Şimdi Ara

Türknet Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • firmayla olan tecrübelerimi aktarmak isterim. fiber alt yapıya sahibim, daha önce de türk telekom bünyesinde internet kullandım. yaklaşık 5-6 aydır evimde internet bağlı değildi. taahhütsüz ve uygun fiyatlı internet arıyordum. uzun araştırmalarım sonucu türknet e başvurumu yaptım. şu an internet hizmetlerini kullanmakta ve hedeflenen 90 mbps ve 5-7 ms ping değerlerine ulaştım.

    6 ekim 2020: turk.net üzerinden otomatik ödeme talimatıyla 85 tl+ (kurulum ücreti tek seferlik 66 tl) 100 mbps paket başvurumu yaptım.

    7 ekim 2020: sistemde oluşturulan 4 sayfalık sözleşmeyi imzalayarak mng kargo ile ücretsiz gönderdim.

    8 ekim 2020: kimlik fotokopisi fotoğrafını sisteme yükledim.

    10 ekim 2020: imzalı sözleşme türknet tarafından sisteme yüklendi.

    11 ekim 2020: sesli onayımı almak için telefondan arandım ve onayladım. (2-6 iş günü içinde modemi teslim etmeye saha ekiplerinin geleceği söylendi)

    15 ekim 2020: ekipler modemi getirdiler ve fiziksel bağlantıları yaptılar. 1 saat sonra aktivasyon tamamlandı ve interneti kullanmaya başladım.

    9 gün içerisinde internetim bağlanmış oldu. turknet kullanmak konusunda karamsardım ama bugün itibariyle internet hızından ve hizmetten memnunum.

    arkadaşını getir kampanyası kapsamında, benim davet kodumla siz de internet bağlatırsanız 1 ay size bedava, 1 ay da bana bedava internet verilecek. önemli olan kodu aldığınız kişinin faturasını zamanında ödemesi ve borcu olmamasıdır. otomatik ödeme talimatı verdim ve önümüzdeki aylar da interneti kullanacağım. telefondan başvuru yapacaksanız davet kodunu müşteri hizmetlerine belirterek, internetten başvuru yapacaksınız davet linki üzerinden işlemlerinizi başlatabilirsiniz. sorularınız için özelden yazabilirsiniz. kampanyaya son katılım tarihi: 31.10.2020.

    davet kodu: THE13XY14VWI
    davet linki:https://turk.net/p/THE13XY14VWI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego367 -- 17 Ekim 2020; 4:9:23 >







  • Merhaba, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Ben de çarşamba günü aramıştım, cuma günü modemim geldi. Bugün de kuruluma geldiler anca daireme kablo çekmeyip elektrikçi çağırmam gerektiği söyledi.

    Ayrıca internette oyun yayınları yaptığımı söylemiştim, bunun için VDSL bağlantı istediğim ancak bana ADSL hat tanımlandı. Gelen kişi modemi aktif ederek gitti. Şu an internetim yok TurkNet'ten dönüş bekliyorum.


    Müşteri No: 1869421

  • lastmandar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik işlemleri 16 Mbps'e kadar VDSL olarak başlatılmıştır. Altyapı desteklemesi durumunda ve boş port olması durumunda paketinizi hizmet aktif olduktan sonra güncelleyebiliriz.

    İç tesisat kablosu yoksa ekipler metre başına 4.5 TL elden teslim alarak kablolamayı yapmaktadır.

    İnternet yayıncılığı ayarı bulunmuyor.

    Bu konuda hatalı bilgi verildiysewww.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı oluşturmanız durumunda arkadaşlarım gerekli aksiyonu alacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.