Şimdi Ara

Türklerin neden sevilmedigini acikliyorum. Katiliyor musun? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türklerin neden sevilmedigini acikliyorum. Katiliyor musun?

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2012)
Giriş
  • bunun sebebi petrol rezervlerinin olduğu bölgelerin elimizde olması.

böylece petrol kaynaklarına sahip olmaya çalışanlar türklere karşı kara propaganda yaptılar yıllarca.

alttaki kitabı okuyun, tavsiye ederim. yazarı raif karadağ devlet büyükleriyle randevusundan 1 gün önce otel odasında ölü bulunmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

Olabilir. Sen milletin toprağını işgal et müslüman değiller diye fazladan vergiye bağla sonra vay efendim 3 kıtaya adalet götürdük.

sen git güçsüz devletleri ele geçir.. madenlerine el koy, insanlarını köle yap kullan.. adamları fakirleştir.. madenler tükenince bırak ne haldelerse.. İngiltere, Fransa, Amerika?? tarihi bilmeden konuşmayın..

şu an Türklerin en çok sevilmeme sebebi Müslüman olmamızdır.. geri kalan kısımlar ise insanlarımızın çoğunun kro, angut, abaza, dolandırıcı olmasıdır.. yurtdışında ki türklere bakın, yada yurtdışından gelen turistlere insanlarımızın nasıl muamele gösterdiğine bakın..

Emperyalist olsaymışız daha iyiymiş o zaman.

açıkcası ben emperyalizmi destekliyorum.. en azından geçmişte uygulamamız gerekirmiş..

ne yapmışız.. ele geçirmişiz, fazla dokunmadan asimile etmeden bünyemize katmışız.. ve bunun bize ne o zaman ne de şimdi getirisi olmuştur.. tam tersine hep götürüsü vardır.. geçmişe bakarsak o ele geçirip bünyemizde güzelce beslediğimiz milletler fransız ihtilalinden sonra bize çok büyük darbe vurmuşlardır.. günümüze bakarsak da o milletler hala bizle uğraşıyor (yunanistan, ermenista, kürdistan saçmalığı).. bazen diyorum ki keşke soykırım yapıp gerçekten onlardan faydalansaymışız.. belki o zaman daha çok sevenimiz olurmuş..

Leb dedik çorum'u yapıştırdın sen de hocam. Ben yazacaktım onları.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilir. Sen milletin toprağını işgal et müslüman değiller diye fazladan vergiye bağla sonra vay efendim 3 kıtaya adalet götürdük.

sen git güçsüz devletleri ele geçir.. madenlerine el koy, insanlarını köle yap kullan.. adamları fakirleştir.. madenler tükenince bırak ne haldelerse.. İngiltere, Fransa, Amerika?? tarihi bilmeden konuşmayın..

şu an Türklerin en çok sevilmeme sebebi Müslüman olmamızdır.. geri kalan kısımlar ise insanlarımızın çoğunun kro, angut, abaza, dolandırıcı olmasıdır.. yurtdışında ki türklere bakın, yada yurtdışından gelen turistlere insanlarımızın nasıl muamele gösterdiğine bakın..

açıkcası ben emperyalizmi destekliyorum.. en azından geçmişte uygulamamız gerekirmiş..

ne yapmışız.. ele geçirmişiz, fazla dokunmadan asimile etmeden bünyemize katmışız.. ve bunun bize ne o zaman ne de şimdi getirisi olmuştur.. tam tersine hep götürüsü vardır.. geçmişe bakarsak o ele geçirip bünyemizde güzelce beslediğimiz milletler fransız ihtilalinden sonra bize çok büyük darbe vurmuşlardır.. günümüze bakarsak da o milletler hala bizle uğraşıyor (yunanistan, ermenista, kürdistan saçmalığı).. bazen diyorum ki keşke soykırım yapıp gerçekten onlardan faydalansaymışız.. belki o zaman daha çok sevenimiz olurmuş..

biraz öyle oldu

aynı düşünceden birini görmek güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Müslümanlara terörist gözüyle bakılıyor buda başka bir etken tabi.

Yarımızdan fazlası teröris değil mi zaten ?

Radikal dinciler dini yaymak adına yaptıkları herşey mübahtır onlara göre , yani teröristler

+1
  • https://www.facebook.com/video/video.php?v=249194261799163

yılmaz erdoğan açıklamış sebebini
  • Ne alakası var osmanliyla birader. Geçti gitti o günler. Bu mantıkla roma imparatorlugundan dolayı da ıtalyayimi sevmeyeceklr.

Almanyadayim. Burda ne kadar abuk yip görsem türkçe konusuveriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonBecker93

din nedeniyle de olabilir dünyada müslüman toplumlar genelde kendi yağlarında kavrulmuşlardır. ayrıca evet terörist olarak gösteriyorlar ve dikkat edilirse saddam ve kaddafi'yi birer fare yakalıyorlarmış gibi yakaladıklarını göstermeye çalıştılar (kanalizasyonda saklanması gibi) yani hala devam ediyor müslümanlara olan kin.

