|
Türkiye kripto paralara 200 milyar dolar harcadı ama kazanan yok
-
-
Harcamaların ne kadarının kâr olarak yatırımcıya döndüğü bilinmiyor demek kazanan yok mu demek oluyor?
-
-
Saçma sapan bir başlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Milletin karakteri ortaya çıktı. Aşırı para sevgisi, tembellik , kolay yoldan zengin olma tutkusu derken elde ne varsa uçup gitti.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzaya Ne Gerek Var. Bilen Bilir. -
Kripto balonu yakındır patlar
-
Umut fakirin ekmeği sözüne örnek bir görüntü.... Kolay para ve tembellik mevzusu tartışılır tabiki ama ülkede umut tüketildiği ve vatandaşın hayallerinin içine edilen bir gelecek dizayn edildiği için insanlar çıkış yolları arıyorlar...Balık baştan kokarmış...
-
Çiftlik bank
-
Kripto uzmanı diye bişey yok. Uydurmayın böyle şeyler sonra millet kripto uzmanı arar😂
O değil de kripto paralar sıfırlanırsa, herhalde ülke nüfusunda en az %10'luk bir azalma olur; intihar, cinnet hali nedeniyle... Aga bi aralar epey okudum, inceledim, alım satım da yaptım ama inanın şu an dünyanın en büyük kumarhanesi burası, sistemi kuranlar önce milleti yemliyor, sonra kafese aldıktan sonra donuna kadar alıyorlar, X'teki fenomen ve sözde ekonomi/finans konusundaki ahmaklara da bakıyorum, bu garibanları ayı, boğa piyasası diye anlatıp davar güder gibi güdüyorlar, neymiş şu noktada ayılar ile boğaların mücadelesi sürüyor da boğacılar üstün gelirse efendim şu noktaya kadar yolu var, ulen o ayı dedikleri, malı o fiyattan millete kitleyenler, boğacılar dedikleri de fenomenlerin yönlendirmesi ile ceplerindeki son kuruşla -hatta borç/kredi parası ile- dahi kripto para alanlar, ulan utanmazlar bir de diyorsun ki bu garibanlara boğacı tayfa, doğru boğacı ama :) boynuzun üstüne düşmüş vatandaş rıza...
Konu uzun vesselam, bu konuda Çin'i tebrik ediyorum(adamların şu ana kadar yaptıkları tek falsolu bir iş -ekonomi, finans, bilim vs.- de olmadığı için, daha da mantığıma yattı), direkt yasakladı, altındaki çapanoğlunu bildiği için...
-
Çin'in bunu düşünerek BTC'yi yasakladığını düşünmüyorum, kendi kripto paralarını yapmak ve paranın kendi ürünleri dışında bir yerde işlem görmesini engellemek için yaptılar. Ayı vs boğa piyasası gibi kavramlar BTC gibi çok spekülatif araçlar için pek de geçerli değil. Kimse kimseye 100x kaldıraçlı işlem yapmasınj söyleniyor. Para kazanacağım diye kumar oynarsan parana çökerler.
Not: BTC ya da alt coin yatırımcısı değilim
Bir miktar BTC vardı elimde arada bir inip çıksa da finalde bir miktar kar elde etmiştim. Sonra sıkıldım ve satıp, çok makul bir fiyata AMD hissesi aldım, çok mutluyum şu anda.
Valla kazananlar ünlü, bu işe çok önce giren dünya kadar bağlantısı olan tipler ve borsalar tabi ki. Bir de şansa yükselişte girip sonra da çıkanlar. Gerisi parasını genelde enflasyondan bile koruyamıyorlar. Normal çalışan vatandaşın yapacağı iş değil. Sürekli dikkatin borsada olmalı. Zor iş, tam zamanlı işi olanların yapacağı iş değil yani.
-
Kripto da borsa, altın, emtia vb. gibi yatırım araçları arasında bunu kabul etmek bu kadar mı zor, kendini bilen insan yatırımını da doğru yapar her yatırımda olduğu gibi kriptoda da riskler var, kazanmak da var.
-
Tarihi bir çöküş olmadıkça uzak durulmalı.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
Bir çok noktasına katılıyorum ancak merkez bankalarının çıkardığı kağıt paraların da bundan bir farkı olmadığını anladığınızda kripto para fikri yüzyılın dolandırıcılık hamlesi olarak gözükmüyor. Zaten Bretton Woods sistemi terkedildiğinden beri dünyada olan şey bu.
Sizin bahsettiğiniz teknik analiz üzerinden nemalanan dolandırıcılar. Fiat money kullanılan borsalarda da aynı insanlar var. Kripto için farklı bir durum yok ortada. Kaldıraçlı işlem açanlar dışında batanlar istisna. Cebinizdeki parayla Kıbrıs'ta kollu makinelere giderseniz orda da donunuza kadar bırakıp gelebilirsiniz.
