Şimdi Ara

Tum Amerika bunu konusuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
2
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 68 yasindaki Karen'in gorevi okul otobusundeki ogrencilerin guvenli bir sekilde yolculuk yapmalarini saglamak. Kaza oldugunda onlara yardimci olmasini saglamak.

Dun Youtube'a yuklenen video ise Amerika'yi yerinden salladi. Karen'a sozlu olarak saldiran cocuklardan birisi tum olanlari amator kameraya kaydediyor. Peki goruntulerde ne mi oluyor?

Karen en buyuk oglunu 10 yil once intihardan kaybediyor. Cocuklardan biri "Bir ailen yok cunku kimse senin yaninda olmak istemiyor" diyor. Yine video sirasinda surekli "fatass", "koca g*tlu" anlamina gelen kelime sarfediliyor. Butun bunlara dayanamayan Karen ise bir ara aglamaya basliyor. Ancak buradaki abuk sistemden oturu cocuklara bir sey soyleyemiyor. Sadece icten ice aglamakla yetiniyor.

Videonun sonuna dogru ise cantasiyla dalga geciyorlar. "Nereden ucuzluktan mi aldin, anneme de alayim" tarzinda seyler soruluyor, "maasin ne kadar ki?" seklinde sorular soruluyor. Bunlari yapan cocuklarin aileleri ise ya otogaleride yoneticilik yapiyor ya da daha iyi pozisyonlarda isleri var. Daha da ileriye giderek bir ara "fakir kal***, o canta ne oyle" deniyor. Kadincagiz da "evet fakirim, boyle yasamak da cok zor biliyor musun" diyor.

Aglarken de, sismanliktan terledigini sanan cocuklar "ne oldu terledin mi koca g*tlu" diyor.

"Daha duzgun seyler soylemelisiniz" dediginde ise Turkcesi "sus a..k.." seklinde cevap veriyor cocuklardan birisi.

Buna karsilik tum internet bir araya gelip kadincagizi tatile gondermek icin 5 bin dolar toplamaya karar veriyor. Ancak su an destekle toplanan miktar 550 bin dolara dayanmis durumda.

Video:

Bagis:
    http://www.indiegogo.com/loveforkarenhklein

Cocuklarin ailelerine ve evlerine ise tehdit yagiyor. Ev adresleri, telefon numaralari, ailelerinin calistiklari sirketler, cocuklarin facebook hesaplari, her sey afise edilmis durumda:
    http://pastebin.com/q8Gjbcwv

Karen ise "cocuklarin basina bir sey gelmesini istemedigini, sorun olmadigini, sadece basit bir ozurun yeterli olacagini" soylemis. Ancak su saate kadar ne ailelerden ne de cocuklardan ozur gelmemis.

Cidden tuylerim urperdi izlerken. 68 yasinda oglunu intihara kaybetmis olan ve fakirlikten bu zamana kadar calismak zorunda kalan bu kadina cidden cok yazik. Ancak neyse ki hayati degisecek gibi.

EDIT:http://www.cnn.com/video/#/video/us/2012/06/22/ac-bts-klein-school-bus-bullying.cnn Su anda CNN'e konu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 22 Haziran 2012; 23:13:36 >

• Bir bu kalmıştı zaten dünyada....
    Edit: Çok büyük bir olaymış gibi yazmışsınız amerika konuşuyor falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 22 Haziran 2012; 22:27:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moralimi düzeltecek güzel blr haber

• Okullarda dayağı kaldırmamak lazımmış demekki.
  • amerika daki recep albert amcamı aradım hakikaten doğru.. Yeğenim Fernando! sen aramadan önce de tam bu konuyu konuşuyorduk dedi.. Hayat durdu burada dedi.. Bende dur dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Okullarda dayağı kaldırmamak lazımmış demekki.

Bu yorumu görünce aynısını dedim.
  • Dünya pislik ve adaletsizlikle dolu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bağış olayını görünce sevindim.

• shadow reyiz haklı, biçok haber sitesinde gördüm bunu 110 bin dolar bağış yapmışlar kadın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

bizene yahu?

Vay, size ne? Cidden size mi ne? Hergun disarida gordugunuz hayattan, Turkiye'dekindan farki ne olanlarin? Okullarda bugun bu duruma dusurulen ogrenciler veya baskalari yok mu? Tum dunyada bununla ilgili tepkiler yagarken (Youtube istatistiklerine bakarsaniz aslinda Turkiye disinda hemen hemen her ulkede cok konusulan bir haber su anda), turk genclerinin boyle tepki vermesi cok kotu cidden. Boyle bir terbiyesizligi yapip bu insanlarin hayatlarini Youtube'da afise etmek cidden sizin simdiye kadar almis oldugunuz terbiyeye uygun mu dusuyor? Bu olayin Amerika, Turkiye, vs ulkesi yok ki?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 22 Haziran 2012; 22:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

Daha tötünü bi arada tutamıyo o

• quote:

bizene yahu?

ilgilenmiyorsan girme konuya çocuğa bak işin mi yok? Her konuya girip kendi ilgini çeken birşeyler mi bulman lazım illaki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

quote:

quote:

Sonunda karikatürü bilen biri çıktı lan.

• üzüldüm la kadına
  • Simdi Amerika'da oturan bir arkadasımı aradım naapiyosun dedim Karen'i konuşuyoruz dedi

• Millet açlıktan ölüyor Afrikada
    Amerika bunu konuşuyomuş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O değilde sen şu victoriayı kaçırdın napıcan öteki sezon hadi hayırlısı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O değilde sen şu victoriayı kaçırdın napıcan öteki sezon hadi hayırlısı

Valla Robin'e şaapıyomuşum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Vay, size ne? Cidden size mi ne? Hergun disarida gordugunuz hayattan, Turkiye'dekindan farki ne olanlarin? Okullarda bugun bu duruma dusurulen ogrenciler veya baskalari yok mu? Tum dunyada bununla ilgili tepkiler yagarken (Youtube istatistiklerine bakarsaniz aslinda Turkiye disinda hemen hemen her ulkede cok konusulan bir haber su anda), turk genclerinin boyle tepki vermesi cok kotu cidden. Boyle bir terbiyesizligi yapip bu insanlarin hayatlarini Youtube'da afise etmek cidden sizin simdiye kadar almis oldugunuz terbiyeye uygun mu dusuyor? Bu olayin Amerika, Turkiye, vs ulkesi yok ki?..

Tum Amerika bunu konusuyor.

Seni şikayet edecektim ama zaten çoktan etmiş birisi

• İyi fikir bizim çocukları ayarlayıp aynısını yapmak lazım toplanan bağışa baksana
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.