Şimdi Ara

TURKNET DOLANDIRICILIĞI - 60 GÜNLÜK SÜREÇ -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
22.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu güncellendi : yazım hataları ve eklemeler.

    Merhabalar öncelikle baştan turknet sevicileri uyarayım ben başımdan geçen olayları anlatıyorum, yok türknet şöyle kaliteli yok böyle hızlı v.s boş muhabbet yapmayın lütfen bu REZALETE yorum yapmak isteyenler süreci baştan sona okuyarak yorum yaparsa sevinirim.


    09.02.2018 tarihinde turknet firması ile iletişime geçip internet bağlatmak istedim gerekli bilgileri aldım internetimin 2 ila 6 gün içerisinde bağlanacağı bilgisi bana verildi onların sözüne güvenerek.

    13.02.2018 tarihinde turknet firmasına başvuru için gerekli belgeleri gönderdim. Aradan 5 gün geçti ve kapım çalındı turknetten gelen iki adet eleman modemi bağlayacaklarını söylediler tabi o an çok mutlu oldum malum ülkemizde sözüne güvenilen firma sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor ki bu mutluluk çok uzun sürmedi oda ne ?

    Elektrik panosuna baktığımızda benim adıma herhangi bir fişleme yapılmamıştı. turknet yetkilileri fotoğraf çekerek tutanak tuttular ve bana imza attırdılar ve 2 gün içerisinde problemin çözülüp internetimin bağlanacağı bilgisini verip ayrıldılar.

    Bundan sonrası çok karmaşık çünkü tarihleri tam olarak hatırlayamıyorum yinede olay akışına yön verebilmek için ve olayı anlatabilmek için 3 aşağı 5 yukarı tarihleri yazacağım.

    21.02.2018 tarihinde kendim iletişime geçmeyi denedim ve ilk şaşkınlığımı o an yaşadım turknetin herhangi bir müşteri temsilcisi olmadığını robotlarla görüşerek öğrendim :) (burası çok garip)

    herneyse sağolsunlar kendileri beni arama lüftunda bulunup sorunumu sordular durumu anlattım ve arıza kaydı oluşturduk. Buraya kadar çok sağ duyulu ve olumlu yaklaştım her insanın başına bu tarz şeyler gelebilir. (keşke gelmese keşke herkes işini adam akıllı yapsa !)

    İLK REZALET BURADA BAŞLIYOR !!!!!!!
    24.02.2018 aradan 3 gün geçti ve bilgi almak için turknet ile iletişime geçtim bir kadın müşteri temsilcisi beni aradı.
    Müşteri temsilcisi : MST
    Ben : B

    B: İyi günler arızamın nezaman giderileceğini ve neolduğunu öğrenmek istiyorum hanımefendi yardımcı olabilir misiniz ? 10 günden fazla oldu...
    MST: İyi günler erdem bey kontrolleri sağlıyorum lütfen bekleyin....
    MST: Evet erdem bey arızanızı kontrol ettim ADSL "IŞIĞIM YANMIYOR DEMİŞSİNİZ"
    B: :@@@ :S :S: S: ?? ?? ? ? erorororooro
    B: hanımefendi ben böyle birşey söylemedim diyip başıma gelenleri anlattım.(burdada çok anlayışlı davrandım çünkü böyle şeyler olabilir parasını haketmeyen çalışanlara sahip olmaları gayet normal sonuçta türknette kalifiye eleman yok !! bunu ileride başıma gelenlerden anlayacaksınız.)
    MST: peki erdem bey anlıyorum sorununuzu en kısa sürede çözmek için gerekli yerlere bildiriyorum iyigünler...


