Türkiye Sigara Tüketiminin Çok Fazla Olması

-
-
Isteyen istedigi kadar icsin IV Murat mısın? Diğerine gelince dikkatimi bazen cekiyor kendi kendilerine konusarak yürüyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 16 Temmuz 2022; 12:35:18 > -
Genelde 3.dunya ülkelerinde yaygındır İran ırak Suriye Pakistan Afganistan vb Avrupa abd filan daha azdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelişmiş ülkelerde insanlar sigarayı bırakalı çok oluyor; sigaranın zararını gören devlet sigara içilmesini engelliyor, reklamının yapılmasını yasaklıyor. Ancak bizimkisi gibi cahil, gelişmemiş ve fakir ülkelerde ise sigara içimi dev sigara kartelleri tarafından özendiriliyor. Sigara içmek her nedense bir "erkeklik göstergesi" olarak kabul ediliyor; halbuki ereksiyon bozukluğuna da yol açıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 16 Temmuz 2022; 13:12:21 > -
Şahsımın yönettiği ülkede normal
-
o zaman alkol de kullanmayın siroz yapıyor millette bir sigara düsmanlıgı var ama mutlaka kafayı her gün cekiyorlardır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 16 Temmuz 2022; 13:41:11 > -
japonlar da çok içiyor bence gelişmişlikle elbette alakası var fakat bizde kültür gibi bir şey olmuş
-
Avrupada ve Amerika da yaşayanlar çok anlatıyor bu olayı. Sigara tüketimi o ülkelerde çok düşükmüş. Sigara içenlere iğrenç gözüyle bakılıyormuş. Genelde içenlerde gizli içiyormuş.
-
Sigara tüketimi bilinenden çok daha fazla. Tütüncüler hiç boş kalmıyor. Bakkaldan alacağına tütüncülerden alıyor millet.
-
3 dünya ülkelerinde tutun bağımlılığı çoktur.
Bizde 4. Dünya ülkesi olduk ruwanda ile yarisiyorum elhamdülillah
Sigara alkol ve benzin olmasa elektrik doğalgaz iki katına çıkar. Vergi alabilen tek bunlar kaldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 16 Temmuz 2022; 18:4:2 >
2019 yılında bulgar birinci biz ikinciyiz sigara kullanımında.
Yüzde27 türkiye Avrupa da belli başlı ülkeler yüzde 21 civarı
İskandinavlar AB ortalamasını düşürüyor %18'e
Sigara içen insanın kendisine saygısı yoktur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tütün içiyorum.Size ne la?
kimi sitresten içiyor kimisi ortam olsun diye içiyor cafede otururken yemek sonrası vs ciddi bir tüketim var bu konuda
-
Dünya nüfusa oranla sigara tüketiminde ilk 10'da bile değiliz. Merak eden araştırsın, internet ellerinin altında.
Kişisel gözlem istatistiki veri yerine geçmez. Gerçekler çoğu kez gözlemlerinizden bağımsızdır.
-
euronews
Sigara tüketimi: Hangi ülkede ne kadar içiliyor; Türkiye'de durum ne?https://tr.euronews.com/2022/01/22/avrupa-da-en-fazla-sigara-icilen-ulkeler-bulgaristan-ve-turkiye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biz Avrupa’da mıyız.Dünya ile kıyaslak lazım.
Sigara’ya neden bu kadar takıldınız ki %90’ı vergi.
Herkesin sağlığı ve maddi zararı kendine bu şekilde rahatlıyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 17 Temmuz 2022; 5:14:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Genelde 3.dunya ülkelerinde yaygındır İran ırak Suriye Pakistan Afganistan vb Avrupa abd filan daha azdir
|
Benzer içerikler
- şark kurnazı ne demek
- iş kurmak istiyorum
- kaçak elektrik cezası ödenmezse ne olur
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- hyperbon sakız boykot mu
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- reeder samsun
- togg kaç adet satıldı
- türkiyede dab radyo yayını var mi
- 5080 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X