Şimdi Ara

Türkiye trafiğinden nefret ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ters yöne girip aklı sıra kaçamak yapan mı dersin.

Kırmızıda geçen yaya ve araçlar mı dersin.

Yokuş çıkanın geçiş üstünlüğü olduğunu bilmeyip utanmadan yol isteyen mi dersin.

Tali yoldan ana yola mal gibi çıkan mı dersin.

Gideceği yere basarak gidip trafikte tantana yaratan ama ilerde ışığa yakalanıp ışıkta seninle bekleyen eline bisey gecmeyen angutlar mi dersin.

İkinci sıra park yapanlar mı dersin.

Tek yöne tersten giren mi dersin.

Kafasına göre caddenin ortasında dönüş yapan taksiciler mi dersin.

Daha sayacak çok sey var.
    Anlıyacağınız türkiye trafiğinden nefret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 2 Haziran 2016; 9:30:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece trafiğinden mi?
  • Hocam bu karmaşa benim hoşuma gidiyor sebebini bilmiyorum ama trafikte sinirlenmek bana zevk veriyor
    Yunanistana,Bulgaristana gittiğimde trafikte sıkılıyorum.Herkes kurallar nizami şekilde uyuyor,hız yapmıyor,yayaya yol veriyor.Biz böyle yetişmedik böyle büyümedik oralarda trafikte sıkıntıdan kurdeşen döküyorum
    Burada öyle mi? Küfrediyorsun,kornaya asılıyorsun,aracın götüne giriyorsun,dokunduruyorsun.. Hep bi aksiyon hep bi heyecan var.
  • Aslında bütün bu saydıklarınız başkasının hakkını gasp etmek, namussuzluk, saygısızlık, hırsızlık olarak tabir edilir. Bütün bunlar cezasız kaldıkça, üstüne büyükler tarafından teşvik edildikçe güzelim memleketimiz cehennem azabı çekmeye devam edecek maalesef.
  • Buraya yazana kadar dediklerini sen yap veya başkalarına bunları yaptırtma. Üstte yazdığın kendi yapabileceğim herşeyi yapıyorum ben. Taksi, dolmuş tiplilere de aynı bize yapılan gibi sinyal verse bile yer vermiyorum gitsin ileriden dönüp gelsin, aracım kaza kayıtlı hızım düşükken sinyal verip önlerine kırıyorum biliyorum uyuz oluyorlar :) ancak yine de anlamıyorlar aynı tas aynı hamam.

• Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım!
    Uyuyor muyuz? Uymuyoruz..
    Uyarıyor muyuz? Uyarmıyoruz..

• Türkiye'de trafik bilinci dahil bir çok mevzu oturmamış durumda, toplu halde yaşamayı bilmiyoruz ve insanlara saygımız yok...

Bakın bugün avrupa'da kural ve denetimler ortadan kalksa bir nebze alışkanlıkları ve saygılarından dolayı düzen devam eder.

Bizim ülkemizde kurallar ve denetim ortadan kalksa millet birbirini keser trafikte, en basit kuralları bile uygulamaktan aciz bir toplumuz...

Bizim ülkemizde insanlara sıcak kanlı sevecen diyorlar ya o da büyük yalan, bizim ülkemiz ne sıcak kanlı ne sevecen o sadece ufak bir bölümü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka hangi ülkelerin trafiğinde bulundun?

• Bildigin hindistana donduk be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Türkiye'de trafik bilinci dahil bir çok mevzu oturmamış durumda, toplu halde yaşamayı bilmiyoruz ve insanlara saygımız yok...

Bakın bugün avrupa'da kural ve denetimler ortadan kalksa bir nebze alışkanlıkları ve saygılarından dolayı düzen devam eder.

Bizim ülkemizde kurallar ve denetim ortadan kalksa millet birbirini keser trafikte, en basit kuralları bile uygulamaktan aciz bir toplumuz...

Bizim ülkemizde insanlara sıcak kanlı sevecen diyorlar ya o da büyük yalan, bizim ülkemiz ne sıcak kanlı ne sevecen o sadece ufak bir bölümü

Biz yabancılara karşı sıcak kanlıyız. Birbirimizi yeriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünyalılardan Tiskiniyorum!
  • Çok afedersiniz ama trafikte kendini akıllı sanan o kadar küçük kuş beyinli var ki hatta kuş bile değil bu insanların içinde kin ve nefret var.

Ya Bizim aracımız emniyet şeridinden gitmiyor mu ? Dönüşe 2 metre kala araya kaynak yapmayı ben bilmiyor muyum ?

Bir aracın önüne çekip dörtlüleri yakıp inmeyi ben bilmiyor muyum ? İnsanlar küçük akıllarıyla başkalarının önüne geçtiğini sanıyor ama bu ülke bizim gibi sağ duyulu vatandaşlar sayesinde ayakta . Çünkü bizim gibi insanlar bir cinnete gelse ortada ne minibüsçü kalır ne taksici ne de böyle kaynak yapan tipler .

Yayalar da öyle yayaların da çoğunda arabası olanlara karşı bir nefret var . ADama yol veriyorsun tip tip bakıyor sallana sallana geçiyor . He tabi yaya geçidinde de durmayan sürücüler var

Kısacası bu ülkede kural , nizam böyle şeyler kalmadı çiftlik resmen bu ülke çiftlik .

Bir gün GTA'ya bağlayacağım ama ne zaman bilmiyorum.

• Bu yüzden motosiklet sevdamdan vazgeçmek zorunda kaldım. trafiğin yoğunluğundan değil. insanların saygısızlığından terbiyesizliğinden egoistliğinden !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.