    29.02.2018
    Artık sıkıldım nerden baksan 15 günden fazla olmuş tekrar bir sorayım bunların birşey yaptığı yok altı üstü 2 kablo bağlayacaklar diye düşünürken tekrar bunlarla iletişime geçtim. (buarada üstüne basa basa belirteyim evime, binama, mahalleme hiçbir şekilde telefon/internet bağlantısı için fişleme yapacak ekip gelmedi)

    MST: iyi günler size nasıl yardımcı olabilirim erdem bey ?
    B: İyi günler benim arızam halen giderilmedi sorun nedir ?
    MST: gerekli kontrolleri sağlıyorum lütfen bekleyin...
    MST: evet erdem bey birazdan arızanızı gidereceğim "ADSL IŞIĞIM YANMIYOR" demişsiniz kabloları kontrol ettiniz mi ?
    B: ......... hanım efendi siz benimle dalgamı geçiyorsunuz ?
    MST: ....
    B: ben size böyle birşey söylemedim benim evime internet bağlamaya gelmediniz !!! evime hiçbir şekilde bağlantı yapılmadı !!! ne adsl ne ışığı ?
    MST: özür dilerim erdem bey arıza kaydınızı güncelliyorum ve en kısa sürede probleminizin çözülmesi için gerekli yerlere iletiyorum.
    B: iyi günler !


    (gelmediklerini yukarı yazdım nasıl emin oluyorsun diyorsanız şunu söyleyim ben hem okuyup hem çalışan bir insanım aynı zamanda binamda yeni bina ve oranın işleriylede ilgileniyorum binamızın elektrik panosunun anahtarları daima benim üzerimdeydi ve internet bağlamaya geldiklerinde (komşulara 3 4 kişi bağlattı bu süreçte) daima telekom yetkileri benim kapımı çalıp rica ettiler hatta bikeresinde kapımı telekom yetkilileri çaldı ve adamlara çıkıştım aynen aktarıyorum

    B: BEN
    TY: TELEKOM ELEMANLARI
    K:KOMŞU

    B: 1 ay oldu yenimi aklınıza geldi ?
    TY: ...sessizlik... ( şaşkın bakışlar )
    K:Erdem kardeş anahtarı verir misin internet bağlayacaklarda
    B: Kusura bakmayın abi başka bir mevzu varda.

    o arada komşu ile muhabbete daldık ve pazartesi başvuru yaptığını söyledi telefona baktığımda günlerden perşembeydi...

    bu pazartesimi dedim.
    evet dedi.

    hmm ok diyip yetkili iş bitirici abilere yanaştım
    kolay gelsin diyip durumumu söyledim.(bunlar yaşanırken henüz bir ay olmuştu)

    kontrol edelim dediler sagolsunlar adımı soyadımı söyledim.
    yok dediler.
    abi birdaha bakın bir ay oldu dedim...
    adresimle ilgili merkezden sorgulama yaptılar gelen cevap benim adıma herhangi bir iss den başvuru yokmuş.
    olsa geliriz dediler helallik isteyim kapıyı kapadım.

    komşuda iki saat sonra internetinin şifresini verdi oda sağolsun :))

    )

    03.03.2018
    Artık sabrım taşmaya başladı nerden baksan 1 (bir) ay oldu ve hala internet bağlanmadı artık turknete olan inancımı yitirmeye başladım. bu arada şikayetvar sitesine şikayet oluşturdum.

    Oraya yazdıklarımı aktarıyorum şuan.

    TurkNet'e başvurmak için aradığımda özellikle iki şeyi sordum 1. hız 2. ne zaman bağlanır? 1. sorunun cevabını deneyimleyemedim 2. sorunun cevabı ise en geç 5 gün içerisinde oldu. Abonelik işlemlerim yapıldı 5 gün sonra dedikleri gibi TurkNet'ten bağlantı için geldiler oda ne! T** T** benim adıma binaya kablo bağlamamış. Ekipler hemen tutanak tutup 48 saat içerisinde bu sorunun çözüleceğini söyleyip gittiler gidiş o gidiş 20 gün oldu bee.

    Müşteri hizmetleri ile aşağı yukarı 5 görüşmem oldu beşinide aradığımda sorum şuydu; beyefendi/hanımefendi sorunum ne zaman hallolur? Cevap; evet e** bey şimdi hallediyoruz ADSL ışığınız yanmıyor.

    Erdem 03 Mart
    Karakter sınırı oldu devam ediyorum

    cevabım; hayır hanımefendi/beyefendi öyle bir şey yok benim sorunum... ... . (defalarca anlatmaktan midem bulandı yazmak istemiyorum kısaca bağlantım yapılmadı ama buradaki olay akışı önemli) tamam erdem bey ekiplere ilettim aciliyetinizi bildirdim bla bla bla.

    3 gün sonra tekrar konuşuyoruz oda ne aldığım cevap tam olarak şu; evet erdem bey işleminizi kontrol ediyorum... ADSL ışığınız yanmıyor gerekli kontrolleri sağlayıp sorununuzu düzeltiyorum lütfen bekleyin.
    Ben: höööönkk?! ?! ?! ?

    Kısacası durum budur daha fazla uzatmanın bir anlamı yok.

    Şimdi ben biliyorum ki buradan bana verilecek olan cevap ve sunulacak olan çözüm şundan öteye gitmez.

    Gerekli kontrolleri sağladım, aciliyetinizi ekiplere ilettim.

    ve turknetten bana gelen cevap şu

    Merhaba Erdem Bey,

    Ben Sultan. TurkNet olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, üyeliğinizin başında size yaşadığınız sorun için özür dileriz.

    Normalde TurkNet'te aktivasyon işlemleri 3 ila 5 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Ancak, bazı durumlarda nakilin gerçekleşeceği operatör ya da ortak altyapı kaynaklı işlemler uzamakta ve gecikmeler yaşanabilmektedir.

    21.02.2018 tarihinde açılan arızanızla ilgili çözüm süreci devam etmektedir. Bu sürecin hızlandırılması için ekiplerimizle tekrar görüşüyoruz ve işin takipçisi olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sürekli olarak arızanızın giderilmesi için iletişim kurmaktayız.

    Çözüm adına gerekli tüm işlemleri tamamlayıp, sizlere bilgi vereceğiz.
    Konuyu 17402615 kayıt numarası ilehttps://turk.net/online-islemler/#/login adresinden takip edebilirsiniz.

    Saygılarımızla,
    TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.

    şimdi buraları takılmayın olayın devamını anlatıyorum daha 1 aylık süreç var :))

    bu arada şikayervar sitesindeki şikayet linkim budurhttps://www.sikayetvar.com/turknet-20-gundur-ses-yok


    şikayetvar.com sitesinden herhangi bir sonuç alamadım ne yapsam ne etsem dedim ve turknet'i hergün twitterden taciz etmeye başladım (taciz dediysek beni arayın beni arayın şeklinde)

    turknet ile yaklaşık 3 4 sefer görüştük hepsindede adsl ışığımın yanmadığını öğrendim...

    Benim burada anlatmak istediğim şu bakın 1 ay boyunca adamlara adsl ışığının yanmadığını DEĞİL internet kablosunun olmadığını binama hiçbir şekilde bağlanmadığı anlattım ama anlamadılar size yemin ediyorum yan komşum pazartesi turktelekoma başvurdu perşembe bağlandı ben 2 ay bekledim artık bu dolandırıcılara bir dur deme zamanı geldi ve dün iptal dilekçemi gönderdim 02.04.2018 tarihinde gönderdiğim dilekçem için bugün yani 03.04.2018 tarihinde arandım

    bana 3 ay %50 indirim v.s teklif ettiler kabul etmedim
    interneti kapatmak için sözlü onay verirken öğrendimki bende 2 aylık fatura ve kurulum ücretini talep ettiler !!!

    artık bardağı taşıran son damla bu oldu bu adamlara 1 kuruş ödeme yaparsam namerdim hem sen beni 2 ay madur et hemde gel benden para iste AFEDERSİNDE S...Mİ ALIRSIN !!

    arkadaşlar sizler turknetten memnun olabilirsiniz. turknet çok harika bir iss olabilir AMA ANLAYIN BENİM BAŞIMA GELENLER BUNLAR SİZE YEMİN EDİYORUM FAZLASINI DEĞİL EKSİĞİNİ ANLATTIM DAHA NELER NELER OLDU.

    bu adi firmaya kesinlikle para kaptırmayın neymiş akk yokmuş ulan zaten 2019 da akk komple kalkıyor sizin bağlamanızı beklesem 2019 olacak eee ne anlamadı kaldı ?

    neymiş ucuzmuş neden ucuz ben size söyleyim bu adamların kalifiye elemanı yok saha ekibi yok yani sizin internetle ilgili bir sorun olursa mesela benimki gibi bağlantı hiçbir şekilde çözemiyorlar !!!
    hadi siz şanslısınız siz bağlattınız diyelim ama sonradan problem oldu yine çözemezler adım gibi eminim ÇÜNKÜ BU ADAMLARIN KALİFİYE İŞ BİLEN ELEMANI YOK !!!!

    o yüzden ucuz...

