Şimdi Ara

Turknet 2024 yılı yeni internet abonelik fiyatlarını yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
3
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Taahhütsün ve limitsiz internet erişimi sağlayan TurkNet fiyatı kısa bir süre önce zamlandı. Zam ile birlikte TurkNet fiyatı 299 TL’den 399,90 TL’ye yükseldi. Zam oranı yaklaşık olarak yüzde 30 düzeyinde oldu.



    TurkNet internet fiyatı ne kadar?



    Kullanıcılara gönderilen ve TurkNet Forum’da paylaşılan bilgilendirmeye göre TurkNet internet fiyatı 19 Ocak 2024 itibariyle 299 TL’den 399,90 TL’ye yükseldi. Bununla birlikte firmanın tek fiyat politikasında ise bir değişiklik yok. Dolayısıyla altyapınızın desteklediği hız ne kadar olursa olsun ödeyeceğiniz ücrette bir değişiklik olmayacak. TurkNet GigaFiber için de bu fiyat geçerli.



    Yapılan açıklamada şu ifadeye yer verildi: “19 Ocak 2024 tarihi itibarıyla tüm altyapılarda yeni abonelik ücreti 399,90 TL olarak güncellendi. 31 Ocak 2024’e kadar mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatlarımızla, 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı ile aylık ₺299,90 ’dan internet hizmetinizin ücretini peşin ödeyerek 12 ay boyunca sabitleyebilirsiniz!”



    12 Ay Sabit Fiyat kampanyası



    TurkNet’in belirttiği gibi 12 ay sabit fiyat hizmeti eski fiyattan, yani 299,90 TL’den kısa süreliğine devam ediyor. Eğer halihazırda TurkNet abonesiyseniz 31 Ocak’a kadar Online İşlemler Merkezi’ne giriş yaparak Sabit Fiyat kampanyasından yararlanabilirsiniz. Sabit fiyat kampanyasında da bir taahhüt bulunmadığını ve dilediğiniz zaman iptal ederek kullanmadığınız ayların ücretini geri alabileceğinizi de belirtelim. Bu kampanyada 6 ay taksit imkanı da mevcut.



    12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı




    Kaynak:https://turk.net/







  • Enflasyonun etkisiyle 400 tl insanların gözünde 40 tl gibi gelmeye başladı. Her şeye ucuz derseniz, bunun sonu gelmez. Almanya’da Fransa’da çiftçiler her yeri bokla kaplarken, oraları geçtim. Afrika’da bile insanlar bir şeylere tepki gösterirken bizim insanların öyle boş boş etrafa bakması sonra da bedava demesi işler acısı. Yazık şu kafaya yaşanan onca yıla. Topu topu 60,70 kış ya da yaz göreceksiniz hayatınızda. Ne saçma hayatlar
    Simetrik gigabiti o fiyata vermelerini tek sebebi diğer paketleri de o fiyata verebilmek. Gigabit müşterilerinin sayısı o kadar az ki oradan ettikleri zarar diğer paketler için istedikleri, rakiplerinin fiyatlarından çok daha yüksek fiyatlarla fazlasıyla karşılanıyor.
    Yıllardır gigafiberin sadece adı var. Üç beş mahalleye hat çekip bütün memlekete gigafiber reklamı yapıyorlar. Sitedeki formu doldurup adresinde gigafiber olmadığını öğrenen %99.99 müşteriye kazık fiyattan 100 Mbps satıyorlar mı ama, çatır çatır satıyorlar.
  • cem bey başlar artık 4-5 teknoloji kanalı gezmeye yok maliyet yok gigafiber maliyeti (dogru düzgün yatırım yok bu arada ) vs diye nutuk atmaya

  • Şaha kalkıyoruz. uzaya çıkıyoruz. Belirli kesimin malum sloganı.

    Zamzamzamzam hani bize dam... Ev alamayanların sloganı..

    Yaw say say bitmez... Sorsan Tr nin en hızlı interneti. Kullandık hızlı olarak ama zamların yansıtılmasının hızını gördük.

