Şimdi Ara

TURKNET GİGAFİBER ATAŞEHİR SİTELERDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi talebini bırak! Dünya hızında internete kavuş! Altyapını sorgula; eğer altyapında GigaFiber yoksa üzülme, anında aksiyona geç!

GigaFiber İstiyorum formunu doldur ve GigaFiber İstiyorum talebini bırak.

Başvuru ve Talepler için PM den ulaşabilirsiniz.

MAHALLE-CADDE/SOKAK- SİTE ADI

TURKNET GİGAFİBER ATAŞEHİR SİTELERDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurknetAltyapı -- 13 Temmuz 2025; 11:48:42 >

Atatürk mahallesi için planınız var mı? Daha yeni sözleşme yeniledim sayılır Telekom ile ama kim bilir belki seneye ben de Turknet'li olurum duruma göre TURKNET GİGAFİBER ATAŞEHİR SİTELERDE 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Merhabalar, hiçbir bölgeyi unutmadığımızdan ve es geçmediğimizden emin olabilirsiniz. Ekipler belirli bir izin, prosedür, yatırım ve planlamaya bağlı olarak çalışmalarını sürdürüyor.https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama bağlantısı üzerinden başvuru yaptıysanız ek bir adım atmanız gerekmiyor. En kısa sürede GigaFiber hizmetimize kavuşmanız dileğiyle.
    Daha öncede turknet kullandım mecburen ttnet altyapısıyla sonra başka firmalara geçtim çünkü zaten altyapı ttnet hangisi uygunsa ona geçiyoruz mecburen ama şu an tekrar turknete geçtim ve bir şans daha vermek istedim şu an sıkıntısız vdsl kullanıyorum bulunduğum yerde yaklaşık 12 13 senedir aboneyim, gerçekten bulunduğum adrese gigafiber gelmesini çok isterim ve uzun yıllarda firmanızda çalışmayı çok isterim .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.