    Herkesin sövdüğü saydığı eski adıyla ttnet şimdi ki türktelekom en azından telefonlarınızı açıyor ve size yardımcı olmaya çalışıyor en azından karşınızda bir muhattabınız var AMA TURKNETTE MUHATTAP YOKKKK !!!

    ANCA KOPYALA YAPIŞTIR VE ACİLİYETİMİ İLET SOKUK BAŞKA NE İŞE YARARSIN SEN O ALDIĞIN MAAŞIN 1 KURUŞUNU DAHİ HAKETMİYORSUN. !!!!

    İsim soyisim : Erdem Pehlivan
    Yer : Aydın MERKEZ

    not: bu iki aylık süreçte ben taşındım felan bayağı stres yaşadım normal günlük yaşamımda agresif bir insan değilimdir ama insanları aptal yerine koyanlara tahammül edemiyorum gözümün içine baka baka bana mesaj atıyorlar hattınız aktif kullanabilirsiniz diye koşa koşa gidiyorum internet kutusuna bakıyorum ulan adıma hat yok hat neyi aktif vicdansızlar birde gelmiş benden 2 aylık fatura ve kurulum ucreti altında haksız kazanç elde etmeye çalışıyorlar

    SON EDİT : 06.04.2018 15.25
    Türknet'ten aklı başında birisi tarafından arandım süreci anlattım faturaların iptalini gerçekleştirdi ama kurulum ucretine müdahele edemediğini söyledi.

    şimdi 60tl girdi çok umrumda değil ama tüm bunlara gerek var mıydı ?

    (bu arada 60tlyi tabikide ödemicem icraya kadar bekleyip mahkemede delilleri sunup karşı dava açıcam.)



    2.06.2018
    256460847 nolu hizmetinizle ilgili 64.82 TL fatura borcunuz bulunuyor.
    telefonuma bu şekilde mesaj geldi hangi hizmetinizden bahsediyorsunuz ararsanız sevinirim

    @turknet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem.pehlivan06 -- 2 Haziran 2018; 14:48:42 >







  • belli ki baya kızdırmışlar konuyu açan kişiyi. firma yetkilisi abone olduğunu doğrulamış halen adamını mesajı üzerinden yok karalama kampanyası yok mesaj sayısı...

    bir ay beleş kullanacağım diye sürekli babasının şirketini savunanları anlarızda. maaşlı pazarlamacı olmadığı halde bu trolleri ne yapacağız?
    adamın onca çektiği rezillikten kepazelikten sonra sırf reklam olsun diye "bak ne kadar ilgiliyiz" "bak ne çok yardımcı olmaya çalışıyoruz" "bak ne hızlı müdahale ediyoruz" algısı oluşturmak için post atıp adama her seferinde modem ışığınız yanmııyor demek nedir? bildiğimiz değil bilmediğimiz bişey söyleyin. bişey ya vardır ya yoktur. kamu firması olsanız derim ki tamam adamlar 657 ye tabi işini yapsada yapmasada işten çıkaramıyorlar ve iş yürümüyor. sizin bunca şikayete soruna verecek cevabınız ne ? geçerli sebebiniz ne? adamı deli edecek kadar modem ışığı muhabbetine sebep olan ne?
  • Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorununuz nedeniyle üzgün olduğumuzu bende belirtmek isterim. Sorununuzu iletirken küfürlü ve hakaret içerikli paylaşım yapmamanızı rica edeceğim. Sistem üzeridnen hizmetinizi kontrol ettiğimzde iptal ettirdiğinizi görüyorum. Fatura konusunda arkadaşlarım gerekli incelemeyi yaparak size geri dönüş yapacaklardır.
  • AKN saçmalığına son veren ilk ve tek firma Turknet tir. Dolandırıcıı diye inlemek yerine biraz saygılı ve anlayışlı olun firmaya karşı.