Hiç deyişe vergiye bağlayıp yasama şansı vermisiz
    Avrupa ülkelerinin oloni adı altında afrikayı nasıl sömürdügünü ve yine avrupa ve Avrupa kökenli olam ABD nin KAPİTSLİZME dunyanın doğasını nasıl bozduğunu BRAZİLYADAKİ YAĞMUR ORMANLARINI
    NASİL TELEF ETTİGİNİ DUYMADİN HERHALDE Kİ BUNLAR SADECE SON 100-150 yıl yaşananların küçük bölümü ESKİYE VE DETAYA HOİC GİRMEYELİM İSTERSEN

• Yukarıdaki arkadaşın mesajı t9 yüzünden saçmalanmış ama düşüncelerine katılıyorum. Bu mantık doğru olsaydı Moğolistan , ABD , Rusya , Çin , İngiltere , gibi ülkeler en çok nefret edilen ülkeler olmalıydı. sonuçta iş yüzölçümünde bitmiyor. dinden bahsedenler olmuş. onlara da katılıyorum eli kanlı çölde yaşayan geri kafalı ve müslüman bir toplum gibi görünüyoruz. tabi bunun suçlusu da başkaları değil.
  • E sevmesinler,çok da tınn =)
  • Hiç deyilse vergiye bağlayıp yasama şansı vermisiz
    Avrupa ülkelerinin koloni adı altında afrikayı nasıl sömürdügünü ve yine avrupa ve Avrupa kökenli olam ABD nin KAPİTALİZM İLE Dünyanın doğasını nasıl bozduğunu BRAZİLYADAKİ YAĞMUR ORMANLARINI NASİL TELEF ETTİGİNİ DUYMADİN HERHALDE Kİ BUNLAR SADECE SON 100-150 yıl yaşananların küçük bölümü ESKİYE VE DETAYA HiC GİRMEYELİM

DOGRUSU BU OLACAKTI :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

Bugün Balkan Ülkeleri dışında kimse bilmez Ottoman Empiye'yi

Sevilmememizin nedeni Araplara yakın olmamız , Araplarıda sevmezler

Araplar bizi de sevmezler.
  • Ben de sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 24 Ekim 2011; 19:50:41 >
  • bizi severler artık işler değişti tamamen duygusal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

Sacma! siz hala o Osmanli fetisizminiz ile yasarken T.C. bile yikilacak yakinda! Artik acin gozlerinizi. libya'nin bu igrenc hale
    sokulmasinda kimlerin payi var? siradaki suriye'ye karsi emperyalist devletlerle birlikte kim her cesit eylemi sergiliyor?
    osmanliyi yabanci devletler yikti oysa yabanci devletlerin masalari bunu Ataturk'e yikti! hala goremiyor musunuz?

• Hala osmanlıdamnısınız ya.Balkanlarda türk tanımına bakın ama genede söyleyeyim türk demek müslüman demek müslüman demek türk demek zaten o tarz bir yaklaşım olmasaydı sve turci u turciju cümlesi srebranica duvarlarına bunun yerine sve muslimo u turciju falan denirdi herhalde.bakın hala balkanlarda müslüman azınlıklara türk denir veya türk azınlıklar diğer müslüman azınlıklarla birlikte müslüman azınlık olarak geçer.avrupanın diğer kısımlarınada gelirsek bir kere farklısınız müslümansınız ve avrupa kendsine farklı olanı benimsemez benimseseydi zaten bosnada kendi ırkından olanların katledilmelerine seyirci kalmazdı.Birde avrupada yaşayan türklerin halini sanırım görmüyorsunuz topluma büyük ölçüde adapte olamıyorlar avrupanın yaşantısını benimseyemedikleri için avrupada kabullenemiyor.Son olarakta türkiye avrupada bunca zamandır nasıl tanınıyor insanlar hala türkiyede kısa etekli birisini görse şaşırıyor herkes türkiyeyi normal bir arap ülkesi gibi sanıyor.Ayrıca sürekli gündeme geldiği konular da ya müslümanlık yada soykırımlar katliamlar.BAkıyorsun hristiyanların kafası kesilmiş gene bir papaza suikast ermeni birisi öldürülmüş olması gibi haberler avrupada ve dünyada geniş yankı uyandırdığından dünyada mimliyor doğal olarak.Birde bakın hala üstte adamın teki çıkıp keşke soykırım yapmış olsaydık bu tarz zihniyetteki insanlar her millette varda herneyse o kişiler türkiyeyenin karanlık geçmişine bir baksınlar nede olsa türkjiyede pontuslar mı dersin ermeniler mi aleviler mi sayısız nice asimilasyon uygulanmıştır bana göre soykırımdır size göre tecrittir artık adını ne koyacaksanız koyunda şu türkiyeyenin ve osmanlının hoşgörü ülkesi falan olduğu zırvalarını falan etmeyin.Hatta erdoğan bile sanırım demişti devlet 50bin kişiyi dersimde katletti diye.
    Ayrıca dünyada tamamen sevilen hiçbir millet yoktur her millet aksine nefret edilir çünkü farklıyızdır insanlar farklı oldukları için övünürler bugüne baksanız hiçbir yunan komsu milleti tarafından sevilmez hiçbir bulgarda komşusu tarafından sevilmez bunları tarihden dolayı mı?hayır sadece köken zırvalığı olduğu çin.Ben yunanım sen türksün o bulgar bu tarz saçma kalıplar olduğu için bu senlik benlik devam ettiği her vakit insanlar kendi bir diğer millete farklı bir bakış açısıyla yaklaşıcak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Emperyalizm'i savunuyorumdan sonrasını okumadım.

Edit: İleri derecede faşistsin, Allah akıl fikir versin; kimseyi katletmeye hakkın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 24 Ekim 2011; 20:51:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

ona bakarsan efendim en nefret edilen toplumun ingilizler olması lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Müslümanlara terörist gözüyle bakılıyor buda başka bir etken tabi.

Evet. Yabancilar muslumanlara terorist gozuyle bakiyor. Buyuk etken musluman olmamiz. Eger hristiyan bir millet olsaydik bizi gururla anarlardi. ( hristiyan olalim demiyorum )
  • Bu konu uçar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Utanmadan o avatarı kullanabiliyorsan sana diyecek sözüm yok. Oku da öğren.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.