Ben bu şarkıya bayılıyorum, "Aşk kırıntısıyla doymaktansa, tek başıma aç kalırım bu hayatta...." Hatta galiba Teoman'a düet yapan kızın adı Sarah.
quote:Orjinalden alıntı: Jasmin88 kızın sesini bende şebnem ferah a benzetmistim. hafif bir benzerlik var evet bu bayan daha öncede düet yapıyordu ama bu kadar ön planda değildi
quote:Orjinalden alıntı: rhapsody güzel şarkı ilk duyduğumda kızın sesini aslı ya benzetmiştim.. zaten o aslı (senı su gıbı ıcmeye geldım aslı ).....
quote:Orjinalden alıntı: çağlayan7 quote:Orjinalden alıntı: rhapsody güzel şarkı ilk duyduğumda kızın sesini aslı ya benzetmiştim.. zaten o aslı (senı su gıbı ıcmeye geldım aslı )..... hayır o aslı deil bu sarah adında başka bi kız..
quote:Orjinalden alıntı: rhapsody quote:Orjinalden alıntı: çağlayan7 quote:Orjinalden alıntı: rhapsody güzel şarkı ilk duyduğumda kızın sesini aslı ya benzetmiştim.. zaten o aslı (senı su gıbı ıcmeye geldım aslı )..... hayır o aslı deil bu sarah adında başka bi kız.. ben sahsen oyle bılıyodum.cahıllıgıme werın