Şimdi Ara

Türklerin neden sevilmedigini acikliyorum. Katiliyor musun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türklerin neden sevilmedigini acikliyorum. Katiliyor musun?

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2012)
Giriş
  •  Türklerin neden sevilmedigini acikliyorum. Katiliyor musun?

• Söz konusu milletler Balkanlardaki ve Ortadoğudakiler ise evet, diğerlerinde hayır.
  • Bugün Balkan Ülkeleri dışında kimse bilmez Ottoman Empiye'yi

Sevilmememizin nedeni Araplara yakın olmamız , Araplarıda sevmezler
  • Müslümanlara terörist gözüyle bakılıyor buda başka bir etken tabi.
  • Sevilmeme nedenlerimizden birisi bu olabilir ancak şu gerçek ki ülkemiz çok güzel bi yerde olduğu için herkes bize savaş açma potansiyelinde.. Ve Türkler en eski ırklardan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Müslümanlara terörist gözüyle bakılıyor buda başka bir etken tabi.

Yarımızdan fazlası teröris değil mi zaten ?

Radikal dinciler dini yaymak adına yaptıkları herşey mübahtır onlara göre , yani teröristler
  • Türk ırkı her zaman üstün olmuştur sevilmememizin tek nedeni budur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 24 Ekim 2011; 18:30:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tum Amerika bunu konusuyor.
    13 yıl önce açıldı
    Allahim Bu kiz Gerçekmi ya ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla avrupalıların arapları bizden daha çok sevdiğini düşünüyorum. Futbolda özellikle nereye baksanız İngiliz, Fransız takımlarının sahipleri arap milyonerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Türk ırkı her zaman üstün olmuştur sevilmememizin tek nedeni budur .

Tüm insanlar %99 birbirinin aynıdır yanlış bilgi vermeyelim gereksiz yere övünmeyelim.
  • İslamofobi, başka bir şey değil.
  • Türk adı ilk kez barbar anlamında kullanılmaktadır. Kullanılmaya başladığı yıllardan itibaren diğer kavimler tarafından hep bu önyargıyla yaklaşılmıştır. Savaşçı özelliklerinden dolayı günümüze kadar güçlü kuvvetli cesur anlamları taşır hale gelmiştir.
  • yurtdışında şahsi edindiğim kannat ırkçı kökten kör mlliyetçi, başbakınını asan barbar bi ırk olarak görüyolar yakın tarihimiz yani osmanlıyla alakası yok italya ve ing edindiğim tablo bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ekim 2011; 18:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Valla avrupalıların arapları bizden daha çok sevdiğini düşünüyorum. Futbolda özellikle nereye baksanız İngiliz, Fransız takımlarının sahipleri arap milyonerler.

Çünkü Araplar Çok eskiden bu yana Türklere ihanet etmiş, İngilizlerle ittifak kurmuş hainlerdir. Hiç şaşırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Türk ırkı her zaman üstün olmuştur sevilmememizin tek nedeni budur .

teknolojide mi parada mı egitimde mi saglıkta mı neyde her zaman üstün olduk. her zaman geriden geldigimiz belli iken bu gereksiz övünmeler ne allah askına. zamanında osmanlı toprakları genisti diye simdi hala hayal dünyasında yasamanın mantıgı var mı ?
  • Türklerin sevilmeme sebebi müslüman olmaları ve kural yasa tanımamalarıdır.
  • Olabilir. Sen milletin toprağını işgal et müslüman değiller diye fazladan vergiye bağla sonra vay efendim 3 kıtaya adalet götürdük.
  • din nedeniyle de olabilir dünyada müslüman toplumlar genelde kendi yağlarında kavrulmuşlardır. ayrıca evet terörist olarak gösteriyorlar ve dikkat edilirse saddam ve kaddafi'yi birer fare yakalıyorlarmış gibi yakaladıklarını göstermeye çalıştılar (kanalizasyonda saklanması gibi) yani hala devam ediyor müslümanlara olan kin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

Olabilir. Sen milletin toprağını işgal et müslüman değiller diye fazladan vergiye bağla sonra vay efendim 3 kıtaya adalet götürdük.

sen git güçsüz devletleri ele geçir.. madenlerine el koy, insanlarını köle yap kullan.. adamları fakirleştir.. madenler tükenince bırak ne haldelerse.. İngiltere, Fransa, Amerika?? tarihi bilmeden konuşmayın..

şu an Türklerin en çok sevilmeme sebebi Müslüman olmamızdır.. geri kalan kısımlar ise insanlarımızın çoğunun kro, angut, abaza, dolandırıcı olmasıdır.. yurtdışında ki türklere bakın, yada yurtdışından gelen turistlere insanlarımızın nasıl muamele gösterdiğine bakın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Olabilir. Sen milletin toprağını işgal et müslüman değiller diye fazladan vergiye bağla sonra vay efendim 3 kıtaya adalet götürdük.

sen git güçsüz devletleri ele geçir.. madenlerine el koy, insanlarını köle yap kullan.. adamları fakirleştir.. madenler tükenince bırak ne haldelerse.. İngiltere, Fransa, Amerika?? tarihi bilmeden konuşmayın..

şu an Türklerin en çok sevilmeme sebebi Müslüman olmamızdır.. geri kalan kısımlar ise insanlarımızın çoğunun kro, angut, abaza, dolandırıcı olmasıdır.. yurtdışında ki türklere bakın, yada yurtdışından gelen turistlere insanlarımızın nasıl muamele gösterdiğine bakın..

Emperyalist olsaymışız daha iyiymiş o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Emperyalist olsaymışız daha iyiymiş o zaman.

açıkcası ben emperyalizmi destekliyorum.. en azından geçmişte uygulamamız gerekirmiş..

ne yapmışız.. ele geçirmişiz, fazla dokunmadan asimile etmeden bünyemize katmışız.. ve bunun bize ne o zaman ne de şimdi getirisi olmuştur.. tam tersine hep götürüsü vardır.. geçmişe bakarsak o ele geçirip bünyemizde güzelce beslediğimiz milletler fransız ihtilalinden sonra bize çok büyük darbe vurmuşlardır.. günümüze bakarsak da o milletler hala bizle uğraşıyor (yunanistan, ermenista, kürdistan saçmalığı).. bazen diyorum ki keşke soykırım yapıp gerçekten onlardan faydalansaymışız.. belki o zaman daha çok sevenimiz olurmuş..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.