Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil3 Android
5 sn
39.322
Cevap
307
Favori
875.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    türknete abone oluyorum. vdsl2 modem alacağım. asus ac51 modem iyi midir? başka modem önerisi olan var mı?
  • Merhaba 29141599 destek numarasıyla bir kayıt açtırmıştım ancak henüz bir geri dönüş olmadı. Yeni kurulum yapılacaktı. Portlar mevcut. Dün gelen kurulum ekibi ben evde olmadığım için beni aradı , bina girişinde ki kutuda ki bağlantıyı yapacaktı o şekilde anlaşmıştık. Ancak bağlamamış ve gitmiş. Bağlaması gerekmez miydi? İç kurulumu ben halledebileceğimi söylemiştim. Onun bina girişinde ki kutudaki kabloyu porta bağlaması gerekiyordu ama bağlamamış. Yeniden kurulum ekibinin gelmesini rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

    Türknet Online İşlemlerden Paket Kullanımını incelediğimde yapmış olduğum telefon görüşmelerinin ücretlendirildiğini gördüm.Konuyla alakalı ekran görüntüsünü paylaşıyorum.Ayrıca ilk 2 görüşmede de bir kaç gün öncesine kadar kullanım ücreti gözüküyordu fakat sonradan sıfırlanmış. TurkNet Destek Burada




  • 4 aydır online işlem merkezinden kota takibi yapamıyoruz. Güncelleme yapılıyor dediniz bir türlü bitmedi güncellemeniz!
  • Arkadaşlar online işlem merkezinden kota takibi yapabilen var mı?
  • Turknete geçeli 2 hafta oldu 100 mbps pakete geçsem bu ay direk 85.99 mu öderim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Z3U5

    Arkadaşlar online işlem merkezinden kota takibi yapabilen var mı?
    Evet, 1 Hazirandan bu yana tamamını gösteriyor.
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Ortalama 3-6 iş günü Ne güzel sizin işlemleriniz daha kısa sürede tamamlanacak gibi duruyor Bende aktivasyon ve ekip gönderme işlerinizi takip edeceğim. Siz istediğiniz detayı açık olan destek kaydınıza ekleyebilirsiniz.
  • Can.01 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz kullanıcılarımıza Asus DSL-AC51 modemi satıyoruz. Olumsuz bir geri dönüş alamadık. Genelde kullanıcılarımız beğeniyor ama siz bilirsiniz. İsterseniz detaylı bilgiyehttps://turk.net/modem/asus-dsl-ac51 ulaşabilirsiniz.
  • aliyoruk38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer bulunduğunuz bölgede YAPA santrallerimiz varsa veya geldiyse sistem bunu otomatik olarak algılar ve geçiş işlemleriniz başlar.
  • silver3 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şöyle yapalım. Siz bizewww.turk.net/oim üzerinden peket/tarife değişim kategorili bir destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım hızlıca altyapı ve port kontrollerinizi yapsınlar. Eğer dediğiniz gibi ise size VDSL hızlarını verebiliriz.
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, direkt churn (geçiş işlemi) olarak bize başvurun. Şu an mevcut kullandığınız portu kaybetmeden sizi bize taşıyalım. Geçiş işlemlerinizi biz gerçekleştiriyoruz. Sizin karşı operatör ile bir işlem yapmanıza gerek yok. Sizi aramızda görmek bizi oldukça mutlu eder Bu süreçte aklınıza takılan bir konu ve sormak istediğiniz bir soru olursa bana PM üzerinden ulaşabilirsiniz. Elimden geldiği kadarıyla size yardımcı olmaya çalışabilirim.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Siz hız testinizi kablolu mu yoksa WİFİ üzerinden mi yapıyorsunuz?
  • Formel kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizinle bu konu ile ilgili PM'den iletişime geçmiştim. Ben bu durumu sistem üzerinde açık olan kaydınızla birlikte ilgili ekip arkadaşlarıma ilettim. Gerekli tüm kontrolleri arka planda yapıp size en kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız.
  • _jucky _ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bana müşteri numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • aliyoruk38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geçiş yaptığınız tarih baz alınarak kullandığınız günler hesaplanır ve size fatura çıkartırız. Bir sonra ki ay ise 85,99 TL'den kullanımınıza devam edersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gatetrans

    Evet, 1 Hazirandan bu yana tamamını gösteriyor.

    Alıntıları Göster
    Tamamını derken? Bende en son 8.ayda kaldı ve şu şekilde gösteriyor.TurkNet Destek BuradaTurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3U5 -- 7 Kasım 2019; 16:54:48 >




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kablolu, hiç bir program açık değil ve ağda wifi cihaz bağlı değilken yapıyorum. Birşeyler oldu birkaç haftadır bağlandı birkaç saatte bir bu hale dönüyor, birkaç saat böyle kalıyor ve bu kısır döngü şeklinde devam ediyor. Buyrun daha demin alddığım hız testi de aşağıda.

    TurkNet Destek Burada


    TurkNet Destek Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 7 Kasım 2019; 17:36:20 >




  • Bende hepsi var. Tüm veriler. Bugüne kadar olan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Ortalama 3-6 iş günü Ne güzel sizin işlemleriniz daha kısa sürede tamamlanacak gibi duruyor Bende aktivasyon ve ekip gönderme işlerinizi takip edeceğim. Siz istediğiniz detayı açık olan destek kaydınıza ekleyebilirsiniz.
    Telekom kabloyu bina ankastresinde bıraktı. Müsait olmadığım içinde 09/11 Cumartesiye bina kurulumu yazdırdım. Yalnız bişi fark ettim. 4 de başvurdum, belgeler sisteme 5.de girildi, 6 da telekom hazırlamıştı hattı. Muhtemelen şimdi ankastre bağlantısını inip yapsam ki yapamıyorum, site izin vermiyor net hazırdı. Elinize sağlık diyelim, bakalım hız problemi yaşamam umarım.




  • 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.