Şimdi Ara

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
16
Favori
28.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan 1 ay bedava ve 120 tl ye kadar sözleşme bozme bedelini karşılıyorlarmı bilgisi olan?
  • Arkadaşlar birde çok uyanık sizin altyapınız 50 Mbps destekliyor diyor ben sordum 70 Mbps destekliyor diyorum yok 50 Mbps destekliyor diyor versene o kadar iyiysen 100 Mbps de 70 kullanırız aynı parayı öderiz akk yukarı da kalır ama yok.
  • Bizim eve 50 mbps 150 GB çıktı yalnız bu alabileceğim en yüksek hızmış.

Kampanyanız güzel bölgesinde altyapı olanlar kesinlikle değerlendirmeli bu fırsatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faivelley kullanıcısına yanıt
    Ulaşılabilir hız değiştiyse port ile alakalı değişiklik olmuştur. Hiç ellemeyin 75mbps kalsın. 1 Mayıs sonrasında akk aşımında 24 e düşsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlitzHan34 kullanıcısına yanıt
    Superonline yi kapatmayın. Sadece taahhüt bozma ücretini öğrenin. Yoksa internet hattı kapatınca olan portunuz gidebilir. Sadece taşıma işlemi yapın.

• Bu port olayıda çok saçma. Yani neden herşey ucuucuna port yoksa dilekçe yazıp 1 ay falan port olmasını bekleyin diyolar. Yahu bunu göremiyolarmı telekomdakiler ne işe yarıyor. Sanarsın müşteri ihaleye çıkacak 1 gününüde telekomda dilekçeyle ugrasıcak. Port için dilenip paramı alın diye yalvarıcakk

• Akk dolunca kota satın alabiliyor muyuz acaba? Yeni üyeye hediye 4 50 gb veriliyorsa belki satın alınabilir. Son hafta sürünmek istemiyorum kota anlamında :)

• Geçen ay yani 23.03.2017'de internetim aktif oldu. Bu sabah bir sms geldi, Turknet kartımdan 14,33₺ çekmiş. iOS uygulamasından baktığımda oluşan 'ödenmemiş faturanız bulunmamaktadır' diyor. Bu parayı ne için çekti anlayamadım. İlk ay ücretsizdi, önümüzdeki ay için fatura çıkacaktı. Başına gelen veya bilgisi olan var mı?

• corp8slave C kullanıcısına yanıt
    Ek kota alma varda bittikten sonra alınca ne oluyor bilmiyorum. Bitmesine yakın almak lazim.

• Adres ile sorgulama yapınca 50 telefon no ile yapınca 35 Vodafone sitesinden bakınca 66 çıkıyor hız kime ve hangisine inanalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 23 Nisan 2017; 16:14:48 >
  • qeep kullanıcısına yanıt
    Marttaki 7 gunun ucreti o nisan ayi ucretsiz olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: brave_tr

Marttaki 7 gunun ucreti o nisan ayi ucretsiz olucak

aynı sorun bendede mevcut. Ne için çekildiğini anlayamadım
  • brave_tr B kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Benim fatura dönemim 23'ünden 23'üne. Dolayısıyla pek aklıma yatmadı dediğiniz. Sizin dediğinizi baz alırsak Önümüzdeki fatura da aysonunda çıkacak ve 1-31mayıs dönemi için ücretlendirme yapılacak?

• ttnet taahütüm 10 kasımda 2017 de bitiyor şimdi türknete geçsem cayma bedelimi karşılar mı?
  • Benim uygulamada 150gb akn yazıyor ancak webte aknsiz paketi kullanıyorsunuz diyor. Hangisi doğru?

TurkNet AKN'siz FIRSAT!//Hız ve AKN SORGULA
  • Tendürek T kullanıcısına yanıt
    Uygulamada derken telefon uygulamasında mı? Paket bilgileri kısmında ne gözüküyor?

• atomcu kullanıcısına yanıt
    Evet telefon uygulamasında 150gb akn yazıyor.

Paket bilgilerinde 16mbit 150gb akn yazıyor. Ama webte yukarıdaki gibi aknsiz yazıyor.
    Çok ilginç. 150GB diyor ama akk almada zaten akk yok diyor Peki sorgulayınca Yapa altyapısı gözüküyor mu?

• atomcu kullanıcısına yanıt
    Yapa yok ancak daha önce (20 gün önce abone oldum) webten sorgulayınca da 150gb akn gösteriyordu.

En iyisi 150gb'ı doldurup test etmek sanırım
    Zaten Yapa sorgulama özelliği yeni geldi. En iyisi ya müşteri hizmetleri arayıp sorun ya dediğiniz gibi 150gb lık kullanım yapın.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.