Şimdi Ara

Türknet fiber router iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom fiber altyapısında Turknet kullanıyorum. Kullanmadığım halde bana zorunlu şekilde verilen routeri iade etmek istiyorum. Türk telekom tarafından iade işlemleri başlatıldı. Bana verilen HGW yi iade edip boş yere para ödemek istemiyorum. Faturada açıkça 80 TL olarak belirtilmiş. Diğer firmalar iade işlemlerine başlamış Türknetten de bekliyorum.

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YildirimMusa -- 11 Şubat 2026; 20:34:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
  • TT Altyapıdan kullanılan Turknet'ten kiralık cihaz iadesi nasıl yapılıyor? Online işlemlerde bilgi yok, ben de iade etmek istiyorum. Kendi ikili mesh cihazımı kullanıyorum, kutuda duran cihaza boşuna kira veriyorum.

Attığım şeyi okumadınız sanırsam faturada 80 TL faturaya dahildir yazıyor. Neden boşu boşuna 80 TL öldürüyorum ben kullanmadığım cihaza

Daha Fazla Göster
  • Türknet fiber router iadesi

Nasıl aldığına bağlı, içsel alım dışsal alım, sonuçta alım. Türknet fiber router iadesi 

• YildirimMusa Y kullanıcısına yanıt

Gigafiber altyapısında modem kirası almıyorlar. Sizin sanırım farklı altyapıdan hizmet. Gerçi xDSL'de de modem zorunluluğu yok. Sizin başka altyapıda fiber ise böyle bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. O kiralama da büyük ihtimalle altyapı sahibi tarafından yapılıyordur.

Gigafiber Türknet fiber router iadesi 

Altı üstü yapı sonuçta; yapıcı kira.Türknet fiber router iadesi 

• Artık içinde dışında kısmını bilemem ama bütün internet sitesinde yazan bu. Benden en başta istenen aylık ücret dışında bir ücret ödemedim asla. Ha faturada 70 koyup sonra 70 indirim yapıyorlar o konularda işi çok karıştırmış durumdalar.

Birde eklemek istiyorum sonuçta ne ödeyeceğinizi net göstermesi açısından en iyisi bu. Başka ISP'ye giriyorum aylık 500 tl yazıyorsa modemi sonradan ekliyorlar aylık ücret yükseliyor. Bağlantı ücreti ekliyorlar. Keşif istiyorlar vs..

Alıntı

metni:
    Alınacak hız santrale olan mesafeye, kullanılan cihaza, coğrafi konuma, şebeke yoğunluğuna, bina konumuna ve hattın kalitesine göre değişkenlik gösterir. 1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızı Turknet GigaFiber altyapısının bulunduğu bölgelerde geçerlidir. Bulunduğun ilçedeki mahallenin, bazı sokak, site ve/veya binalarında altyapı koşullarına göre Turknet GigaFiber hizmeti bulunmayabilir. Turknet GigaFiber ve Fiber abonelerinden modem bedeli alınmaz. Abone hizmetini iptal ettiğinde cihazın iadesi zorunludur, iade edilmediği takdirde ₺3.000 cihaz bedeli faturalandırılır. Abone hizmetini iptal ettiğinde cihazın iadesi zorunludur, iade edilmediği takdirde ₺3.000 cihaz bedeli faturalandırılır. Başka operatörden Turknet’e geçişte ₺2.500’ye kadar olan cayma bedeli Turknet tarafından karşılanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xentios -- 13 Şubat 2026; 8:21:26 >

• xentios kullanıcısına yanıt

Aylık kullanım ücreti yok. Zimmetli cihaz olduğu için abonelik sonlandırmada teslim edilmezse cihazın ücretini istiyorlar doğal olarak. Konuyu görüştüm ve aylık ücret olmadığından iade etmeniz durumunda faturanızda herhangi indirim olmayacaktır diye belirttiler.

Aylık ücret yoksa bu faturada yazan neymiş

• Benim anladığım normalde böyle bir ücret daha var ama kampanyaya dahil olduğunuz için ödemiyorsunuz. İşin komik yanı herkes zaten bu kampanyaya dahil. Yasal bir saçmalıktan ötürü yazmak zorunda kalmışlar gibi.

• Tüm faturalarımı geriye dönük kontrol ettim. Ne xDSL abonelimde ne de Gigafiber aboneliğimde böyle bir bilgilendirme yok. TT altyapısından Turknet ile fiber hizmeti alırken TT tarafından dayatılan modem ücreti olabilir. Başka bir şey gelmiyor aklıma.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.