Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Kullanıcıları Anakonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Bölüme baktığımızda birçok konu görmekteyiz lakin hemen hepsi farklı farklı şehir isimleri ile açılmış ve alt yapı takip amaçlı açılmış konular, Bu yüzden sadece kullanıcıların buluştuğu ve fikir alışverişi yaptığı bir konu olmasını istedim. (İstenirse başlığa İstanbul eklenebilir)


    Konuda kullanıcıların yorumları ve tavsiyelerinin yanı sıra hangi modem/router modellerini tercih ettikleri, Ne kadar memnun olup olmadıkları, bufferbloat testleri alınan hız değerleri, gibi konuları tartışmak ve fikir alışverişi yapmak güzel olur diye düşünüyorum.




    _____________________________
  • (Lazım olabilir)

    _____________________________
  • GİGAFİBER kullanıp bağlantı anından kullanım süresine neler yasadıgınız olumlu olumsuz bızlerle payalsır mısınız? tavsıye ve önerileriniz çok değerli geçiş yapmak yada yapmamak adına bır cok kısıye fıkır verecektır. tesekkurler.

    _____________________________
  • Ben anlatayım, içten, samimi, organik olarak.  

    Ana caddede banka vardı, siyah kablo çekiyorlardı. Telekom çekiyor zannettim. Hiç aklıma Türknet gelmedi. Daha sonra birgün sokakta bazı emekçi arkadaşların binalara siyah kablo çektiğini gördüm. Önce ilgilenmedim. Ne zaman bizim binaya kabloyu çektiklerini görünce, hemen balkona çıktım.

    Emekçi arkadaşlara Telekom fiber için mi dedim, yok Türknet Gigafiber dedi.

    Bi tuhaf oldum. Neden?

    Hiçbir talepte bulunmadan, istiyorum verir misin formu doldurmadan şans eseri Gagafiber sahibi olacaktım.

    Kablo çekildikten sonra, 10 gün civarı kutu takıldı. Ondan sonrada benzer sürede kutuya kablo montajlandı. Emekçi arkadaşlarımıza sordum, aktivasyon ne zaman olur diye? 2 hafta içinde dediler, gerçektende oldu. Yani kullanıma hazır hale gelmesi 1ay gibi sürdü. ( Bölgeye göre değişebilir, benim deneyimim).

    İnternet sitesinden sorgu yaptım, Gagafiber var. Daha önemlisi mahallenize özel kampanyası. Bingo. 

    Başvurdum, kısa sürede emekçi arkadaşlar gelip kurulum yaptı. Yalnız kurulumda 1 gün randevu sarkması oldu. Tavsiyem duvarda kablonun geçeceği yeri kendiniz matkapla delin. Daha hızlı işlem için, ben öyle yaptım.

    12 ay boyunca 349 ( tarife +kur+akt+kira). İçinde içinde hepsi içinde.

    Ayrıca 2 ayda davet kodu ile indirim kazandım. Tanımadığım arkadaşlar ile ücretsiz internet için arkadaş oldum. Menfaate dayalı olsun, sonuçta ikimizde kazandık. Bereketini bulsunlar.

    Gelelim kullanıma.

    Verilen cihaz Zte 3601p. Çekimde ve hızda sorun yok.

    Yazılım nanoley, ekistra kısıtlı.

    Sakın reset atmayın, kul. adı ve şifre otomatik yüklenmediği için internete çıkamıyorsunuz; çileden çıkıyorsunuz. Daha önceleri böyle bir sorun yoktu, sonradan başladı.

    Ben kendi Zyxel Dx3301-T0 kullanıyorum.

    Kul. adı ve şifre verildiği için kendi cihazınızı kullanmada sıkıntı yok.

    Kablosuzda 80mhz , Ax1800 olduğundan; mak 800 aldım. 500-700 arası stabil.

    Oyun ve iptv yok, o konuda yorumumda yok.

    Özgür internet konusu doğru, özgür.

    Kesinti konusuna gelirsek, 5-6 defa saniyelik anlık kesinti oldu.

    Gigafiber'de İpv6 avantajıda var. Faydası var mı? Eh işte.

    Şimdilik, ıııh bıktım dedirtecek bir sıkıntı olmadı.

    Güzel internete sahip olmamın nedeni acaba; ruhumun güzel, içimin güzel kalbimin güzel olması olabilir mi?

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet gigafiber kullananlar
    5 yıl önce açıldı
    Turknet Gigafiber
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.