Şimdi Ara

TürkNet Beni İcraya Verecekmiş :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Sn.ÖNDER ***** ,TURKNET İLETİŞİM HİZMETLERİ AŞ borcunuza ilişkin dosyanız icraya aktarılması için avukatlık büromuza aktarılmıştır 3 gün içerisinde ödeme yapılmadığı taktirde avukatlık ve icra masraflarıda eklenerek icra takibi başlatılacaktır Ödeme için :Akbank IBAN:TR650004600789888000027032 TurkNet hesabı veya bizi arayarak kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. 02166416767 B006

son 1 ay internet vermediler, Arıza bıraktım çözemediler. Şimdide icra mesajı atıyorlar.

Memleket haramyiyici dolmuş. Ödemiyorum gelin icra yapın bana...

Ha bu arada Borç 50 tl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 17 Mayıs 2018; 2:26:40 >

• ben istanbulda Santral işi yapan en büyük 2 firmadan birtanesinin sahibiyim müşteri portföyüm çok geniş. müşterilerle direkt olarak iletişime geçiyorum. Türknet 50 tl için icra tehdidi yaptı ödedim uğraşmaya değmez.

Bu zamana kadar telefon ve internet hatlarını türknette kullanan en az 250 300 firmayı türknetin rezilliklerini anlatarak, telekom veya alternatif firmalara geçirdim. Bunu yapmaya da hala devam ediyorum.

Bahsettiğim firmalar 4 5 hat kullanan kurumsal müşteriler telefon santrali işleri bana ait olduğu için hatlarının bütün kontrolleri ve sorumluluğu bende.

50 tl yi alsın başlarına çalsınlar umrumda değil ama şuana kadar müthiş zarar etmişsinizdir etmeyede devam ediceksiniz elimden geldiğince türkneti bitireceğim.

Vermediğiniz internetin parasını almanızın karşılığı budur. @TurkNetDestek
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet taahhüt bittince yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.