    Türk telekomu överek bitirmenize ben: hööönnk demenizden belli karalama kampanyası için konu açtığınız. Siz çözüm aramak yerine Türknet i karalamak için konu açmışsınız yazık..
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Kullanıcının mesaj sayısı 1 (Bir)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RElS kullanıcısına yanıt
    kardeşim ne karalamasından ne övgüsünden bahsediyorsun ?
    okumadın herhalde adamlar 60 gündür benim internetimi bağlamıyorlar her seferinde sorunumu baştan tekrar tekrar anlatıyorum ben adamlardan hizmet almadım ki adamları kötüleyim ben başıma gelenleri anlatıyorum kendi gözünden değil benim gözümden bak olaya kardeşim 5 gün sonra internetin gelecek diyorlar ve 60 gün sonra internetin gelmemiş senin gözünde bu adamlar dolandırıcı olmaz mı allah aşkına bana delikanlı gibi söyle.

    aha turknetin yetkili beyefendisi burada madem yazsın bana desinki erdem bey biz sizin internetinizi bağladık desin !!!
    ulan binanın yöneticisi benim elektrik panosunun anahtarı bende internet telefon elektrik işi olanlar bana gelip benden alıyor benden habersiz binada internet bağlantısı yapılamaz.

    şunuda ekleyim madem inanmayan varsada kanıtlarım gerekirse. ben telekom yetkilileri ilede görüştüm onlara sordum bana dedikleri şeyi aynen yazıyorum "kardeşim senin evine veya senin adına herhangi bir başvuru yok bizle alakası yok" bunu söylediler bana... turknet denen rezalet firma benim adıma fişleme yapmaları için adamlara haber vermemiş bunu anlayın ya başka birşey aramayın siz iyi hizmet almışsınızdır amenna ama benim başıma gelende bu işte köstek olmayın destek olun yarın birgün sizinde başınıza gelirse sizede destek olsunlar birde tarafsız bakın şu turknet seviciliğini yapmayın bana.




  • belli ki baya kızdırmışlar konuyu açan kişiyi. firma yetkilisi abone olduğunu doğrulamış halen adamını mesajı üzerinden yok karalama kampanyası yok mesaj sayısı...

    bir ay beleş kullanacağım diye sürekli babasının şirketini savunanları anlarızda. maaşlı pazarlamacı olmadığı halde bu trolleri ne yapacağız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RElS

    AKN saçmalığına son veren ilk ve tek firma Turknet tir. Dolandırıcıı diye inlemek yerine biraz saygılı ve anlayışlı olun firmaya karşı.

    Türk telekomu överek bitirmenize ben: hööönnk demenizden belli karalama kampanyası için konu açtığınız. Siz çözüm aramak yerine Türknet i karalamak için konu açmışsınız yazık..

    Çözümü aramaktan bıktım ben bugün verdim iptali biraz karakterli olurlar inşallahta çabuk iptal ederler.

    20 günde 15 günden fazla internet kullanamadım kafalarına göre hız düşürdüler yetmedi adslden vdsl ye geçirdiler düzelttiler kablolar takılmadı

    ben kendin taktım kabloyu bu seferde kullanıcı adı ve şifre çalışmıyor.
    hattım sağlam modeme gelen bilgilerden belli zaten
    Twitterden herkeze cevap veriyor bana özellikle vermiyor
    2günde bir arayıp sorunuzu anlıyoruz diyip destek kaydını kapatıyorlar
    Bide işin garip yanı talebiniz çözüldü diyor.
    Birde hemen bok atıyorlar hattınız bozuk modeminiz bozuk.
    Çağrı merkezinden arayanlar kağıttan okuyor vdsl adsl ne bilmiyor.
    Ayrıca çağrı merkezinde 3 farklı kişiyle görüştüm 3üde farklı şey söyledi aynı gün içinde.
    Türknete geçtim 1 gün sonra çanakkalede insanlar türknet kullanamaz oldu.
    Sürekli kopmalar yaşadım günde 3-4 kere normal diyenler oldu günde 2 saat kesinti normalmiş gibi.
    Marka reklamı yapmak istemiyorum. 50 hız 300 akn sonrası 24e düşüyor.25 lira fazla veririm rezil olmam en azından ertesi gün sorunum çözülür.Türknetin önümüzdeki aylarda yapacağı zamlarıda göreceksiniz zaten demek istediğimi anlarsınız ilerde.
    Akn kaldırdı diyorsunuz 35 hız veriyor 300 akn den sonra 24 alacağım çokmu fark var.
    Karalama kampanyası değil bizimki türknet bizimle ilgilenemedi düzeltemedi sorunları başkası memnundur birşey diyemem ama düşmanıma bile tavsiye etmem artık.
    Ben bunları 20 gün içinde yaşadım siz düşünün utanmadan bide faturada çıkartır bunlar.
    Biz çokmu istiyoruz araplara para vermeyi ama başkada işini düzgün yapan yok.

