Şimdi Ara

Türklerin neden sevilmedigini acikliyorum. Katiliyor musun? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Türklerin neden sevilmedigini acikliyorum. Katiliyor musun?

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: Mithrandir996
    Utanmadan o avatarı kullanabiliyorsan sana diyecek sözüm yok. Oku da öğren.

Neyi?

@Ekleme: Madem adalet götürdük oralara niye sadece biz bahsediyoruz bundan? Niye Sırp, Yunan değil de biz? Emperyalist olsa ve sömürse şu an daha prestijli bir ülke olurduk. Buna itiraz eden var mı? Sen de doğru olduğunu biliyorsun. Bunun avatarımla alakası ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 24 Ekim 2011; 21:31:04 >
  • Birisi Dh ye konu açmıştı o burdaysa birdaha o forumun linkini atarsas sevinirim herkes görsün.Forum yabancı bir forumdu ve bizim "sapık" olduğumuzu söylüyorlardı.Kimseye rahatlık vermeyen , sapık ve rahatsız insanlar olduğumuzu söylüyorlardı (Hepsi değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir996
    Utanmadan o avatarı kullanabiliyorsan sana diyecek sözüm yok. Oku da öğren.

Neyi?

@Ekleme: Madem adalet götürdük oralara niye sadece biz bahsediyoruz bundan? Niye Sırp, Yunan değil de biz? Emperyalist olsa ve sömürse şu an daha prestijli bir ülke olurduk. Buna itiraz eden var mı? Sen de doğru olduğunu biliyorsun. Bunun avatarımla alakası ne?

kapitalist dünyada prestijli olurdun olmasına da , ne kadar insan olacağın konusunda aynı şeyi söyleyeymem. avatarında orak çekiç ve anarşi sembolü var , yani anarko-komünizm. böyle düşünüp o avatarı kullanman seni pkk avatarı kullanan ülkücü gibi gösteriyor anlayacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sperry -- 24 Ekim 2011; 22:07:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

quote:

quote:

Olabilir. Sen milletin toprağını işgal et müslüman değiller diye fazladan vergiye bağla sonra vay efendim 3 kıtaya adalet götürdük.

sen git güçsüz devletleri ele geçir.. madenlerine el koy, insanlarını köle yap kullan.. adamları fakirleştir.. madenler tükenince bırak ne haldelerse.. İngiltere, Fransa, Amerika?? tarihi bilmeden konuşmayın..

şu an Türklerin en çok sevilmeme sebebi Müslüman olmamızdır.. geri kalan kısımlar ise insanlarımızın çoğunun kro, angut, abaza, dolandırıcı olmasıdır.. yurtdışında ki türklere bakın, yada yurtdışından gelen turistlere insanlarımızın nasıl muamele gösterdiğine bakın..

Emperyalist olsaymışız daha iyiymiş o zaman.

açıkcası ben emperyalizmi destekliyorum.. en azından geçmişte uygulamamız gerekirmiş..

ne yapmışız.. ele geçirmişiz, fazla dokunmadan asimile etmeden bünyemize katmışız.. ve bunun bize ne o zaman ne de şimdi getirisi olmuştur.. tam tersine hep götürüsü vardır.. geçmişe bakarsak o ele geçirip bünyemizde güzelce beslediğimiz milletler fransız ihtilalinden sonra bize çok büyük darbe vurmuşlardır.. günümüze bakarsak da o milletler hala bizle uğraşıyor (yunanistan, ermenista, kürdistan saçmalığı).. bazen diyorum ki keşke soykırım yapıp gerçekten onlardan faydalansaymışız.. belki o zaman daha çok sevenimiz olurmuş..

Emperyalizm'i savunuyorumdan sonrasını okumadım.

Edit: İleri derecede faşistsin, Allah akıl fikir versin; kimseyi katletmeye hakkın yok.

şu an bizim askerlerimizinde katledilmeye hakkı yok.. zamanında egemenliğimize kastedebilecek milletler soykırılsaydı şu an emin ol şehit veriyor olmazdık.. tamam ben herkesi asalım keselim demiyorum ama tehdit oluşturacak kişiler yok edilmeliydi en başında.. s*kmeyeni s*kerler.. dünya bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilir. Sen milletin toprağını işgal et müslüman değiller diye fazladan vergiye bağla sonra vay efendim 3 kıtaya adalet götürdük.

sen git güçsüz devletleri ele geçir.. madenlerine el koy, insanlarını köle yap kullan.. adamları fakirleştir.. madenler tükenince bırak ne haldelerse.. İngiltere, Fransa, Amerika?? tarihi bilmeden konuşmayın..

