Şimdi Ara

Türknet e teşekkür ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar forumda sürekli Türknet hakkında açılmış eleştirel başlıklar var bu doğal çünkü buraya sorun yaşayanlar başlık açıyor sorunsuz kullananlar zaten yorumlarda belirtiyor ben ufak bir teşekkür etmek istiyorum.

    Öncelikle türknet e geçeli 1 hafta oldu teknik sorunlar yaşadım arıza kayıtları resimlerinden bakabilirsiniz hepsi de engeç 1-2 gün içinde çözüldü telefonla arandım ve burdaki Türknet destek kullanıcı adıyla bulunan arkadaşta yardımcı oldu ama ona çok gerek kalmadı internetten destek kaydı açtığımda ilgilenildi.

    Hemen kısaca geçiş sürecimi anlatıcam ilk gün sıkıntısız geçişim sağlandı 1 saat internet gitti sonra türknetli oldum ama beni VDSL yerine Adsl olarak geçirmişler sonra VDSL e geçiş talebinde bulundum 1 gün sonra Vdsl yapıldı ama hat hızım 28 mbps olarak kısıtlanmıştı sonra bunu da düzeltmek için hat değerlerimin görselini gönderdim ve 35 mbps hız talep ettim 1 gün içinde de bu çözüldü birkez genel bölgesel sorun yaşandı benle alakası yoktu oda 2-3 saatte düzeldi

    1 haftadır 30-33 mbps arası bağlantı hızı alıyorum 1 kez bile kopma yaşamadım hiçbir sorun yaşamadım. Burdan Türknet ekibine teşekkür ederim (Tabi bu teşekkür sizi şımartmasın fiyatları arttırmayın :) ) gerçekten paramın karşılığını internet konusunda ilk defa Türknette aldım 10 yıla yakındır da Türk telekomdaydım.

    Herhangi bir sorunuz olursa burdan cevaplıyabilirim. Gerçekten memnun kaldım

    Türknet e teşekkür ederim

    Türknet e teşekkür ederim

    Türknet e teşekkür ederim

    Türknet e teşekkür ederim

    Türknet e teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 3 Haziran 2018; 13:26:29 >







  • Böyle olumlu konular buraya lazım.
  • netspeed var onu daha yuksek hız veriyor
  • Merhaba, bu güzel davranışınız için çok teşekkür ederiz Haklısınız, genel olarak forum tarafında ve diğer sosyal medya hesaplarımızda sadece sorun yaşayan kullanıcılarımızın şikayetlerini görüyoruz. Sorun yaşamadan kullanım gerçekleştiren müşterilerimizden bu güzel yorumları görmek bizi çok mutlu ediyor.

    Sizinle PM üzerinden de iletişim içerisindeydik. Eğer bir sorun yaşarsanız ( ki umarım yaşamazsanız :) ) bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

    İyi kullanımlar
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ben tesekkur ederim hocam :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla dediğiniz gibi ben de yaklaşık 10 gün kadar bir başvuru süreci yaşadım adslden vdsle filan derken anca bağlandık. Santral lafta 2 sokak altımda ama altyapı eski olduğu için snr filan değerlerim sizin kadar iyi değil. günde 1 kere kesin kopma yaşıyorum. modemi kapatıp açınca kendine geliyor. 2019 da yeni paketler gelene kadar böyle devam. belki upload hızları filan artar belli mi olur. bulunduğum yerde superonline fiber ve kablonet altyapısı olmasına rağmen Türknete geçtim ben de tarifleri çok tuzlu diye
  • Hocam bende geçeli 20 gün filan oldu. Hız eskiye göre daha iyi nette kopma filan olmadı o yönden bi sıkıntı çekmedim ama modemi değiştirdim 240 tl verip zyxel vdsl modem aldım ama 2 oda ileride çekmiyor WiFi gidip geliyor . Modemle mi alakalı bu TurkNet ile mi alakalı. Bide bende telefon hattı yoktu telefon hattı vereceklerini söylediler bi gelişme yok hala sabit telefonda aldım o da elimde patlatayacak herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet akn yi kaldırdiginda çok sıkıntı çekti. Ama bu sorunlari kısa sürede cozduler. Artık herkes istediği hızı alıyor.



    Ben hala tek tarife olmasını eleştiriyorum



    Üç tarife olmalı. Deutsche telecom da ki gibi.



    16 mbps

    32 mbps

    75 mbps



    Fiyatları da ona göre belirlenmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 14 Haziran 2018; 2:9:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:16:3 >
  • Yaklaşık 10 aydır 35 mbps interneti sorunsuz ve kopma olmadan kullanıyorum.Türknet'e bu vesileyle ben de teşekkür ediyorum.İyi bayramlar...
  • Ben geçeli 4 gün oldu internet hızımda sorun yok ama ne alakaysa dns ve ip sorunları yüzünden hiç bir platformda internette gezinti yapamıyorum. Ana sunucu ip hatası diye bir hata alıyorum sürekli.





    Bu arada konumunuz neresi ? TTnette iken 5 ms olan pingim türknet ile 25 civarına çıktı. Sizinki baya düşük geldi gözüme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda benden olsun çok çok memnunum. İstanbul erenköydeyim.

    Türknet e teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 18 Haziran 2018; 8:18:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.