Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
807
Cevap
7
Favori
31.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkneti kullanmadığım için bilmiyorum ben türk telekom kullanıyorum. Ama her tip altyapıda hizmet vermiyor Türknet eve kadar fiber ise altyapını kullanamazsınız

• Haberin son bölümünden yoka çıkarak maalesef ☹️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Hz. Ebubekir (r.a) bir gün bir ceviz için kavga eden çocukların arasına girer. Durun, ben ikinize de pay edeyim der... Cevizi kırar içi boş çıkar. Mübarek çocuklara döner: "Biliyor musunuz" der... Uğruna dövüştüğünüz dünya bu işte..."
  • ahmet1001 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. SNR için söyleyebileceklerim tamamiyle doğru olmayabilir ama kendi yaptıklarımı şöyle sıralayabilirim. Öncelikle iç hattı kontrol etmek gerekiyor bunun için bina girişinden yeni bir kablo çekip kontrol ettim. 1. katta olduğum için geçici bir kablo ile denedim ben sade hat zayıflaması 25 den 22 ye düştü SNR aynı kaldı. daha sonra ortalama 10 günlük süre ile Turknet'e bildirimde bulundum sürekli problem yok evet problem var kontrol ediyoruz problem sizde diye ısrarla kontrol etmediler. En son onlarda sıkılmış olacak ki Türk telekomdan arkadaşlar geldi ilk dedikleri iç hattınızdan kaynaklı . Israr edince Saha dolabı evimin karşısında hemen oradan ölçelim dediler değerleri. Ölçtüğümüzde kokoca saha dolabına gelen internet 40Mbps gözüküyor. Sonra portu değiştirdiler ve başka hatları denediler. 120 ye kadar çıkarttılar. SNR hızla ters oranlı olduğu için 35Mbps kullanıyorken 30 db'le kadar çıkmıştı. 100'lük pakete geçince haliyle tekrar 10'lara düşmüş oldu ama bir kopma filan yaşamadım şimdiye kadar. Eski ve yeni değerlerimi paylaştım. Biraz ısrarcı olmak lazım bu konuda. Bizleri sanki bir şey bilmiyormuş sıradan kullanıcı yerine koyduklarını düşünüyorum umarım yanlış düşünüyorumdur. Biz yine neyin ne olduğunu az çok biliyoruz ama bilmeyen insanları iç hattınızda problem var diyerek başlarından savıyorlar. İnsanlar da bu ISS beş para etmez demekte biraz haklılar gibi. Olan hizmeti kendi hataları yüznden tam performansta kullanıcıya ulaştıramıyorlar. Bu problemde benim portum sağlam ama mahallemde kim bilir kaç insan bu problemle yüz yüze. halbuki ki tüm teçhizatı kontrol etmek hizmeti ulaştırmak onların görevi.

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı .

• baracuda07 B kullanıcısına yanıt
    Hocam iç hattımı komple yeniledim o yönden bir sorun yok gibi gözüküyor. Bugün internetim gitti geldi tekrar eski değerlere döndü fakat çok sürmeden geri düştü. Galiba port kaynaklı bir sorun var,arıza kaydını TT'ye ilettiler gelsinler bakalım. Ama modem beni şüphelendiriyor. 2013 yılından beridir Airties 5650 kullanıyorum. Bakalım hayırlısı,verdiğiniz bilgiler için tekrardan çok teşekkürler,keyifli kullanımlar.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir

Ne mutlu Türk'üm diyene
  • Turktelekom "50 mbps"

Genel de hep bağlantımın "3 mbps" eksiğini veriyorlar. Bilmiyorum herkeste böle mi?

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

İnternet kullanımının çok yükseldiği bu günlerde upload ihtiyacı da hızla artıyor. Turk Telekom ile birlikte kullanıcılarımıza bu günler için daha yüksek upload hızları sağlamak üzere testler yapıyoruz yani şimdilik geçici bir yükseltme denemesi bu. Bu yüzden bu günlerde ara ara daha yüksek upload hızları ile karşılaşabilir, sonra tekrar eski upload hızınıza dönebilirsiniz. Lütfen şaşırmayın. Testler sonuçlandığında genel bir upload yükseltmesi mümkün olursa sizleri tüm detaylarıyla beraber haberdar edeceğiz.
    Ben farklı olarak; daha fazla upload hızı veya daha fazla download hızı istemiyorum sizden. Sadece 'HER OYUNDA' ping veya lag - veya multiplayer oyunlardan 'port-net sebebiyle oyundan düşme' olaylarını yaşamak istemiyorum. Şu evde kaldığımız dönemlerde ne oyun oynanıyor nede net üzerinden iş teslim edilebiliyor...

Sözde 100 mbps hızım var... Gerçi illaki yüksek hızım olsun diye caz yapan tiplerden de değilim. Düzgün bir şekilde ihtiyacımı karşılayın yeter.
    Benden daha düşük download veya upload hızına sahip tanıdıklarımda hiç sorun yokken, ben bu hızlarda yerlerde sürünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 17 Nisan 2020; 21:46:23 >

• hadi hayırlı olsun

• Hala 8 mbps gözüküyor ama pratikte upload hızım hala 4 mbps. Bekliyorum bakalım.
  • Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

Benim değerler bu şekilde. 35 mbit kullanıyorum upload hızı için 50lik pakete geçsem mi ? Hattım kaldırır mı acaba. Alabileceğim upload hızına göre downloadık düşük gibi.

benim dikkatimi haberdeki su kisim cekti

" Kovid-19 salgını nedeniyle evden çalışan, uzaktan eğitimlerine devam eden kullanıcılar, 1 Haziran 2020 tarihine kadar 2 kat hızlı veri yükleme uygulamasından faydalanabilecekler. "

Bunun türkcesi 1 hazirandan sonra bu hizlar icin ya para isteyecekler yada eski usül 3 yeterli diyecekler.
  • Twittere gelin, trend topic olmalıyız.

----------------------------
    internet faturalari indirilmeli.50 mbit upload istiyoruz. !

#UploadHızlarıAcilenArtmalı #UploadHızıArtırılsın @UABakanligi #turktelekom @TurkTelekom @VodafoneTR @TurkNet @BTKgovtr @BTKbasin @umitonaltr @kablonet @TRSUPERONLINE @millenicom @tcbestepe @iletisim
    ---------------------------------------------

Hızım modemde 8 olarak görülmesine rağmen hız testi yaptığımda 4 olarak çıkıyor. Ne yapmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/turk-telekom-upload-hizlarini-2-katina-cikardi-/1807922#

Haberin son bölümünden yoka çıkarak maalesef ☹️
    kimse kabul etmiycektir 1 hazirandan sonraki durumu. düsüremezler. hatta turk net calısanı dediki bu daha ilk aşaması.kademeli olarak artırıcaz test ediyoruz dedi. ilk seferde 8 vermişler.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.