  • Eskiden en avantajlı firmaydı ama artık değil, daha avantajlı fiyatı olanlar var bir de fiyat niye hepsine aynı alt yapısı 16 Mbps olan yerler var onlara haksızlık oluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turknet 2024 yılı yeni internet abonelik fiyatlarını yayınladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Alternatifleri değerlendirin bence


    3 ay önce türknetten geçiş yaptım ve gayet memnunum


    100Mb fiber için 179.90 ödüyorum tavsiye ederim






    [Gigaspeed] 100 Mbps İnternet 169.90TL - 35 Mbps İnternet 149.90TL - Fiber ve VDSL İnternet

    https://gigaspeed.com.tr/paket/giga-100-mbps-fiber

  • Şu ekonomi de normal. 1000 mbps 400 TL. Bedava.

  • ThEagles kullanıcısına yanıt

    gigafibere bedavada 16-35 vs alana pahalı bide bu yönden bakmak lazım

  • Taahhut yok diyorlar ama surekli zam yapip 1 sene sabit fiyat kampanyasi ayagina milleti kitliyorlar.

  • Diğer ISS'ler de kısa zamanda zam yapacaktır, zaten çoğu yaptı. Bence piyasa koşullarına göre hala normal bir fiyat. Bu ekonomik koşullarda ne bekliyorsunuz ki? Ben peşin ödeme kampanyasına katılıp fiyatımı 299'a sabitledim. 

  • https://forum.donanimhaber.com/100-luk-tarife-fiyatlari--155948637


    Düşük fiyatta olanlar; zam yapmadı. Şubat'ta yaparlar. 300 TL sınır olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady-Of-Ice -- 19 Ocak 2024; 15:7:49 >
  • Yakında çoğu kepenk kapatacak galiba...

  • Enflasyonun etkisiyle 400 tl insanların gözünde 40 tl gibi gelmeye başladı. Her şeye ucuz derseniz, bunun sonu gelmez. Almanya’da Fransa’da çiftçiler her yeri bokla kaplarken, oraları geçtim. Afrika’da bile insanlar bir şeylere tepki gösterirken bizim insanların öyle boş boş etrafa bakması sonra da bedava demesi işler acısı. Yazık şu kafaya yaşanan onca yıla. Topu topu 60,70 kış ya da yaz göreceksiniz hayatınızda. Ne saçma hayatlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 19 Ocak 2024; 15:35:45 >
  • Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt
    Merhaba, TurkNet’in sunduğu hizmetler, alışılmışın çok ötesinde. Bu nedenle, sizden taahhüt istemiyoruz, biz size iyi internetin taahhüdünü veriyoruz. Bu yüzden taahhütsüz interneti yüksek kalitede sizlere ulaştırmak ve altyapımı çalışmalarımızı güçlendirmek için bu güncellemeyi miminum seviyede tuttuk. Bu durumda mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatıyla; 31 Ocak’a kadar peşin ödemede 12 ay sabit fiyat avantajımızı uzattık. Siz de fiyatınızı sabitleyerek hem kartınıza ek taksit alabilir, hem de taahhütsüz ve özgür interneti 12 ay boyunca aynı fiyattan kullanabilirsiniz. Memnun kalmadığınız zaman hiçbir ceza ödemeden aboneliği sonlandırıp ücret iadenizi de alabiliyorsunuz. https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati




  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum çok doğru bir tespit.

    Ona uygun buna bedava zam geldiği için teşekkür edecek tipler bile var :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hadi fiberi 1000 mps i 100 mps 50 mps i geçtim. Bende dahil olmak üzere hala altyapısı olmayıp 20 yıllık adsl kullananlar var. 8 16 mps için korkunç fiyatlar ödüyoruz burada sağlayıcı bazında genel olarak konuşuyorum.

    Hiçbir teknolojik yatırımı olmayan eski adsl 16 ya Türk Telekom 350 400 istiyor. Bunlara bakmak lazım.

    En azından 35 mps e kadar internet ulaşılabilir olmalı. Gerisi halledilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizlere daha kaliteli ve hızlı internet hizmeti sunabilmek için kendi alt yapımızda 1000 MB e kadar yüksek hızları buluşturmak için çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Bu şartlarda dahi sizlerin memnuniyeti TurkNet olarak bizler için çok önemli. Sizleri sınır tanımayan Giga hızlara kavuşturmak en büyük hedefimiz ve bu hedefte birlikte olmayı çok isteriz.
  • İşte bu yüzden taahhüt satıcıyı degil tüketiciyi korur. Normalde Telekom taahhütüm bu ay bitecekti 2 ay önce yeniledim. 100 mbps 324tl.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GigaFiber için fiyat uygun ama VDSL 35 yada 100mbps paketi için bu ücretler çok saçma.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.