Şimdi Ara

1 Aylık Yeni Hat İptal Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1 ay önce tt online işlemlerden faturalı hat başvurusu yaptım ücretsiz sanıyordum 1 ay kullandım ve faturam kesildi bir kaç hafta önce ödeme yaptım ve vergilerin 20 lira olduğnu gördüm yeni hat ücretini bu şekilde taksit taksit ödüyormuşuz galiba bende taahhüt de vermiştim 33 liralık tarifeye 47 lira ödüyordum vergilerle taahhüt iptal sorgusu yaptım cayma bedeli 20 tl gözüktü bende dedim daha fazla artmadan iptal edeyim e devletten bunu ödeyip normal ön ödemeli sim kartı alırım yada eski abimin üzerine olan sim kartı ile devam ederim e devletten iptal başvurusu yaptım hattım tek taraflı kapandı bi sonraki fatura tutarım 15 tlye düştü online işlemlerde ama aklıma bu vergi olayı takıldı şimdi türk telekom bizim yerimize devlete tek seferlik ödeme yapıyormuş bu vergi için sonra 12 taksit bize yansıtıyormuş ben iptal ettiğim de bunu ödeyecek miyim yoksa cayma bedeli ödeyip kurtulabiliyor muyum bu ayın 12sinde e devlleten iptal başvurusu yapmıştım başvuru değerlendiriliyor diyor eğer vergileri ödeyeceksem ki bu 150 lira felan yapıyordur heralde e devletten abonelik iptal başvurusunu iptal edebilme imkanım var mı? hattın vergisini ödeyip kapatmak yerine en azından vergileri taksitli şekilde ödemeye devam edip faturasıza geçiririm.

birde iptal etme nedenim sadece tarife ücretini ödeyeceğim sanıyordum 33 lira o yüzden.

• Yeni hat vergilerini her türlü ödeyeceksiniz
    Boşuna kapatmış olacaksınız
    Telefonun açık olsun Telekom neden iptal etmek istediğini soracak çekmiyor kullanamadım deyin.
    İndirim teklif edip kullanın diyecek
    istiyacınız varsa tarife ücretini vergiler ile taksitle ödeyin.
    Kapatırsanız kalan vergiler son faturana peşin olarak yansıyacak.
    Telsiz Kullanım Ücreti

Faturalı ve Faturasız bütün aboneler için yıllık 37,26 TL’dir ve 12 eşit takside bölünerek aylık olarak tahsil edilir.

Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi

Yeni Hat tesisinde alınır, yıllık 86 TL’dir. Faturasız müşterilerden yeni hat tesisi esnasında peşin olarak tahsil edilirken, faturalı müşterilerin faturasına 12 eşit taksite bölünerek yansıtılır.

Telsiz Ruhsat Ücreti

Yeni Hat tesisinde alınır, yıllık 37,26 TL’dir. Faturasız müşterilerden yeni hat tesisi esnasında peşin olarak tahsil edilirken, faturalı müşterilerin faturasına 12 eşit taksite bölünerek yansıtılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Kesin olarak arayacaklar mı? bir de teklif edecekleri indirim şuanki tarifem üzerinden mi olacak ve ortalama ne kadar indirim olur? dediğiniz gibi olursa harika olur boşu boşuna hattı kapatıp para vermek istemiyorum

• 4emre kullanıcısına yanıt

Genelde alıyorlar .kesin diyemem telefonunuz ulaşılır olsun ve aradıklarında açmamaZlık yapmayın

siz benim yazdığım gibi söyleyin

tutarlar hakkında bilginiz olduğunu iletin

tarife ücretinden %10 dan fazla indirim verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

peki teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.