Şimdi Ara

Türknet 1 fatura için 3 kere para tahsil etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba...Şu an'a kadar internet hız, düşme, kopma gibi sorunlar yaşamadım. Ama bu para olayı benim canımı inanılmaz sıktı, ve bu sorun ilk kez olmuyor. Bu ikinci kez başıma geliyor.

Geçen temmuz ay'ının faturasını Online işlemler sitesinden her zaman ki gibi ödemeye çalıştım. Daha sonra "faturanız başarıyla ödendi" şeklinde bir uyarı aldım. Daha sonra sistemlerinde hala ödenmemiş fatura olduğunu fark ettim. Bu şekilde bir kez daha yaptım Online işlemler kısmından, ve aradan saatler geçmesine rağmen yine ödenmemiş fatura görünüyordu. Bir kez de telefon ile yaptım. Yani toplamda üç kere fatura ödedim ve hala ödenmemiş fatura olarak görünüyordu. Bu konuda destek kayıdı oluşturup çözüm aradım. Daha sonra mesaj geldi "sistemlerimizde bir hata oldu. Şu an ödenmemiş bir faturanız bulunmamakta" diye. Sonra online işlemlere baktım, gerçekten de ödenmemiş fatura yoktu. Ama içime sinmemişti, sonra babama dedim hesabını kontrol et. Hesabını kontrol ettiğinde toplamda 3 kere para tahsil edilip 1 tanesi iptal olmuş. Şimdi gelelim Türknet'in bana söylediklerine :) Ben destek kayıdı oluşturmuştum, demiştim acaba fazladan para keser mi diye, onların bana yanıtı ve buradaki Türknetdesteğin yanıtı şu şekilde oldu...

"Merhaba, teşekkür ederim. Aboneliği kontrol ettiğimde 05.08.2018 de kredi kartına yapılan iade var."

Yani bunlara göre para iki kere çekilmiş ve bir tanesini iade edip düzeltmişler. Ama gerçekte üç kere çektiler, bir tanesi iptal olmuş :) SAKIN ARKADAŞLAR KREDİ KARTI İLE ODEME YAPIYORSANIZ KESINLIKLE BANKA HESAPLARINIZI KONTROL EDİN. ÇÜNKÜ SİZE HEM HABER VERMIYORLAR, SİZ ONLARA HABER VERSENIZ BİLE YANLIŞ BİLGİ VERIYORLAR. Bu yüzden kesinlikle ödeme yapıyorsanız banka hesaplarınızı kontrol ediniz. BU BAŞIMA İKİNCİ KEZ GELİYOR, TIPA TIP AYNI SORUN.

Bununla birlikte ben bu konuyu yazdım yine..Dedim 2 dediniz ama 3 kere çekmişsiniz. Bu sefer bana attıkları cevap şu oldu :D

"Merhaba Sistemsel bir hatadan dolayı işleminizi şuanda gerçekleştiremiyoruz. İyi günler dileriz."

Gerçekleştiremiyorlar ama oluşturduğum destek kayıdı bu mesajlarından sonra çözümlendi olarak görünüyor :)))))))))))))
    Ve bunun üzerine hemen agustos ayının faturasını sevgili Türknet kendi kafasına göre otomatik olarak yatırıyor. Ve kesinlikle bana hiçbir yanıt, ve ya bilgi vermiyorlar. Ben kredi kartı ile odemeyı keseceğim büyük ihtimal. Sizi uyarmak istiyorum. Çünkü ben babama kontrol et demeseydim fazladan para kesilecekti, ve ruhumuzda duymayacaktı. Siz bu yüzden banka hesaplarınızı kontrol edin.

• 3ker odemek senin hatan 1kere ode sıkıysa kapasinlar. İstedigi kadar odenmemis gorsunsun dekontun hazirdi zaten.

Nbtk ve sikayetvara yazip olmadi thh verir basina gelenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 29 Ağustos 2018; 22:37:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

3ker odemek senin hatan 1kere ode sıkıysa kapasinlar. İstedigi kadar odenmemis gorsunsun dekontun hazirdi zaten.

Nbtk ve sikayetvara yazip olmadi thh verir basina gelenler.
    İyide dostum ben ödediğim halde "ödenmemiş faturanız bulunmakta" uyarısı var online işlemlerde. Dekont nasıl ulaşacağım ? Çünkü ben ödenmiş faturalar kısmınada baktım, o kısımda da ödenmemiş faturanız var görünüyordu.
  • Bankandan alabilirsin kolayca.

• Dostum artık bankayı arayıp talimat vericem otomatik ödesin diye. Peki bankada turknet gibi bu şekilde yanlışlıklar yapar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapmaz. Turknette bu sorun epeydir var 2kere cekmeler odenmedi demeler vs vs.

• Ben enpara üzerinden ödüyorum ödedikten sonrada görünüyor fatura ama dikkate almamak lazım. Aynı şey elektrik faturalarımı öderkende oluyor. Turknete özel değil bu olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyleyse ben hemen bankayı arıyım. Ne icin ugrasıyorsam.. Olan oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.