Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.322
Cevap
307
Favori
875.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teklif çıktığı için 100 mbps e geçmiştim ancak 88 mbps alabiliyorum. Ancak 4 mbps olan upload hızı 2 mbpse düştü. Tekrardan 75/4 olmasını istiyorum kayıt açtım. Lütfen artık sorun yaşamak istemiyorum yoruldum çünkü. İnteraktif uygulamaların upload hızı düşük olduğu için çalışmıyor, online oyun oynanmıyor resmen çöktü benim için internet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • letmax kullanıcısına yanıt
    orada dslam kilidi var ve tt nin hız tanım problemlemi var.
    ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr 'ye devre numaranızı ve mail kanalı ile turknet müşterilerinin 100 mbit e tanımlama problemlerini giderdikleri yazın. Düzeltsinler. 100/4 tanım yapsınlar
  • Bakırköy Yeşilyurt mahallesi de internet gitti yine
    Ataköy santrelden mi kaynaklı yine

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu sıralar hız düşüşü yaşayan var mı? Birkaç saattir sıkıntılı.

    Edit: Düzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaz -- 3 Eylül 2019; 15:46:27 >
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bana GSM numaranızı PM üzerinden iletin. Ben sizi aratarak detaylı bilgileri verdireyim.
  • sitim S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, keşke iki gün önce geçiş işlemlerinize başlasaydınız... 31 Ağustos'a kadar taahhüt cayma bedelinizin 480 TL'sine kadarını karşılıyorduk. Bu kampanyamız sona erdi. Artık 120 TL'ye kadar taahhüt fesih bedelinizi karşılıyoruz. Aklınıza takılan tüm sorularınızı ve düşüncelerinizi benimle paylaşmak isterseniz direkt olarak PM üzerinden istediğiniz zaman iletişime geçebiliriz.
  • emindgny kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, YAPA santrallerimiz içerisinden hizmet alan tüm kullanıcılarımıza ulaşabildikleri maksimum upload ve download hızlarını verebiliyoruz. Ancak bilinmesi gereken önemli bir nokta var. Altyapı kalitesi... Biz YAPA'da muslukların hepsini sonuna kadar açıyoruz. Kullanıcılarımız kullanabildikleri maksimum değerler ile bağlanabiliyor.
  • shadow39 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu işlemler için bölgenizde bulunan TurkTelekom bölge müdürlüğüne müracat etmeniz gerekiyor. Altyapı çalışmalarını ve yeni hat çekimleri ile onlar ilgileniyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Evet bir ilk aynı binada 15 16 mb hız alan var ben ise 6 yapa da olmama rağmen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindgny -- 3 Eylül 2019; 16:39:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fışfış kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu güzel yorumunuzu bizimle paylaştığınız için size çok teşekkür ederim. İnanın bu samimi yoruma ihtiyacımız vardı. Biliyorsunuz ortak altyapı üzerinden hizmet veriyoruz ve kullanıcılarımızı her daim mutlu etmek başlıca hedeflerimiz arasında... Altyapılarının desteklediği maksimum hızları tüm kullanıcılarımıza daha uygun fiyatlarla vermeye çalışıyoruz.
    Aman nazar değmesin İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emindgny

    Evet bir ilk aynı binada 15 16 mb hız alan var ben ise 6 yapa da olmama rağmen
    nedenini de ben söyleyeyim. Daha önce Turktelekomda iken size en yakın saha dolabından hizmet alıyordunuz ama YAPA ya geçince saha dolabından değil de bölgenizde bulunan santraldan hizmet almaya başladınız. Dolayısıyla eğer santral size uzaksa saha dolabı daha yakınsa hızınız da o oranda düşecektir.
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    bende de durum aynı şuan 5 gün önce 12-13 alırken türktelekom sokağa vdsl kutusu koydu ve benim hızım şuan 2.5 ile 3 arasında ve artık sitede ne hız alırım araması yaptıgımda aktif altyapıdasınız demiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

    orada dslam kilidi var ve tt nin hız tanım problemlemi var.
    ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr 'ye devre numaranızı ve mail kanalı ile turknet müşterilerinin 100 mbit e tanımlama problemlerini giderdikleri yazın. Düzeltsinler. 100/4 tanım yapsınlar
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bugün türknet müşteri hizmetleri ile görüşüp hızımı tekrar 79/4 yaptırdım. Neticede adamlar türk Telekom altyapısıyla birşeyler yapmaya çalışıyor. Şimdi oraya mail atıp sonra bir daha düzeldi hızımı artırın demek işi çocuk oyuncağına çevirmek olur. Böyle iyi şimdilik. Yine ayar değişirse o zaman yapayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır hattımı dondurmuştum.Dün aktif ettirdim.Sabah pingler normaldi.Akşam bu saat itibariyle yurtdışı pingler yükselmiş.Bundan 4-5 ay önce akşam 20:00-00:00 arası düzenli pingler yükseliyordu.
    Ne güzel çözülmüştü o mevzu.Yine mi başladı bu sıkıntı ? Yoksa geçici bir durum mudur?


    edit:Bu arada özel msglarımdan şimdi baktım.TurkNetDestek ile yazışmalarımın üzerinden 7 ay geçmiş.inşallah o sıkıntılı süreç geri gelmemiştir.Hiçbir sıkıntı yoktu ,yine noldu ? Turknetdestek gerekli yardımları yine yapacaktır tahmin ediyorum.Takip edelim bakalım 1-2 akşam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 3 Eylül 2019; 23:17:1 >
  • bu da değerler,sabah tekrar bakacağım.TurkNet Destek Burada
  • evet gece 00:00 itibariyle pingler normale döndü.7 ay önceki mevzu yine hortlamış sanırım.TurkNetDestek bilgi verebilir misiniz acaba ?TurkNet Destek Burada
  • Saat tam 00:40'ta internet bağlantım kesildi. DSL ışığı var ve IP alıyor, ancak internete çıkış yapamıyorum. Herhangi bir bakım çalışması da görünmüyor. Şuan aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Umut U kullanıcısına yanıt
    05.09.201901:00:00
    İstanbul (Avrupa)
    -
    N1-234-GAYRETTEPE-DC-POP
    TT Kaynakli Planli Calisma
    34levent_tnbng01
    05.09.2019 tarihinde 02:00-06:00 saatleri arasında İstanbul-I Bölge sorumluluk sahasında software upgrade/yazılım çalışması yapılacaktır. Çalışma süresince 60 dakika kesinti beklenmektedir. Çalışma gerçekleştirilecek cihaz bilgileriniz aşağıdadır.

    00_atakoy_t3_4
    00_bahcelievler_t3_1
    00_bakirkoy_t3_1
    00_gunesli_t3_2
    00_yenibosna_t3_2

    bu olay yasanıyor sanırım daha once e posta atmıslardı ayın 4 de diye.
  • Evet bana da mail gelmişti ama bu gece saat 02:00-06:00 arası kesinti görünüyordu. Daha önce altyapı çalışmasıyla alakalı gelen maillerde, hep verdikleri saat diliminde kesinti oluyordu. Bugün neden 00:40'ta kesildi anlamadım. Belki de bu kesinti farklı bir sorundan kaynaklanıyordur. 24 dk oldu, hala internet gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 759760761762763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.