Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.817
Cevap
108
Favori
310.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turknet yayılarak ilerliyor merak etme. Şöyle örnek vereyim. Bizim yolun karşısı başka mahalle olduğundan onlarda var bizde yok. Bu çok rastlanan bir durum. Çünkü mahalle mahalle döşüyorlar. Hani şu " komşumda var bende yok muhabeti" bu oluyor. Gelecekler merak etme. Daha doğrusu eskiden mahalle mahalle döşüyorlardı. Artık ilçe ilçe döşüyorlar. Şuan da Fatih ilçesine odaklandılar. Fatih'ten sonra da Bakırköy ilçesine geçecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guvenchy -- 16 Ekim 2025; 21:48:45 >
    İnşallah hocam valla çok istiyorum bizi şu diğer isslerden kurtarsın istiyorum inanın , ben Anadolu yakasındayım olduğum bölgede belirli yerlerde var gördüm bakalım umarım benim olduğum yerede gelir, ttnet belirli yerde fiber çalışması yapıyor gelecek vs dediler ama benim istediğim onlardansa türknet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turknet giga fiber hep yer üstündenmi gidiyor bizim sokakta ne zaman ev yıkılsa kesinti oluyor, hele depremden sonra kentsel dönüşüm iyice arttı zrt pırt kesiliyor bina tam yıkılana kadar :) sürüyormuş.

telekomda olan komşularda kesilme yok yer altı olduğu için herhalde.

büyük bir deprem olursa full kesilir kaos olur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Ekim 2025; 23:21:35 >
  • bursa yıldırım a da geldi çok şükür en sonunda kablolar döşeniyor şuan sonlandırma işlemlerini vs bekliyoruz gelse de kullansak bina da telekom fiberi var ama iş için kullandığımız dan upload ihtiyacımız oluyor sürekli

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası

hem tt hem sol kullandınız sanırım siz. bunlarla karşılaştırıldığında türknet gelince ona mı geçersiniz? yani size göre en iyisi o mu?

(fiyattan bağımsız soruyorum, fiyat önemsiz)

edit: bölgeden bölgeye değişebilir tabi, ben özellikle darıca bölgesi için merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikprensi -- 17 Ekim 2025; 9:4:7 >

Apartmandakiler mevcut internet bağlantısından memnun olması sebebiyle, yıllardır giriş kapısına kadar gelen fiber i kullanamıyoruz. Superonline da hiçbir şey yapmıyor bu konu için. Bir çok binada bu şekilde hayatına devam ediyor. Hayatımda gördüğüm en saçma olaylardan bir tanesi.

Çoğunlukla havai fiber dediğimiz binalarin ustunden götürüyor. Bunu sadece turknet degil, kablonet, telekom hepsi bu yolu tercih ediyor. Eger ara binalarda kenstsel donusum olursa yeniden fiber cekiyorlar o sokağa. Buyuk birsey degil yani. Bu arada turknet ilceler arasi transferlerde yerin altindan gidiyor. Bazen o ilcenin belediye kutusundan bazende kendi isminin taşıdığı menhollardan götürüyor. Ornegin fotoğraftaki gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• celikprensi C kullanıcısına yanıt

Türknetin network altyapısını ve yurt dışı çıkışlarını bilmiyorum nasıldır? Türk telekom, SOL’a göre daha iyi mesela ama oda pahalı yani F/P soracak olursanız 1000 Mbps kullanacaksam Türknet alır geçerim. SOL anlayamadığım devamlı buffer yiyorum bekletiyor ping değerleri turkcell yurt içi kendi sunucularına iyi peering yapmadığı için diğer İSS’lere bağlantı gidince kötü hale geliyor yurt dışı zaten hak getire hani Türknet varken diğer 2 sini kullanmam fakat arkadaşlarım gigafiber kullanıyor gebze’de ara ara bağlantı kopmaları oluyormuş bakımlar yani SOL’de 1 yılda 1 kez olmadı. Türk telekomda ise geceleri oluyordu bazende akşamları.

• İstanbul Bağcılar Merkez Mh İstanbul Cd. No:30 adresimizdeki binanın etrafındaki 3 yolun karşı tarafında gigafiber olmasına rağmen bizim binada yok. Bina 79 bağımsız bölümlü bir bina. ABC blokları bitişik şekilde bir bina. Farklı yönlerden girişi var. Herhangi bir sokaktan karşıya havai hat ile sinyal geçirilebilir. Ama yapılmamış. Gigafiber gelmesi için ne yapabiliriz? Var mıdır bir çözüm? Bina içindeki merdivende Türktelekom T11B kabin var. Burdan vdsl kullanıyoruz.

• Gemlik/Bursa da yada direkt Bursa genelinde gigafiber proje planlaması ile ilgilinen kişi/kişilerin bilgileri varsa paylaşın hocam lütfen, proje ekibindeki insanlar ile iletişime geçmem gerekiyor, bizi planlamaya dahil etmemişler ve söyledikleri şey "önce gemlikte planlamaya dahil bütün mahallelerdeki ve sokaklardaki çalışmaların bitip daha sonra planlama ekibi "uygun görürse" bulunduğumuz sokağı planlamaya dahil edebilirlermiş" bak kesin eklenicek değil, belki diyorlar o sebeple planlama ekibinden birisiyle görüşüp sokağı planlamaya aldırmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 18 Ekim 2025; 0:3:26 >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • Selamlar. Fatih Haseki Sultan Mahallesi. Kablolar çekildi binama kutu takıldı. Aralık ayında aktivasyon planladıklarını söyledi TurkNet Destek. (kutu üstündeki logo neden eski bir bilgim yok)

hayırlı olsun ona mı takıldınız boşverin :)

Soran olursa diye hazır cevap olayım dedim. :) "önceden gelmiştir sen yeni fark etmişsindir" vs. diyen olur diye düşündüm.

ellerinde olanları takmışlardır

Hızlarımız o kadar yüksek ki bu site tarayıcımızda arıza yapıyor, Edge ile falan deneyin bi de

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.