< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sağlam kaleler içinde bile olsanız ölüm sizi bulacaktır.
Ölüm meleginin giremeyeceği delik yok. Tek çare iman edip Salih amel işlemek. |
Öleceksin ve kemiklerin bile zamanla toz olacak. Moleküllerine ayrışacaksın. Bundan kaçış yok. Ben korkmuyorum şahsen. Ben parasız kalmaktan ve en çok da sakat yaşamaktan korkuyorum.
|
tehdit detected
|
hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki. son birkaç ayda zaman, ölüm, yaşlanma denilen şeyler içimi çok kemiriyor. bazen insanlar 'sonunda öleceğiz ya' der geçer ama aslında daha ölüme zaman olduğunu düşünür. özellikle geceleri bu his içimi kaplıyor, nasıl kaçacağım diye düşünüyorum.
dini konularda hep ikilemde kalan biriyim. tam olarak ahiret, ölümden sonra diriliş denen şeyden emin olsam bu kadar üzülmezdim. ama yok olma fikri beni çok ürpertiyor. doğumumdan önce nasıl bir fikrim yoksa ölümümden sonra da mı olmayacak diye düşünüyorum. şu an genç sayılırım ama sanki lise daha dün gibiydi. birkaç sene sonra üniversiteyi özleyeceğim, sonra 30lu 40lı 50li yaşlar derken herhangi bir kaza veya hastalıkla ölmezsem de yaşlanıp öleceğim. en üzüldüğüm nokta ise annemin vefatını, yaşlanmasını görmek olacak. bilmiyorum, bir şeylere gülerken, birini izlerken hep ölümü hatırlıyorum. elimde olsaydı yüz yıllar, bin yıllar yaşamak isterdim. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|