Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TArafıma Henüz Abone numarası ve sabit hat numarası verilmedi
    kullanıcı adı ve şifre Msj olarak verildi
  • @TurknetDestek

Bugün tarafınızdan yeni abonelik için evraklarim teslim alindi. Lütfen benim işlemlerimi hızlandırır mısınız? Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iptal nasil oluyor faksla mi yoksa email ile mi isleme konulmasi uzun mu suruyor ayin en gec hangi gunune kadar iptal etme hakkimiz var

abi biri iyi diyor biri kotu diyor genelde iyi yorum atan cok az cikti habire sorun var 60 tl verip internet sinirsiz olmuyacaksa daha ne anladim operatoru degistirmeye zaten 60 tl oduyorum 24mpbs 100 mpbs'ye kadar diye yazi yazilmis ama en dusuk hiz yazilmamis garanti hiziniz nedir bi yazsaniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

TNet Yapa'dan Faydalanıp Faydalanmadığımızı Nasıl Öğreniriz ?

https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/
  • out kullanıcısına yanıt
    bu olmamalı. Yapa bölgesindeysen AKN siz sindir... Kontrol ettirilmesi için kayıt oluşturun derim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba sayın turknet, dün tarafınızdan aradığımda yılda 4kez 50gb hediye alabileceğimi söylediniz. Sadece yeni müşterilere olduğuna emin misiniz, ayrıca eskileri hariç tutmanız "biz önce mevcut müşterilerimize imkan sağlıyoruz" diyen genel müdür yardımcınıza ters olur

• 2 aylık taahhüdüm var 80 tl ceza çıkıyor... Türknet e geçmek istiyorum... Taahhüd bozma cezasını ödüyor musunuz?

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Karşılanıyor 120 TL'ye kadar. 20X6 şeklinde sanırım.
  • Merhabalar Arkadaşlar,
    Turknete yeni geçtim,geçiş işlemleri esnasında sorgu yaptığımda aktif altyapımız kapsamımızdasınız ve AKN siz kullanbilirsiniz diyordu.

Sonrasında geçiş işlemi gerçekleşti ancak 150GB AKN tanımlamışlar.

Bunun üzerine kendilerini aradım ancak altyapı çalışmalarımız sürüyor diyerekten yuvarlama bir cevap verdiler.
    Ne yapmam gerektiği hususnda yardımcı olabilecek var mı?
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    İliniz için teşekkür ederim hocam.

Adres ile veya Tel no dan sorguladığımda Akn siz kullanabilirsiniz yazıyor.
    Mh ise aksini söylüyor.

Yanlız ben 200 Gb Akn li paket kullanıyorum..69.99TL ödüyorum.
    Akn siz paket 59.99Tl acaba o yüzden mi geçemiyorum Akn siz tarifeye?

Cidden canım sıkıldı.
    Yok dostum onla ilgili değil.
    Ben 150AKN li standart paket kullanıyorum.
    Sorguladığımda bende de aktif altyapımız dahilindesiniz AKN siz kullanıma uygun çıkıyor.
    Ancak 150AKN uyguluyorlar.

Bende aradığımda senin gibi bir cevap verdiler.
  • ADSL den VDSL ye geçiş için paketi yükselt seçeneğini seçtim ne zaman geçiş sağlanır tam olarak acaba ve geçiş yapıldıktan sonra benim modem den bir ayar yapmama gerek varmıdır acaba.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Altyapının uygunluğuna göre değişiyor. Benim bölgeme 75mbps VDSL geldi. Ondan dolayı uzun bir süreç oldu. Eğer altyapı yeni kurulmadıysa hızlı olarak geçiş yapılır diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuSeL kullanıcısına yanıt
    Merhaba SuSeL,

Sistemsel çalışmadan dolayı hata alınmaktaydı ancak şuanda hata çözülmüştür. Evraklarınızı indirebilirsiniz.
  • bilalakman kullanıcısına yanıt
    Merhaba Bilal

Özel mesaj yoluyla iletiniz için cevap verilmiştir.
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Legend_84,

TürkNet Bu link üzerinden kontrol edebilirsiniz.
    Merhaba out,

Hattınızın kontrolü için abone numaranızı veya sabit hat numaranızı özel mesaj olarak iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Merhaba Physicist_Emre,

Yalın paketleri şuanda düşünülmemektedir ancak telefon için ekstra ücret alınmamaktadır isterseniz telefon hattı verildikten sonra telefon kullanmadan paketlerimizden yararlanabilirsiniz.
  • by_sinekli kullanıcısına yanıt
    Merhaba by_sinekli,

İşlemlerinizin hızlandırılması için yetkili birime iletiyor olacağız.
  • Az once telefon ile bende abonelik yaptirdim. Nakil islemerini kendileri yapicaklarmis ewl.

Telefonda ve internette kontrol ettigimde "35 Mbps Kotasız, AKN'siz İnternet" diyor. Telefonlada deyit ettim dogru dediler. Tamam dedim ve uyelik girisimi yapip sozleşmeyi gonderdiler Fakat sözlesmede 150GB AKN yaziyor altinda birde AKN'siz yaziyor. Biraz kafam karisti! Ilerte Turknet AKN'siz olan paketi degistirme hakki varmi? Bendeki sozlesmemi yanliş olmus.

Resimmi altaki gibidir;

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.