şu an Türklerin en çok sevilmeme sebebi Müslüman olmamızdır.. geri kalan kısımlar ise insanlarımızın çoğunun kro, angut, abaza, dolandırıcı olmasıdır.. yurtdışında ki türklere bakın, yada yurtdışından gelen turistlere insanlarımızın nasıl muamele gösterdiğine bakın..

açıkcası ben emperyalizmi destekliyorum.. en azından geçmişte uygulamamız gerekirmiş..

ne yapmışız.. ele geçirmişiz, fazla dokunmadan asimile etmeden bünyemize katmışız.. ve bunun bize ne o zaman ne de şimdi getirisi olmuştur.. tam tersine hep götürüsü vardır.. geçmişe bakarsak o ele geçirip bünyemizde güzelce beslediğimiz milletler fransız ihtilalinden sonra bize çok büyük darbe vurmuşlardır.. günümüze bakarsak da o milletler hala bizle uğraşıyor (yunanistan, ermenista, kürdistan saçmalığı).. bazen diyorum ki keşke soykırım yapıp gerçekten onlardan faydalansaymışız.. belki o zaman daha çok sevenimiz olurmuş..

Edit: İleri derecede faşistsin, Allah akıl fikir versin; kimseyi katletmeye hakkın yok.

şu an bizim askerlerimizinde katledilmeye hakkı yok.. zamanında egemenliğimize kastedebilecek milletler soykırılsaydı şu an emin ol şehit veriyor olmazdık.. tamam ben herkesi asalım keselim demiyorum ama tehdit oluşturacak kişiler yok edilmeliydi en başında.. s*kmeyeni s*kerler.. dünya bu..

Hep derim faşistleri görünce domuz sevgisi içimde depreşir diye.Adamın zihniyeti o kadar köhneki sorunu nasıl çözüm getirmiş.istediğine sen soykırımını yap bu dünyada senlik benlik bitmeyeceği için senin gibi faşist iğreç ideolojiye sahip insanlar her zaman birbirini öldürür.Sanki bundan 40 yıl önce türkiyede terör vardıda türkiye güllük gülistanlıktı.Aç biraz türkiyenin geçmişine bak nasıl alevi sunni kavgaları sağ sol kavgaları bak nasıl insanlar birilerinin gazıyla nasıl bir birini boğazlamış.Bak o zaman ırk ayrımdan bile kaynaklanmamış sadece düşüncelerden bunları nasıl engelleyeceksin?

ilkokullu.. ilk olarak senin seviyene düşmeyeceğim.. ikinci olarak bir ara aç tarih oku derim..

Osmanlı Devletinin yıkılmasının en büyük sebebi nedir?? dur ben senin yerine cevap veriyim.. fransız ihtilalinden sonra yayılan milliyetçilik sonucu devletimizde barındırdığımız ve kendi milletimizden ayırmadığımız başka milletlerin ayaklanmasıdır.. Osmanlı Devleti o dönemlerde dıştan genel saldırılarla zar zor baş ederken birde içten darbe yiyince ne oldu?? yavaş yavaş çökmeye ve en sonunda yok olmaya mahkum oldu.. peki biz bu ele geçirdiğimiz milletleri yok etseydik (diğer ülkelerin bizim insanlarımıza yaptığı gibi) sorun olur muydu?? hayır.. içimizde tehdit unsuru kalmazdı..
    senin ecdadın o yabancıların ellerinden neler çekti biliyor musun?? üstüne üstlük şu anda soykırım yapmadığımız ve yeri gelip soykırıldığımız halde soykırım yaptık diye suçlanıyoruz.. gerçekten soykırım yapsaydık Osmanlı Devleti kolay kolay çöker miydi?? bugünlere gelir miydik?? biz onlara iyi davrandıkça onlar bizi hırpaladı.. ki günümüzde hala kürdistan diyenler var.. bir çok askerimizi katledenler var?? zamanında yok edilselerdi şimdi bunlar olur muydu??

bu arada ilkokuldan mezun olunca diplomanı getir de şekerini veriyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 24 Ekim 2011; 22:38:01 >

• 49 kişi neye evet dediğini biliyor mu?Amerikada , Avrupada insanlar daha Türkiyenin nerde olduğunu bilmiyorlar.Osmanlının Türkiye olduğunu bileceklerini hiç sanmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hep derim faşistleri görünce domuz sevgisi içimde depreşir diye.Adamın zihniyeti o kadar köhneki sorunu nasıl çözüm getirmiş.istediğine sen soykırımını yap bu dünyada senlik benlik bitmeyeceği için senin gibi faşist iğreç ideolojiye sahip insanlar her zaman birbirini öldürür.Sanki bundan 40 yıl önce türkiyede terör vardıda türkiye güllük gülistanlıktı.Aç biraz türkiyenin geçmişine bak nasıl alevi sunni kavgaları sağ sol kavgaları bak nasıl insanlar birilerinin gazıyla nasıl bir birini boğazlamış.Bak o zaman ırk ayrımdan bile kaynaklanmamış sadece düşüncelerden bunları nasıl engelleyeceksin?

ilkokullu.. ilk olarak senin seviyene düşmeyeceğim.. ikinci olarak bir ara aç tarih oku derim..

