gün geçtikçe daha da medeniyetleşiyoruz ![]() 🇹🇷 ¿Es Turquía realmente un país 99% musulmán? ¿Las mujeres con niqab que vemos en las calles son turcas o turistas extranjeras? En este video exploramos el verdadero rostro cultural y religioso de Turquía, con un enfoque especial en Antalya y otras ciudades costeras.
Descubre:
✔️ Por qué muchas mujeres con velo negro son en realidad turistas árabes o afganas
✔️ Cómo viven las mujeres turcas modernas: pañuelos de colores, estilo mediterráneo y ropa occidental
✔️ La verdad sobre el porcentaje de musulmanes en Turquía: ¿50%, 60% o más?
✔️ El contraste entre la Turquía urbana, secular y moderna frente a la imagen de país islámico conservador
✔️ Qué piensan realmente los turcos sobre la religión, el islam político y la apertura cultural
Además, hablamos del atractivo de ciudades como Antalya, Izmir o Alanya, donde la vida es más relajada, abierta y llena de oportunidades para quienes buscan una nueva experiencia social, cultural o incluso sentimental.
🌍 Si estás pensando en visitar Turquía o mudarte, este video es esencial para entender lo que realmente te espera.
#documental #travelvlog #turquia https://www.youtube.com/watch?v=UcWoMFMiSr8&ab_channel=BellezasdelEste |
TÜRKİYE GERÇEKTEN MÜSLÜMAN BİR ÜLKE Mİ?

-
-
10-15 sene öncesi için evet diyebilirdim ama şu an gençlerin çoğu ateist yani Türkiye artık bir müslüman ülke değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben şahsen ailemden dolayı müslümanlığı ama ruhum eski türk inanışı sanki zor bir ikilem
-
değil ama işte millet işini yürütmek için müslümanım diye takılıyor. en basitinden çevren 5 vakit namaz kılan kaç adam var. lafta herkes müslüman. ayrıca ateist deist hristiyan yahudi olmakta ayıp değil. isteyen istediği şeye inanır veya inanmaz. herkesin kendi iç meselesi.
-
Türkiye laik bir ülkedir. Sadece yaşayan halkın büyük bir kısmı kendini müslüman olarak tanımlıyor.
-
Modern islam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsan kalitesine bakınca dünyadaki en az müslüman olan ülke Türkiye olabilir diyorum
-
istatiski bi veri yok elimde ama %70 filan müslüman diye düşünüyom
Eskiden haliyle bu oran daha fazlaydı.
yönetim şekli farklı ama.Devletin dini yok yani.
-
Buyuksehirler ve sahil kesimi haric ulke gayet muhafazakar. Secim sonuclarindan anlasiliyor bu da zaten. Yüzde 80 i musluman Turkiyenin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Müslüman değilim ama herkesin dini inançlarına saygım var. herkes istediği dine inanır onu yaşar. kimseye sen neden Müslümansın veya sen neden Hristiyansın diye baskı da yapamam şahsen herkes istediği dini yaşamakla özgürdür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 28 Haziran 2025; 1:15:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kadıköyden bakarsan türkiye ateist
anadoludan bakarsan müslüman
-
Türkiye müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülke fakat seküler yaşama daha elverişli bir altyapısı var..
-
Türklerin çoğunluğu müslüman olsa bile, ülkemiz laiklik ile yönetilmektedir.
-
Türkiye Cumhuriyeti laiktir, laik kalacaktır!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoda teşhircilik suçu var. Beğenmiyorsanız yallah arabistana kimseyi zorla tutmuyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti laik bir ülke. İsteyen istediğine inanır ve isteyen istediğini giyebilir.
-
Osmanlı dönemi sonlarında yüzde 75 Müslüman 25 gayrimüslim yani kafirler varmış. son araştırmalara göre yüzde 65 e düşmüş görünüyor kendini Müslüman olarak görenlerin oranı. namaz kılanların oranı ise 15 kadar galiba diyanetin araştırmasına göre. yani chp nin oy oranı gittikçe artıyor, oy kaynakları buralardır, dersim bölgesi de var tabi.
sahil kesimleri genelde rum ve ermeni kökenliler, yahudiler de dahil çok az olsa da. antalyada yüksek dağlık bölgelerde yörük Türkler yaşarken sahillerinde bizim atamız Yunanmış diyenler çoktur gözlemlediğim kadarıyla. izmirde zaten daha yüksek orandadır yunan rum kökenliler. izmirde sahilin bir kesimi çok sonradan Müslümanların eline geçmiş, uzun süre alınamamış bir bölgedir ve oraya gavur izmir denmiştir. Timur anadoluya geldikten sonra alabilmiştir ancak orayı.
-
Ülkenin cazibe merkezi olan marmara ege ve akdenizde antalya seküler onun dışında Türkiye muhafazakar bir ülke.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- nasıl esmer olunur
- pantolon yıkandıktan sonra oluşan beyaz çizgiler nasıl geçer
- sevişmek istiyorum
- cıvı batan ayağa evde ne yapmalı
- kalem pil ince mi kalın mi
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X