Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bide bağlantı yapabilseler de geçsek. Fiber var diye ttnet izin vermiyor. Ama millet vdsl kullanıyor. Anlamadım ben bu işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten 2 senedir aboneyim. Yeni başvuru gibi sorgulatıyorum 75 mbit çıkıyor. telefonla arıyorum. aboneliğimi yükseltin diye. max 16 mgbite kadar vdsl desteklemiyor deniyor
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Trident682,

Vdsl ve Adsl farklı olduğu için Vdsl de 35 Mb destekliyor olabilir.
  • muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Murat,

Abone numaranızı veya sabit hat numaranızı iletirseniz kontrol edip bilgi vermek isteriz.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Merhaba McCarty,

Vdsl hattı için Vdsl2 destekleyen modem gerekmektedir.
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Merhaba Reid Rider,

Evet şuanda Akn aşmanız durumunda hızınız 3 Mb düşürülmektedir.
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Merhaba Dehşetengiz,

Sadece yeni abonelikler için geçerlidir.
  • Pigletx P kullanıcısına yanıt
    Merhaba Pigletx,

Herhangi bir kurulum veya aktivasyon ücreti yok ancak modem isterseniz satışımız mevcuttur veya kendiniz teknoloji marketlerinden alabilirsiniz.
  • qeep kullanıcısına yanıt
    Merhaba qeep,

Yapa ile Vdsl farklı şeylerdir. O nedenden dolayı her yapa bölgesinde Vdsl olmayabilir.
  • Ametal58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ametal58,

Geçiş işlemlerinde diğer operatördeki hattınızı biz iptal etmekteyiz. Sizin bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır.
  • Bugün tarafınıza yeni abonelik için evrakları gönderdim. Lütfen benim işlemlerimi hızlandırır mısınız?
  • Cuma günü başvuru yaptım ama 3 gündür verdikleri linkten sözleşme evraklarını indiremiyorum. Mail ile ulaştırmalarını istedim ama ona da dönüş olmadı daha. Başlamadan vazgeçirecekler galiba beni. Yok mu evrakları indirmenin bir yolu.
  • yapa yok max hız 16 mbps , akk 150. ne anladım bu işten?
  • Merhabalar iyi calismalar. Kismetse temmuz ayinda dugunum olacak ve yeni bir eve tasinacagimdan dolayi yeni abonelik islemleri icin firma arastirmasi icerisindeyim.

Oturacagim ev mustakil bir ev ve ikiz binadan olusuyor. Hiz sorguladigimda yanimdaki ikiz eve 35 bana ise 16 mbps internet hizi veriyor ve basvuru olusturdugumda sectigim kapi numarasina ait bir ev bulunamadi tarzinda bir sorunla karsilasiyorum rica etsem beni bilgilendirebilir misiniz ozelden adres bilgisini gonderdim

• vdsl siparişi verip 35mbps başvurusu yaptım. mayısta yeni düzenleme ile 16mbite hız düşecek değil mi diye sordum. bize bilgi verilmedi değişiklikle ilgili dedi. 1 hafta kaldı yan mı çizecek operatörler anlamadım. zaten btk ya erteleyin demişler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

ttnet bana 70 mbps ye kadar hız verebiliyor ama onun alt yapısını kullanan türknet nasıl 50 mbps veriyor?

bütün kullananlarda %20 kırpma var sanırım. Arkadaşımın 100 mbps destekliyor ama 80 mbps civarı veriliyor.

tek ben de olsa derdim ki gerçekten hattım o kadar destekliyor.

1 mbps fazla verin bari de 51 mbps olsun. 1 mayısta kotayı aşınca 16 ya düşecek. 1 mbps farkla 24 mbps den mahrum ettiniz.

Allahtan benimki 51 mbit 😁

• TNet Yapa'dan Faydalanıp Faydalanmadığımızı Nasıl Öğreniriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 24 Nisan 2017; 20:44:59 >
  • şimdi sorgulama yaptım 75 mb 150 gb vereceğini söyledi :D
  • Merhaba,
    2,5 yıldır abonenizim. Hizmetinizden de memnunum.

Verdiğiniz linkten sorgulama yaptım.
    "Aktif altyapı kapsamındasınız. 7/24 Akn siz kullanabilirsiniz" yazdı..

Hemen Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Akn siz kullanmak istediğimi belirttim.

Kusura bakmayın Bölgenizde Akn siz hizmet veremiyoruz, Önümüzdeki aylarda vs vs dediler.

Şok oldum..

Merak ettim. Dalga mı geçiyorsunuz acaba ???

Lütfen biraz ciddiyet..
    Burada insanları da yanlış bilgilendirip mağdur etmeyin lütfen.
    İyi günler.
  • yalın internet gelecek mi yakın zamanda, yıllardır telefonumuz yok internet içinde bağlatmak pek mantıklı gelmiyor planlarınız arasında böyle bir şey var mı yoksa başka firmalara bakacağız.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.