Şimdi Ara

Türkmeneli'ne Yardım Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz Irak'ta IŞID terörü dolayısıyla en büyük zararı gören kesimlerden biri Türkmen kardeşlerimiz oldu. Evlerini, iş yerlerini bırakıp göç etmek zorunda kaldılar ve bir çok insani sıkıntıyla karşı karşıyalar. Türkmen kardeşlerimizin bu sıkıntısını bir nebze azaltabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi yardım kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde giysi, yiyecek gönderebildiğimiz gibi para da gönderebiliyoruz. Siyasi partilerin ülkemizde bağış toplayamaması nedeniyle gönderilecek giysi ve yiyecekler Ülkü Ocaklarının tüm şubelerine yapılabiliyor.

Hepimizin evinde giymediği giysileri vardır bunları Türkmeneli'nde ki soydaşlarımızla paylaşalım.

Detaylar için;

Arkadaşlar yardımın ilk konvoyu 07.07.2015 tarihinde 15 tırla yola çıktı, şuan hali hazırda yardım malzemeleri toplanmasına devam ediyor yardımlarını gönderemeyen arkadaşlarımız varsa yardımlarını geciktirmeden Ülkü Ocakları veya MHP şubelerine vermeleri gerekiyor.

İlk konvoydan görüntüler;
     Türkmeneli'ne Yardım Kampanyası Türkmeneli'ne Yardım Kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbaz061 -- 8 Temmuz 2014; 15:01:51 >

• devletin değildir umarım.

edit: yani kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leif Erikson -- 29 Haziran 2014; 21:52:48 >
  • Hümanistim ama Türkleri sevmem bu yüzden yardım etmiyorum. Çünkü bu faşistlik olur
  • Kesinlikle katılacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz Irak'ta IŞID terörü dolayısıyla en büyük zararı gören kesimlerden biri Türkmen kardeşlerimiz oldu. Evlerini, iş yerlerini bırakıp göç etmek zorunda kaldılar ve bir çok insani sıkıntıyla karşı karşıyalar. Türkmen kardeşlerimizin bu sıkıntısını bir nebze azaltabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi yardım kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde giysi, yiyecek gönderebildiğimiz gibi para da gönderebiliyoruz. Siyasi partilerin ülkemizde bağış toplayamaması nedeniyle gönderilecek giysi ve yiyecekler Ülkü Ocaklarının tüm şubelerine yapılabiliyor.

Hepimizin evinde giymediği giysileri vardır bunları Türkmeneli'nde ki soydaşlarımızla paylaşalım.

Detaylar için;

Herhangi bir mhp teşkilatına verebiliyozmu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Wentor

Hümanistim ama Türkleri sevmem bu yüzden yardım etmiyorum. Çünkü bu faşistlik olur

Türkleri sevmiyorsan neden türkçe kullanıyorsun. Sen şeyh saitin kayıp dölümüsün ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

quote:

Hümanistim ama Türkleri sevmem bu yüzden yardım etmiyorum. Çünkü bu faşistlik olur

Türkleri sevmiyorsan neden türkçe kullanıyorsun. Sen şeyh saitin kayıp dölümüsün ?

Hümanistim deyip Türk düşmanlığı yapanlara ve Türk adını ağzına alan kişiye "faşist" diyenler gönderme yaptım. Ayrıca ben 2 battaniye ve un,bakliyat vs. gönderdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Pokus [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dünyada kendi soydaşına bunu yaptıran baskada millet yoktur. Adamlar göz göre göre gelirken kimsede mık yok. Keşke bu durumu önceden görüp tedbir alsaydı birileri. Yangın bitmiş şimdi olmayan ağacı sula, iş mi yani!

Şunu bir ingilize yapsalardı, taş taş üstüne bırakmazlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten bu yardım kampanyasını MHP başlattı ama siyasi partiler kanuna göre yardım alamadıkları için Ülkü Ocakları vasıtası ile topluyorlar yardımı bundan ötürü MHP teşkilatlarına getirirseniz sizi en yakın Ülkü Ocakları'na yönlendirirler.
  • İşidi destekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oy verme

İşidi destekliyorum

Allah en kısa zamanda IŞİD'de şehitlik nasip eylesin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

quote:

Hümanistim deyip Türk düşmanlığı yapanlara ve Türk adını ağzına alan kişiye "faşist" diyenler gönderme yaptım. Ayrıca ben 2 battaniye ve un,bakliyat vs. gönderdim

Hocam senin abartman sanki, öyle kişiler varsa kendiyle çelişir, olsa olsa humanist olup Türkçülük düşmanı olurlar, ben Türküm demekte kimse faşiştliğe girmez, yalnız birini sırf ırkından dolayı asalım yakalım kafasındaysan faşişt diye nitelendirebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

İşidi destekliyorum

Allah en kısa zamanda IŞİD'de şehitlik nasip eylesin

+1
  • quote:

İşidi destekliyorum

Bi kamyon gazı arabanın kasasına atıp, bir kaç çöl faresi için kendini patlatman yapacağın en hayırlı iş olur. Liveleak'taki videolar eskidi, yeni malzeme lazım bize de. Anneni ve kız kardeşini de merak etme, ışid askerleri(!) sırayla hepsine bakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

/>
  • Yukarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.