Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
31.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadar saçma bir olaymış. Cidden dediğiniz doğruysa hiç adil değil. Herkes faturasını ödüyor biz 10tl ucuz kullanıyoz diye ayıramazlar
  • Dostlar turktelekom özel müşteri yönetimine konu hakkında talep bırakmıştım.Biraz önce görüşme sağladım bana şimdilik sadece kendi müşterilerine yönelik bir upload yükseltmesi olacağını,VAE üzerinden servis sağlayan firmalar ile daha sonra bir çalışma içine gireceklerini ilettiler.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir

Ne mutlu Türk'üm diyene
  • Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı
    Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir.Çünkü Türk milleti
    milli birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir. M.Kemal Atatürk
  • Selamlar, birkaç sayfa okudum da cevap verildi mi göremedim.

Bu artış Haziran ayına kadar mı, yoksa kalıcı mı?

17 Nisan gece 00:10 gibi internetim gitti. 2 dakika sonra gelince uploadım artmıştı. Umarım kalıcı olur bu uygulama.
    Telefon: Apple iPhone 13 Black - 128 GB PC: Intel i5 10400F İşlemci | MSI Z490-A Pro Anakart | Gskill RipjawsV 3200mhz CL16 2x8= 16 GB Ram | EVGA RTX3050 Black XC | Adata XPG SX6000 Pro 256 GB NVMe SSD | FSP 500Watt Meet PSU | AeroCool Quartz REVO RGB Kasa | CoolerMaster Hyper H411R Cpu Soğutucusu - LG 22MK400H 21,5 Inch 75Hz FreeSync Monitör Araç: 2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet Dualogic Active Plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

Selamlar, birkaç sayfa okudum da cevap verildi mi göremedim.

Bu artış Haziran ayına kadar mı, yoksa kalıcı mı?

17 Nisan gece 00:10 gibi internetim gitti. 2 dakika sonra gelince uploadım artmıştı. Umarım kalıcı olur bu uygulama.
    yapılan açıklamaya göre 1 hazirana kadar geçici bir süre, sonra her şey eskisi gibi.
    1 Haziran tarihine kadar sonra eskiye dönüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Miga

1 Haziran'dan sonra "ALTYAPI DESTEKLEMEZ O UPLOADI" yalanı yerine ne uyduracaklar çok merak ediyorum.
    çok basit: 1,5 ay test ettik, bazı yerlerde ciddi sorunlar oluştu. Altyapı kaldırmadı derler :)
    homosapiens17 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam cevap için.

Çok anlamsız bir hareket olmuş. Verecekseniz tam verin. Böyle boş hareketlerle reklam yapmayın. Zaten gıdımla verilen uploadımız var ülkecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saab9000 -- 17 Nisan 2020; 19:19:19 >
    Telefon: Apple iPhone 13 Black - 128 GB PC: Intel i5 10400F İşlemci | MSI Z490-A Pro Anakart | Gskill RipjawsV 3200mhz CL16 2x8= 16 GB Ram | EVGA RTX3050 Black XC | Adata XPG SX6000 Pro 256 GB NVMe SSD | FSP 500Watt Meet PSU | AeroCool Quartz REVO RGB Kasa | CoolerMaster Hyper H411R Cpu Soğutucusu - LG 22MK400H 21,5 Inch 75Hz FreeSync Monitör Araç: 2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet Dualogic Active Plus
  • Modemde 8 mbps gözüküyor test yaptığımda 4 mbps çıkıyor.!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattım 50mbit kaldırıyor zaten. 50ye 4 veriyorlar 50ye geçiş yapsam 8 olur mu acaaba ?

• TomShelby1610 kullanıcısına yanıt
    110 TL civarında ama şu anda telekomda böyle bir paket en az 150₺ ayrıca upload hızı 1 Haziran'a kadar böyle olacakmış.
  • Turk telekom müdürlüğü ile görüştüm. Hattımdaki kilidi kaldırdılar. "şimdi top Turknette, onlar hızınızı arttırırsa artar arttırmazsa olduğu gibi kalır" dediler. Evet @TurkNetDestek buyrun sahneye samimiyetinizi görelim.

Eğer samimi iseniz upload hızımı arttırır onu bunu bahane etmezsiniz.

Kayıt No: 32500693

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 17 Nisan 2020; 20:57:7 >

Saçma tarafı "BİZİ GISGANNAN" ülkelerdeki kablolar mı farklı adamlar nasıl hızlara sahip, bide bizdeki hızlara bak gülesim geliyor

• darkwood0 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Hocam. Ttnet'in açıklaması net; "vdsl kullanıcılarının upload sınırları iki katına çıkarılacak" biz de vdsl kullanıcısıyız ve bu artık kanılmış hak oldu.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.