Şimdi Ara

türkiyede kurumlar düzgün çalışıyormu sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

türkiyede kurumlar düzgün çalışıyormu sizce

(En Son Oy Tarihi: 13.5.2018)
Giriş
  • bugun ezilmiş bi kedi gördüm evimin önümde alo 153 ü aradım 3 saat gelmeyince mecbur özel veterinere götürdüm
    madem adamlar işini yapmıyor niye varlarki ya olsunlar ya olmasınlar biz variz diyip bişey yapmamak nedir.
    2.kez aradım ortalama nezaman gelir dedim süre veremiyoruz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 12 Mayıs 2018; 23:10:29 >

• bence bir yasal düzenleme yapılmalı ve bu tür işlere ilçe tarım,gıda ve hayvancılık müdürlükleri bakmalıdır. ve her ilçe tarım,gıda ve hayvancılık müdürlüğünün hayvan taşıma ambulansı olmalıdır. yaralı hayvana bu müdürlük içinde çalışan veteriner hekimler anında müdahale etmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bence bir yasal düzenleme yapılmalı ve bu tür işlere ilçe tarım,gıda ve hayvancılık müdürlükleri bakmalıdır. ve her ilçe tarım,gıda ve hayvancılık müdürlüğünün hayvan taşıma ambulansı olmalıdır. yaralı hayvana bu müdürlük içinde çalışan veteriner hekimler anında müdahale etmelidir.
    alo 153 u nereye şikayet edebiliriz sonucta ses kaydi var ve aradan 3 saat geçmesine ragmen gelmediler bende geri arayıp gelmenize gerek yok dedim.
  • En efsane kurumumuz Türk polis teşkilatı. İnanılmaz hakikaten. Karakola şikayetçi olarak gidin ömrümüzden 5 yıl kaybedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    belediye başkanlığına
  • 155'i aradigimda mesgul calan bir hat. Daha otesi yok. Adamlar apartmanin onunde kursun yagmuru yapsin 155 mesgul calsin.
  • Babamin banka hesabindan 2 gun once yaklasik 2000tl kadar bir para calinmis, atm'den kartis islem ile. Babam bankaya basvuruda bulundu incelenmesi icin... Minimum 45 gun surer dedikleri sonuc 1 gun sonra cikti babami suclu bulmuslar Adam bi sonraki ay kullanmadigindan dolayi kapaticakti evde duran karti ama 65tl taksit varmis onu bekliyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.