Bildirim
Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (28. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ağam bize yok mudur ? _____________________________ -
İnanıyor musunuz buna ? Bence Türk Telekom diyecek ki hızları iki katına çıkardık bu zor zamanı atlattık ancak sistemlerde aşırı yük yüzünden krizler yaşadık ve tekrar 4mbit e döndük diyecek gibi sanki ,.,
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Yemin ediyorum aynı duyguları yaşıyorum yaquote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TV
hocam temsili koydum valla billa. yanlıs anlama. 35 mb internet alanlar kaldı disarda
Alıntıları GösterAz önce türkentin mobil uygulamasında destek kaydı oluşturdum . Bakalım taş attık kolumuz yorulmadı bekliyoruz.
Ahahahah harika! _____________________________ -
Şözleşmelerde yazan hızı vermek zorunda gerisi için birşey yapmak zorunda değil ne yazıkki umarım bu şekilde devam eder upload hızları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Hz. Ebubekir (r.a) bir gün bir ceviz için kavga eden çocukların arasına girer. Durun, ben ikinize de pay edeyim der... Cevizi kırar içi boş çıkar. Mübarek çocuklara döner: "Biliyor musunuz" der... Uğruna dövüştüğünüz dünya bu işte..." -
Ayşe Y banada aynı mesajı attı sanırım Ayşe Y Mars’ta yaşıyor
arkadaşlar bir sorum olucak bunlar benim testlerim upload bu arada 8 bende görmedim hiç bu önemli değil günün belirli saatlarinde hiçbir sorun net göründüğü gibi harika ama beli saatlerde ise ping değerlerim 60 üst dowloand ise 1mb ile 4mb arasına düşüyor bu arada upload her zaman 3mb 4mb arası hiç düşüş yok bunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba benim gibi_____________________________
-
Bildiğim kadarıyla dsl yapısının gereği download uploaddan etkilendiği için veri modeme belli bir kayıpla geliyor.
Arkadaşlar benim hat değerlerim yukarıdaki gibi maximum alacağım hız kaçtır daha önce 28/8 ve 4 arası giden indirme hızlarım vardı şimdi ise durum son resim deki gibi 2 haftadır arızayı çözemediler hala bekliyoruz
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar ..._____________________________ ₪ HTC [color=
-
Biz de de ping arttı 9 civarıydı 32 oldu, upload 4 civarıydı 1.15 oldu, download 40 civarıydı 21 oldu. İnternette donmalar yaygın.
romanyaya gidip gelen olursa denesin.. adamlar speedtest sonuclarında dünya 3. sü
https://twitter.com/BTKbasin
buraya baskı kuralım._____________________________ ..:: 2004'den beri DH üyesi ::.. -
Merhaba benimde turknet onlinede 8 gözüküyor ama test yaptigim zaman 4 geliyor teknikdestek icin yazdim bekliyorum. _____________________________ Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsadaAdam olmak her Erkeğe nasip olmuyor.
-
8 olmuş _____________________________ -
Aynen, bendede 8 gorunuyor, testlerde 3.6Mbps cıkıyor. Madem vermeyecen niye gösteriyorsunquote:
Orijinalden alıntı: XnoX
Merhaba benimde turknet onlinede 8 gözüküyor ama test yaptigim zaman 4 geliyor teknikdestek icin yazdim bekliyorum..
Ayrıca upload hızı 8 degil, enaz (dowload/3)Mbps hızında olmalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surayy -- 18 Nisan 2020; 15:6:12 >_____________________________ -
Merhaba, şu anda bazı kullanıcılarımız da test ediyoruz ve güncellemeler üst paketlerden başlayacak şekilde kademeli olarak yapılmaya başlanmıştır. _____________________________ -
Merhaba, güncellemeler üst paketlerden başlayacak şekilde kademeli olarak yapılmaya başlanmıştır. _____________________________ -
Kademe 35 lik tayfaya çok geç gelmez inşallah :)quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, şu anda bazı kullanıcılarımız da test ediyoruz ve güncellemeler üst paketlerden başlayacak şekilde kademeli olarak yapılmaya başlanmıştır._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X