Osmanlı Devletinin yıkılmasının en büyük sebebi nedir?? dur ben senin yerine cevap veriyim.. fransız ihtilalinden sonra yayılan milliyetçilik sonucu devletimizde barındırdığımız ve kendi milletimizden ayırmadığımız başka milletlerin ayaklanmasıdır.. Osmanlı Devleti o dönemlerde dıştan genel saldırılarla zar zor baş ederken birde içten darbe yiyince ne oldu?? yavaş yavaş çökmeye ve en sonunda yok olmaya mahkum oldu.. peki biz bu ele geçirdiğimiz milletleri yok etseydik (diğer ülkelerin bizim insanlarımıza yaptığı gibi) sorun olur muydu?? hayır.. içimizde tehdit unsuru kalmazdı..
    senin ecdadın o yabancıların ellerinden neler çekti biliyor musun?? üstüne üstlük şu anda soykırım yapmadığımız ve yeri gelip soykırıldığımız halde soykırım yaptık diye suçlanıyoruz.. gerçekten soykırım yapsaydık Osmanlı Devleti kolay kolay çöker miydi?? bugünlere gelir miydik?? biz onlara iyi davrandıkça onlar bizi hırpaladı.. ki günümüzde hala kürdistan diyenler var.. bir çok askerimizi katledenler var?? zamanında yok edilselerdi şimdi bunlar olur muydu??

Bana ilkokullu diyen herhalde rahim tek.Başlamış milliyetçilik falan filanda osmanlı ordusunun öyle birşey yapması milliyeçilik akımının daha erken doğmasına sebep olurdu.Osmanlının o tarz bir eylemde bulunması avrupada yüzyıllarca sağlanamamış mezhep birliğinin oluşmasını sağlardı ki osmanlı bunu egellemek için sürekli ortodox alemine reformlar yapmıştır.Üstelik ordusunun büyük kısmı slav olan bir ordu gdip kendi insanını katletmeside ayrı bir çelişki.Birde diğer biz yapmadık siz yadınız zırvalarına madem ortada bir soykırım yok çıkartılsın belgeler ermeniler sussun.Bugün artık pontus kırımı içinde somut adımlar ortya atıldı sen hala kalmış biz yapmadık siz yaptınız olylarına.Türkiye arşivlerini açsın grçekleri göstersin dünyaya sürekli böyle pasif pasif yapamadık etmedik edebiyatını bıraksın ermeniler yalan veya değil olan şeyleri ortaya çıkarıyorlar ama türkyde tık yok.Bir diğer konuda ulu nazi ulu stalin tüm dünyanın böyle insanlara ihtiyacı varmış aslında ama adamlar erken ölmüş baksana tm etnik temizliği yapamadan göçüp gitmişler.Sen şimdi çeçenlrinde veya sovyetlerden kopan diğer uluslarında soykırıma uğramları gerektiğlni düşünüyosundur.Sen şimdi bu mantıkla bosna soykırmını bile mantıklı buluyorsndur eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

Sacma! siz hala o Osmanli fetisizminiz ile yasarken T.C. bile yikilacak yakinda! Artik acin gozlerinizi. libya'nin bu igrenc hale
    sokulmasinda kimlerin payi var? siradaki suriye'ye karsi emperyalist devletlerle birlikte kim her cesit eylemi sergiliyor?
    osmanliyi yabanci devletler yikti oysa yabanci devletlerin masalari bunu Ataturk'e yikti! hala goremiyor musunuz?

