mac adresi doğrulaması yapılıyor ise mac adresini de girmeniz gerekebilir genelde modemin alt kısmında yazar oradan öğrenirsiniz kendi modeminizi kullanırsınız bu şekilde...

Telekomun verdiği wifi 6 destekli modem iyi güzelde benim peak dsl kasmaz iken 4k videoları bile kare kare oynatıyor tıkanıyor o nedenle kendi ürünümü kullanacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 9 Ağustos 2026; 15:46:47 >
    Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Modem İadesi
    4 yıl önce açıldı
    Turknet modem gönderimi ve ONT
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.