Turknet hat dondurma hakkımız ?
Merhaba 1 haftadır online işlemlerde açtığım konuyu çözemediler.Hat dondurma hakkımız 365 günlük dönem içinde 2 sefer olmak üzere en fazla 180 gün hakkımız olduğu yazıyor.Biz en son 4 ağustos 2021-1 ekim 2021 tarihleri arasında 58 günlük bir hat dondurma yapmışız.Sistem 1 hazirandan itibaren 64 günlük hak tanımlıyor.İtiraz ettim.Daha fazla gün hakkımız olması gerekiyor.Bir de siz bakar mısınız ?Fatura borcumuz da yok bu arada.
Destek kayıt no :52766850
Vodafonedan Yeni Kolaylık !!!!!!!
Evet arkadaşlar artık sizin haberiniz ,onayınız ,bilginiz olmadan faturasızdan faturalıya geçiş işlemleriniz cep telefonunuza gönderilen güvenlik kodu ve tahahütname ile çok kolayca gerçekleşiyor.Ömrü hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaştım.Şaşkınım.48 saat içinde, beni eski kullandığım faturasız tarifeme herhangi bir hak kaybı olmadan geçirmezlerse başka operatörlere geçeceğim.Faturasızdan faturalıya geçirildiğim için sim kartı başka bir cihazda deneyip tekrar kullandığım telefona takmam gerekiyormuş.Şuan ne arayabiliyorum ne de aranabiliyorum.Nereden tutsan elinde kalıyor.Böyle birşey yaşayan oldu mu ? Kabul edilemez birşey değil mi bu ? Aydınlatırsanız sevinirim.Tavsiyelere de açığım.
16:00'dan beri Online İşlemlere Girilemiyor. !!!
|
Türknet telefonla müşteri hizmetini geri mi getirse ?
|
Battlefield 1 ve 4 Almanya sunucu ping değerleri ?
|
Aynı apartman farklı daire altyapı hız farkı ?
|
Yeni Turknet Çağrı Merkezi ?
|
İ7 6850k bu fiyata ??
|
Yerel ağ kullanıcı adı-şifre ekranı gelme süresi?
|
2 tane molex 3 pin adaptör bağlantısı ?
|
Alışverişlerim: poyri-Zotac Gtx Titan cianni-Silverstone Strider Gold 1000 Watt Güç Kaynağı asdfzxcv12-Asus Sabertooth p67 + intel i5 2500k donanimuzmani-Corsair H100 Cango34-WD 2 TB Cav.Green Intellipower 64MB SATA3/WD20EARX F.@.T.İ.H-Zotac gtx 280 Ekran Kartı errkann-512 mb 133 mhz Sd-ram 16 Chip,256 mb 133 mhz Sd-ram 8 Chip,256 mb 133 mhz Sd-ram 16 Chip Riukeen-Core 2 Duo Quad 9650 İşlemci cyrus34-GİGABYTE EP45 UD3p Anakart brs_bsk-Creative Elite Pro Ses Kartı,Logitech Z5500 Speaker |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 920
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 19.180 (Bu ay: 132)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 380 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar