Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber kutusu binaya gelmesine rağmen alt yapının hazır olmadığı söyleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet GigaFiber kutusu binama geldi, yaklaşık 30 gün oluyor.Düne kadar içi boş olan kutum bugün itibariyle içi kablolandı (daireme gelen herhangi bir kablo yok).Fakat forumlarda gördüğüm bu kutudan ayrı küçük siyah bir kutu daha olması gerekiyor,kör bir şekilde sağdan soldan bilgi edinmeye çalısıyorum çünkü herhangi bir yetkiliden süreç hakkında bilgi alamıyorum zira onlarda bilmiyor :) Evime 200 metre uzaklıktaki sokakta tüm işlemler tamamlanmış ve altyapı sorgulaması yaptığımda kullanıma hazır durumda gözüküyor. Bugün Türknet müşteri hizmetleriyle görüştüm, altyapınız desteklemiyor ama bölgenizde çalışma bulunuyor fakat bitiş tarihini göremiyorum, tahmini süre de veremiyorum diyor.Kısacası süreç çok yavaş işliyor yaptığım tüm destek kayıtlarıda bir işe yaramıyor.

Daha önce bu süreci yaşamış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim, zaten 30-40 gündür bekliyorum kalan tahmini bekleme süremiz nedir?

@TurkNetDestek Lütfen süreç hakkında bilgi verirmisiniz . Kutu tamam,kutu içi kablolama tamam. Bundan sonraki adım nedir sinyalmi bekleyeceğiz,yoksa bu kutudan ayrı birde daire girişime bir küçük kutu daha mı gelecek?

TurkNet GigaFiber kutusu binaya gelmesine rağmen alt yapının hazır olmadığı söyleniyor

• Merhabalar, binanıza kutu konulduktan sonra ortalama aktivasyon sürecimiz 6-8 haftadır. Web sitemiz üzerinden belirli aralıklarla sorgulama yaparak takipte kalabilirsiniz.

Merhabalar,günde birkaç defa sorgulama yapıyordum.Bugün birkaç saat önce tekrardan sorgulama yaptığımda altyapımın gigafiber için hazır olduğunu gördüm ve mobil uygulamadan gigafibere geçiş için randevumu yaptım.Henüz dereyi görmediğim için paçayı sıvamadım sevgili destek :) Herhangi bir sorunda umarım buradan yardımcı olursunuz.Olumlu veya olumsuz konuyla alakalı tekrardan güncelleme yapacağım.

Orijinalden alıntı: demirgg

Merhabalar,günde birkaç defa sorgulama yapıyordum.Bugün birkaç saat önce tekrardan sorgulama yaptığımda altyapımın gigafiber için hazır olduğunu gördüm ve mobil uygulamadan gigafibere geçiş için randevumu yaptım.Henüz dereyi görmediğim için paçayı sıvamadım sevgili destek :) Herhangi bir sorunda umarım buradan yardımcı olursunuz.Olumlu veya olumsuz konuyla alakalı tekrardan güncelleme yapacağım.

aynı gün sorunsuz bağlandı internetim teşekkürler

• demirgg D kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dileriz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.