    Türknetten tek isteğim 2 gün içersinde iptalimi gerçekleştirmeleri başkada bir isteğim yok.Umarım kendilerini düzeltirler ilerde çalışma şansı buluruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PowerPC

    belli ki baya kızdırmışlar konuyu açan kişiyi. firma yetkilisi abone olduğunu doğrulamış halen adamını mesajı üzerinden yok karalama kampanyası yok mesaj sayısı...

    bir ay beleş kullanacağım diye sürekli babasının şirketini savunanları anlarızda. maaşlı pazarlamacı olmadığı halde bu trolleri ne yapacağız?

    baştan sona okudugunuza sevindim. diğer arkadasin iq iki haneli saçma sapan cevaplar veriyor ben orada zaten 60 gündür çözüm aramışım bana daha çözüm arasana diyor :) hahaha gülmemek elde değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet bende kullanıyorum. Sorun olursa çözmeleri çok zor. Muhatap yok. Btk yakın zamanda cezayı basacak az kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık 20 senelik firma bukadar berbat olmamalı yukarıdaki yazdıklarımı sinirle yazdım ama aklıma geldikçe delleniyorum... hele benle telefonla konuşan o hıyarlar karşımda olsa gırtlaklarım herhalde bundan sonra 15 20 tl fazla vericem kafam rahat olucak bunu anladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın onca çektiği rezillikten kepazelikten sonra sırf reklam olsun diye "bak ne kadar ilgiliyiz" "bak ne çok yardımcı olmaya çalışıyoruz" "bak ne hızlı müdahale ediyoruz" algısı oluşturmak için post atıp adama her seferinde modem ışığınız yanmııyor demek nedir? bildiğimiz değil bilmediğimiz bişey söyleyin. bişey ya vardır ya yoktur. kamu firması olsanız derim ki tamam adamlar 657 ye tabi işini yapsada yapmasada işten çıkaramıyorlar ve iş yürümüyor. sizin bunca şikayete soruna verecek cevabınız ne ? geçerli sebebiniz ne? adamı deli edecek kadar modem ışığı muhabbetine sebep olan ne?
  • Valla okurken ben sinir oldum allah sabır versin kardeşim. Yerinde olsam 1 kuruş para vermem gerekirse mahkemeye versinler kanıtlar senin tarafında kullanamadığın hizmetin bedelini ödemek zorunda değilsin. Temmuz ayında yeni biten binaya taşındım sadece müteahhit tarafından yapılan kutular vs. vardı. Ttnet'in binaya komple sıfırdan internet çekmesi gerekiyo ki benim evimde böyle köy tarzı bi yerde. TTNET'i aradım gittim konuştum 3-4 ayı bulur dediler sırayla gidiyoruz dediler sıranız gelince sizin binanında interneti bağlanacak dediler. 1 ay geçmedi geldiler koskoca binaya sıfırdan interneti çektiler hani yaşam alanı olan bi yer bile değil. Fazlasını veririm TTnete veririm dediğin gibi saha ekibi falan gelişmiş en azından muhattap buluyorsun. Arızada hemen gelip bakıyorlar.

    Yalan olmasın buraya Türknet gelse bağlatacaktım ama şu saatten sonra internet 10 tl ttneti kapattır deseler yapmam. Ben kanser oldum senin yerine.
  • Kardes su dolandiricilara küfür edip bunların eline prim verme gerekirse mahkemede hesaplasiriz.



    beni 60gun magdur edip birde bana zarar ettirdiler 4 kere mobil internet aldım hala mobil internet kullanıyorum bunları geç bide üstüne 2 fatura ve kurulum ücretini talep ettiler BENDE BURAYA YAZIYORUM ÖDERSEM NAMERDİM ALAYINIZDAN SIKAYETCI OLACAM.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum benim de ayni sorun var neredeyse :) arkadaşıma referans oldum.
    Adam evli barkli insan. Çoluk çocuğunun ödevini komşusunda yapmasın diye evine internet aldırdım. Ne hikmet ise son aldığım 2 kişi de sorun çıkardılar..birisine Gec gittiler birisine hiç gitmediler 10 güne yakın oldu . Muhatap olmadığı gibi tek dedikleri olay İLGİLENİYORUZ. İLGİLENMEK DEMEK ACARSİN TELEFONU SORARSİN CKZULDU MU DİYE YADA SOYLERSİN EKİBİNE SORUN VAR ADAM GİDER ÇÖZER. HER YERDEN YAZDİK SİZE SONUC NE ? ELDE VAR SİFİR .HEPSİ YETMEZMİS GİBİ ŞİKAYET HATTINI BOŞUNA KURMUSSUNUZ. ORADAKİ ELEMANLARİN TEK DEDİĞİ İLETİYORUM :)))) BENDE BU DURUMA KAHKAHA İLE GÜLEREKTEN ASLA AMA ASLA KİMSEYE BİR DAHA TURKNET KELİMESİNİ KULLANMAYACAĞIMİ BELİRTİYORUM. YARIN GİDİP DİREĞE CİKİP BAĞLANTIYI KENDİM YAPACAĞIM CEZA YERSEM TURKNET SORUMLU :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinancolor -- 4 Nisan 2018; 23:22:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla türk telekomun hızı eşşek gibi ama yinede teknik destekleri çok iyi mesela şikayet de bulunur bulunmaz ertesi gün hemen eleman yolluyorlar o çok iyi.Turknet çok ayıp etmiş ama illede iss yi arayıp ondan destek almanıza gerek yoktu herhangi bir elektrikçi cagirsaniz o size kabloyu takardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim belki ben anlatamadim belki sen tam olarak okumadin tekrar aciklayim senin icin



    turknet firması hicbir sekilde benim adima turktelekoma basvuru yapmamis adima açılmış bir port yok binamdaki kutuya fişleme yapilmadi yani ortada takilacak bir kablo yok.



    benim elim yatkındır oyle bisey olsa essek degiliz 60gun bekleyecek elimden gelen birsey yok yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknetten cevap bekleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum baştan sona, gerçekten kafayı yemek üzereyim o derece sinirlendim.

    Bu ne saçma bişi, parayı al, hizmet verme, insanları oyala vaktini al, slogana gelince "AKK" yok, e akk olmasa ne olur HİZMET yok?
  • Yazıyı tam okumadım.
    60 gün niye bekliyorsunuz?
    5 gün sonra gelmedi ise arayıp iptal edin zaten 1 ay bedava.
    Arayın Türk Telekomu kursunlar. Şuan türk telekomun türknetten pahalı olan yanı yokki? 35 mb 50 gb ( 16 mb oluyor düşünce) 54 tl telefonsuz
    telefonlu 64. ee zaten türknette 65 tl artık?

    türk telekomu arıyorum adam arabayla bi günde geliyo yapıp gidiyor
    teknik destek var
    ilgi var
    pink yok
    hız düşme vs yok

    böyle saçma firmayi neden 60 gün bekliyorsun?
    ara iptal et
    hala da bekliyorsun cevap

    diyeceğim türk telekom yok sizin orda
    türknet zaten tt yi kullanıyor

    hiç bir zaman tolerans göstermeyiniz ne türk nete nede tt ye.
  • burda suçlu sizsiniz. 60 gündür hizmet alamayıp hala yapmalarını bekliyorsunuz.

    Cidden ben türk telekomun ceo'su olsam
    sizin gibi bir insana hiç bir zaman destek ve internet takmazdım siz ömür boyu beklersiniz.

    benim 1 saat internetim olmayınca sinirleniyorum 60 gün bir adamı beklemek mantıklımıdır?
    babanızın firması değil 10 larca internet sağlayıcısı var
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.