Şimdi Ara

Türknet aknyi kaldırdı ama altyapı kaldırmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 50mbs kullanıyorum önceden hep 48mbs hız alırdım 150gb yetiyordu şimdi akn kalktı hız dalgalanması ve kopma oluyor nerden de kaldırdılar şu aknyi ttnet mi sabote ediyor nedir anlamadım !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bende 12 mibt bile kaldırmıyor dünden beri snr margin 8 ve kopmalar olmaya başladı. 2 kez müşteri hizmetlerini aradım. birbirlerinden farklı cevap veriyorlar hatta biri konuşmanın başında hiç kopma olmamış dedi sonlarında doğru 1-2 kere olmuş en az 5 satte 5 kere felan olmadan kayıt açamam diye saçmaladı. bende interneti kapatmak için kayıt açtıracğaım artık.
  • Valla ben de öyle yapacağım bu gidişle ttnetin eline kaldık yine lanet olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var 70/4 mb alırken AKK kaldrırıdı su an 10/2 mb cıvarında gezıyıor işin ilginç olan her aradıgımda benı suclamaları yanı donanımsal hata var yok su var hatta kapatırsan kapa dıyen bır teknık destek personelı;benım bıldıgım yaptıgınız bır işlemde kullanıcı lehıne olacaak bırseyde tam tersıne olan bir işlem,arkadas arayaın sorun bır degısıklık yapacaz sızın hızını dusurecez özelıkle upload onemlı benım ıcın onu 2 mb ındırırecez dıye son sozu bır soyluyelım,bu haftaıcı kapatacam guven dıye bır konu yok firmada
  • Ben de başlık açmıştım zaten, konuya katkıda bulunayım. Bende de aynı problem var ve benden kaynaklı olması mümkün değil. Arıza kaydı açılalı 3 gün oldu geri dönüş yok. SNR değerim yerlerde, modemde bana atanan hız bile düştü. Toplu olarak destek sunulmasını istiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamroamer

    Ben de başlık açmıştım zaten, konuya katkıda bulunayım. Bende de aynı problem var ve benden kaynaklı olması mümkün değil. Arıza kaydı açılalı 3 gün oldu geri dönüş yok. SNR değerim yerlerde, modemde bana atanan hız bile düştü. Toplu olarak destek sunulmasını istiyoruz

    Bu müşteri hizmetleri ile daha çok beklersiniz. Ben aboneliği sonlandırdım 7 gün sürüyotmuş. Kurtuldum bu beladan.



    Şurda eminimki 24 ay sözleşme olmasa herkez istediğine gecer ki artık yasal olarak 12 ay bu sınırlandırma ama bunların yasa tanımaz kuralları git kardeşim mahkeme kapısı açık ver mahkemeye demeleri nekadar kanunsuz bir iş yaptıklarını gösteriyor.



    Şu iss lerden bir superonline nın zorla modem vermesi haricinde pek şikayetim yoktu açıkcası. Nerden aklıma girdiyse bu turknet resmen kabus gibi.



    Ama iyi oldu ankestreden evime cat6 kablo çektirmiş oldum onların vesilesi ile güya yüksek internet alacaktık ama bırakın yükseği alcağı hiç internet veremediler.



    Ucuz etin yahnisi bu kadar olur.



    Normalde bağlarsın internetini paşa paşa girersin . Söz verdiğin hızlarda hizmet verir 60 lirayı cebine koyarsın. Ama yok illa maymun iştahlılık yap onuda layaım şu iss lerinde müşterisini alayım dersen yetersiz beceriksiz mh ile bir gram ilerliyemessin. Senin ttneti mahkemeye veröen ayrı bizim ayrı. Sen ttnete baskı yapamıyorsan yapma bu işi sadece kurumsal çalış eskiden oşduğu gibi.



    Turknet ile tanışana kadar ne ankstre ne santral ne port ne cat 6 cat 5 kablodan haberim vardı. Anlayın artık ne denli sorunlu firma olduğundan.



    Bu arada telekoma gittim sordum sizin portunuzın olduğunu söylediği halde hala beklemekteydim.



    Çıkmak istemiyenler eminimki 24 ay sözleşmeden dolayı çıkmıyorlar. Birde düşünün turknet sözleşmeli olsaydı ne olacaktı. Btk tüketici mahkemesi şikayet siteleri arasında mekik dokuyacaktık.



    Arkadaşlar biride desin haksızsın abartıyorsun diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anasını satıyım dsl ışığı sabitlenmiyor arıyorsun modemde ya da iç tesisatta sorun var diyorlar lan modemde de iç tesisatta da sorun yok sorun sizde diyorum yok bizim tarafımızdan kopma görüntülenmiyor diyor senin görüntüleyeceğin kopmanın..!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin santral kaldırmıyor olabilir.
    turknetin altyapısı kaldırmasa herkeste sıkıntı olur.
  • Türknetin kendi altyapı değil hocam ttnetin altyapısından hizmet veriyor bizim burda türknet, şerefsiz ttnetin boktan altyapısı kaldırmadı, belki ttnet aknyi önce kaldırsa da böyle olacaktı, belki türknet daha önce aknyi kaldırdı diye sabote ediyor da olabilir bu aralar kesilme olmuyor da hız dalgalanması çok inşallah o da düzelir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustalation -- 25 Eylül 2017; 13:35:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bi sorun yok hat değerlerinize bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustalation kullanıcısına yanıt
    Sabote etme durumu olmaz olsa turknet gorurdu sana daha altyapida sorun yok diyor anlarlardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğleden beri internetim yok önceleri internet ışığı kırmızı idi şusn ışıkta yok aradım bölgesel arıza var bekleyin diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen net komple gidiyor yanlış anlaşılmasın modem hatta bağlı ama bağlantı yok. mecburen cepten giriyorum.
  • Merhaba, bu konuda size yardımcı olmaya çalışacağım. Sistem üzerinden hizmetinize ulaşabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    2 Tane aynı hat 2 tane aynı kablo ve aynı daireye 2 hat geliyor birisi Türk Telekom diğeri ise Türknet fark şu Türk Telekom'da ping 5 , Türknet'teki ping 50 gerisini siz düşünün.


  • Türknet vdsl 100 mbps hizmetine hepinizi bekleriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilaykaracam -- 26 Eylül 2017; 23:1:13 >


  • 75mbps vdsl Varsa şekliniz türknete bekleriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 27 Eylül 2017; 17:41:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.