Allahım sizi hiç anlayamacağım. Herkez direk hepsini amerika yapıyor ! hepsini petrol için yapıyor demeye başlıyor.. Bunlar boş işler. Kendinizi kandirmayin.
    TEK NEFRET ETME NEDENLERI MUSLUMAN OLMAMIZDIR ! En Gelişmiş ve en güçlü Müslüman ülke olmamızdır ..
    Yok olduğumuz bölge çok önemli çok petrol var 3 Kıtanın tam ortası falan bunlar hikaye.
    Hiristiyan bir toplum olsaydık emin olun Fransadan çok daha gelişmiş bir ülke olurduk.
    Keşke Devlet Büyüklerimiz düzenleme adı altında vatandaşın anasını ağlatmasaydı insanlarimiz giyimine bakımına dikkat etseydi

• Gavurların kanında ırkçılık, bizim kanımızda İslamik Faşizm olduğu için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana ilkokullu diyen herhalde rahim tek.Başlamış milliyetçilik falan filanda osmanlı ordusunun öyle birşey yapması milliyeçilik akımının daha erken doğmasına sebep olurdu.Osmanlının o tarz bir eylemde bulunması avrupada yüzyıllarca sağlanamamış mezhep birliğinin oluşmasını sağlardı ki osmanlı bunu egellemek için sürekli ortodox alemine reformlar yapmıştır.Üstelik ordusunun büyük kısmı slav olan bir ordu gdip kendi insanını katletmeside ayrı bir çelişki.Birde diğer biz yapmadık siz yadınız zırvalarına madem ortada bir soykırım yok çıkartılsın belgeler ermeniler sussun.Bugün artık pontus kırımı içinde somut adımlar ortya atıldı sen hala kalmış biz yapmadık siz yaptınız olylarına.Türkiye arşivlerini açsın grçekleri göstersin dünyaya sürekli böyle pasif pasif yapamadık etmedik edebiyatını bıraksın ermeniler yalan veya değil olan şeyleri ortaya çıkarıyorlar ama türkyde tık yok.Bir diğer konuda ulu nazi ulu stalin tüm dünyanın böyle insanlara ihtiyacı varmış aslında ama adamlar erken ölmüş baksana tm etnik temizliği yapamadan göçüp gitmişler.Sen şimdi çeçenlrinde veya sovyetlerden kopan diğer uluslarında soykırıma uğramları gerektiğlni düşünüyosundur.Sen şimdi bu mantıkla bosna soykırmını bile mantıklı buluyorsndur eminim.

ne saçmalıyorsun sen ilkokul?? Türkiye tüm dünyaya tarihini açtı ama ermeniler yok bizim tarih odamızın açılması için düzenlenilmesi lazım biz açamayız diye kıvırıp duruyorlar.. bana bir tane ermeni soykırımına somut belge göster?? Türk soykırımına gelirsek ben sana doğuda ermeniler tarafından katledilip kuyulara atılan Türklerden başlayım istersen.. herneyse senin neci olduğun ortaya çıktı.. ermeni savunucusu adamdan ne beklersin.. ha bu arada hangi millettensin bilmiyorum ama yazdıklarından Türk olmadığını anlayabiliyorum.. ermeni soykırımını savunan Türk olamaz.. umarım her gece yatmadan önce Türklere zamanında sizi soykırmadığı için dua ediyorsundur..

not: istediğini yaz artık sana cevap vermeyeceğim..

• farklı ülkelerdeki insanların diğer ülkelere nasıl baktıklarını gösteren haritalar vardı. onun sitesi neydi hatırlayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosova Kurtuluş Ordusu

Nick-imza uyumu tebrikler :)
  • başta bosnalılar o.ü biraz vicdan sahibi olan hepsi sırplarda dahil osmanlının onları yönetmsinden memnun oldklarını sylüyolar. .faşistler ayrı bi olay. .
  • Dostum sence 3 kıtada toprak sahibi olurken kan dökmemek, yağma olmaması mümkün mü?Yeniçeriler Türk değillerdir ve yeniçerilere savaştan sonra 3 gün yağma izni verilir. Bu yüzden Avrupa'da sevilmemiz o kadarda anormal değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenGoblet -- 23 Ağustos 2012; 15:05:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Türk ırkı her zaman üstün olmuştur sevilmememizin tek nedeni budur .

Tüm insanlar %99 birbirinin aynıdır yanlış bilgi vermeyelim gereksiz yere övünmeyelim.

Bu düşünceye katılmıyorum.Tüm insanlar aynı değil.Her milletin farklı kültürel özellikleri vardır.Kendilerine has özellikler.Ayırt edilen özellikler vardır.

Ve geçmişte her zaman üstün bir ırk olmamız çekememezliğe neden olmuş olabilir.

Bu arada bazı ülkelerin kamuoylarını araştırıyorum.İngilizler,Abd,Brezilya ve bu ülkelerin haricinde diğer bazı müslüman nüfusu fazla olan ülkelerin genelinin pozitif yaklaştığını görüyürum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 23 Ağustos 2012; 15:32:46 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.