Şimdi Ara

Türkler Neden Hiçbir Konuda Başarılı Değiller ? Mutlaka izlemelisiniz...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
42
Favori
5.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilenler mutlaka vardır, mağara yanıtlarına da hazırım ama belki birkaç kişide birşeyler uyandırırız ve durumumuzu daha net görürüz, ilk saniyesinden son saniyesine kadar çok beğenerek izledim ve utandım gerçekten ben kendim ve içinde bulunduğum ülke için birşeyler yapmaya çalışıyorum ama bunları duyunca gerçekten çok utandım, biz hala ingilizce öğrenelim mi ? kitap okuyalım mı ? kendimizi geliştirelim mi ? diye gelgitler yaşayalım millet neler yapmış neler...

Ayrıca video o kadar siyaset üstü ki, yerle bir ediyor o tartışılan basit konuları...

Beni tanıyanlar boş birşey paylaşmayacağımı bilir, izleyelim görelim ve yorumlarımızı mutlaka belirtelim. Belki birimizin gördüğünü diğerlerimiz göremeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ekim 2015; 4:04:18 >

• 45777 mesajhelal
    Bu arada çalışıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: issizmanyak

45777 mesajhelal
    Bu arada çalışıyor musunuz?

Hocam konu dağılmasın, boşverin bunlar önemsiz şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ekim 2015; 3:38:12 >
  • Çok teşekkürler hocam, ted videoları arasında ciddi anlamda eğitici ve bildilendirici videolar mevcut, bu da onlardan biri kesinlikle. Şu an yarısındayım, bitirene kadar konu silinmezse yorum yazacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Çok teşekkürler hocam, ted videoları arasında ciddi anlamda eğitici ve bildilendirici videolar mevcut, bu da onlardan biri kesinlikle. Şu an yarısındayım, bitirene kadar konu silinmezse yorum yazacağım :)

Yahu konu neden silinsin, son zamanlarda izlediğim en mantıklı ve yol gösterici video. Bunu herkes izlemeli, özellikle de bizi yönetenler/yönetecek olanlar ve büyük iş adamları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ekim 2015; 3:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Çok teşekkürler hocam, ted videoları arasında ciddi anlamda eğitici ve bildilendirici videolar mevcut, bu da onlardan biri kesinlikle. Şu an yarısındayım, bitirene kadar konu silinmezse yorum yazacağım :)

Yahu konu neden silinsin, son zamanlarda izlediğim en mantıklı ve yol gösterici video. Bunu herkes izlemeli, özellikle de bizi yönetenler veya yönetmeye aday olanlar ve büyük iş adamları...

İlla ki biri çıkacak "sen ne demek istiyosun beğenmiyosan çık git ülkeden hede hödö" diyecek

• quote:

Bilenler mutlaka vardır, mağara yanıtlarına da hazırım ama belki birkaç kişide birşeyler uyandırırız ve durumumuzu daha net görürüz, ilk saniyesinden son saniyesine kadar çok beğenerek izledim ve utandım gerçekten ben kendim ve içinde bulunduğum ülke için birşeyler yapmaya çalışıyorum ama bunları duyunca gerçekten çok utandım, biz hala ingilizce öğrenelim mi ? kitap okuyalım mı ? kendimizi geliştirelim mi ? diye gelgitler yaşayalım millet neler yapmış neler...

Beni tanıyanlar boş birşey paylaşmayacağımı bilir, izleyelim görelim.

Videoda ki adam çin ekstrem bir ulke onu saymayin diyor. hindistan da nufus olarak ekstrem nerdeyse çin kadar ama çinden çok daha dusuk ihracati.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlla ki biri çıkacak "sen ne demek istiyosun beğenmiyosan çık git ülkeden hede hödö" diyecek

Bir lafa bakarız laf mı diye ? ......

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

Videoda ki adam çin ekstrem bir ulke onu saymayin diyor. hindistan da nufus olarak ekstrem nerdeyse çin kadar ama çinden çok daha dusuk ihracati.

Kardeşim senden ricam spesifik noktalara takılma, bitir ondan sonra görüş belirt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ekim 2015; 3:43:50 >
  • Bu saatte açılan konu tutar mı

• 1-2 dk bakar kaparım diyordum ama biterken keşke bir 40-50 dk daha olsa dedim...
  • quote:

quote:

Bir lafa bakarız laf mı diye ? ......

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

Kardeşim senden ricam spesifik noktalara takılma, bitir ondan sonra görüş belirt.

ben her gun izliyorum nerdeyse bu adami ekonomi haberlerinde cikiyor cnn turk de rakamlarla arasi iyi :)

• Seviye yükselmiş düşürülmeli. kız arkadaşınızın başka erkeklerle konuşmasına izin verir misiniz?

• aklıma bu geldi

• Tarihin en büyük bilim insanı Newton
  • Gece gece icat çıkarma mühendis bey yat hadi.
    Saka saka....
    İstemiyoruz,çalışmıyoruz,eğitemiyoruz.... uzayıp gidiyo işte.

• internetim gitmesin diye izlemedim ama bana göre sorunlardan biri iş ahlakı ve profesyonelliğin olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 24 Ekim 2015; 6:00:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunsun

• Yarına ne bırakacaksınız ? '' diye sordugunda durdurdum videoyu bi kendime baktım.Kötü oldum ve şimdi csye giriyorum
  • Bulunsun editlerim

• Ufkum açıldı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.