Şimdi Ara

TurkNet İnternet Sık Sık Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yurtdışından 1 ay önce döndüm ve eve 16 Mbps hızında Turknet bağlattım. Şuan birinci ayını doldurmak üzere ancak çok sinir bozucu şekilde problem yaşıyorum. Mobil oyun oynarken anlık olarak internete bağlanamama ve internet üzerinden telefon görüşmesi yaparken sesin anlık olarak iletilememesi gibi. Son günlerde çok sıkca tekrar etmeye başladı. Bu problem olurken telefonda wifi simgesi gözükmekle birlikte mobil internet simgesi çıkıyor. Yani bu durumu kopma olarak değerlendirilmiyor sanırım. 3 kere destek kaydı açtım ve hızlı bir şekilde ilgilenip hat değerlerimin normal olduğunu ilettiler. Hatta sonuncusunda, türk telekom ekibine problemi ilettiler ve onlarda uzaktan kontrol ile sorunun gözlemlenmediğine dair kayıtları paylaştılar. Problem anlık olduğu için tespit edilemiyor sanırım. Benim sizden rica bu durumu daha önce yaşayan varsa tecrübesini paylaşması. İnternet en fazla 2 telefon ve 1 pc tarafından kullanılıyor ve kullandığım modem Tp-Link Td864W. Ayrıca altyapımın 80 Mbps'ye kadar desteklendiği söylendi. Sorunun modemimden veya altyapımdan kaynaklanma ihtimali var mı sizce? Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

• Merhaba modem arayüzünden hat bilgilerinizi gönderebilirmisiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hat bilgileri resimdeki gibi. İlginiz için teşekkür ederim.
    TurkNet İnternet Sık Sık Kopma Sorunu
  • toroslu35 T kullanıcısına yanıt
    Peki bu olay olurken modem ışıkları filan sönüyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Aynı sorunları bende yaşıyorum. Modem kaynaklı dedi Turknet ve ben modemi abimin ttnet hattına taktım 2 gün. Hiç sorun yok dediler. Onların modemde de sık sık kopma yaşadım. Turknetten hiç memnun kalmadım. Defalarca yazdım. Şimdi mobilden bağlanıyorum. Türknet uygulamasına kopma esnasında mobilden bile ulaşamıyorum o da kopuyor nedense.. Türknet =pişmanlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glmscs G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modemi kontrol ettiğinizi ve sorun olmadığını belirterek yeni bir arıza kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz tekrar kontrol ederek size dönüş sağlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.