Bahsettiğiniz şeyler kripto paranın bir özelliği değil. İnsan psikolojisinin zayıf yönlerini suistimal edenlerin ahlaksız tezgahları sadece.
_____________________________ -
akp mhp chp vwe hdp içinden kara para aklandığı için o kadar fazla görünüyor. Görünen köy kılavuz istemiyor.
-
Haberin başlığıyla alt başlığının, başlıkların da haberin içeriğiyle alakası yok, aynen Donanımhaber'deki editörlerin birbirlerinden habersiz, yönetimin de sitenin ana sayfasından habersiz takılması gibi kendi başlarına takılıyorlar.
-
Btc nin zirvesi 125 bin dolar şu an 115 bin dolar
Eth nin zirvesi 4700 dolar şu an 4100 dolar
Bnb nin zirvesi 1250 dolar şu an 1150 dolar
Son 8 yılda top 10 da ki her hangi bir coini alıpda zarar eden yokdur.
Bizim milletdeki sıkıntı kısa yoldan köşeyi dönecem diye düşük parayla ya kaldıraç denen kumara giriyorlar yada yine 100x 200x hayali kurarak bir diğer kumar olan shit coinlere gidiyorlar. Sonra kripto kötü oluyor
|
O değil de kripto paralar sıfırlanırsa, herhalde ülke nüfusunda en az %10'luk bir azalma olur; intihar, cinnet hali nedeniyle... Aga bi aralar epey okudum, inceledim, alım satım da yaptım ama inanın şu an dünyanın en büyük kumarhanesi burası, sistemi kuranlar önce milleti yemliyor, sonra kafese aldıktan sonra donuna kadar alıyorlar, X'teki fenomen ve sözde ekonomi/finans konusundaki ahmaklara da bakıyorum, bu garibanları ayı, boğa piyasası diye anlatıp davar güder gibi güdüyorlar, neymiş şu noktada ayılar ile boğaların mücadelesi sürüyor da boğacılar üstün gelirse efendim şu noktaya kadar yolu var, ulen o ayı dedikleri, malı o fiyattan millete kitleyenler, boğacılar dedikleri de fenomenlerin yönlendirmesi ile ceplerindeki son kuruşla -hatta borç/kredi parası ile- dahi kripto para alanlar, ulan utanmazlar bir de diyorsun ki bu garibanlara boğacı tayfa, doğru boğacı ama :) boynuzun üstüne düşmüş vatandaş rıza...
Konu uzun vesselam, bu konuda Çin'i tebrik ediyorum(adamların şu ana kadar yaptıkları tek falsolu bir iş -ekonomi, finans, bilim vs.- de olmadığı için, daha da mantığıma yattı), direkt yasakladı, altındaki çapanoğlunu bildiği için... |
|
Kripto uzmanı diye bişey yok. Uydurmayın böyle şeyler sonra millet kripto uzmanı arar😂
|
|
Saçma sapan bir başlık
|
|
Milletin karakteri ortaya çıktı. Aşırı para sevgisi, tembellik , kolay yoldan zengin olma tutkusu derken elde ne varsa uçup gitti.
|
|
Umut fakirin ekmeği sözüne örnek bir görüntü.... Kolay para ve tembellik mevzusu tartışılır tabiki ama ülkede umut tüketildiği ve vatandaşın hayallerinin içine edilen bir gelecek dizayn edildiği için insanlar çıkış yolları arıyorlar...Balık baştan kokarmış...
|
|
Yine gelmiş finansal okur yazarlığı olmayıp, ülkenin %20i ise kalan%80i yargılayan hastalıklı kitle. Böyleleri yüzünden Türkiye enflasyon rekoru kırıyor bu kafalar yüzünden. AVMler dolu ekonomi iyi kafası.
|
|
yaklaşık 10 ay önce çıktım bu kriptolardan mantıklı düşününce sizi kucağa alıyor hoplatıyor tekrar silkeleyip atıyo üstünden resmen başkalarının sizin önünüze attığı kemik gibi düşünün geh geh yapıyolar o yüzden attım paramı faize en azından düştümü çıktımı stresi yok her gün faizim çatır çatır geliyo ama param kriptodayken her uyandığımda telef. açıp bakıyodum acaba ne durumda diye ee haliyle düştüğünü görünce moralim bozuluyodu stres yapıyodum gereksiz gergin olup etrafa bile yanısıtıyordum şimdi yaklaşık 10 aydır ne dert sahibiyim ne stres çok uğraştım bu işlerle 4 5 sene beklediğim bile oldu ama hatanın neresinden dönersen kârdır diyorum.
|
Benzer içerikler
- instagram reels video indirme
- instagram hikaye gizleme
- whatsapp hesap ekleme
- instagram takipçi gizleme
- ücretsiz vpn
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt