|
24 yaşımdayım 18 yaşımdan sonra 5 yıl flörtüm olmadı normal konustugum kız bile olmadı geçen sene bi flörtüm vardı eski kız arkadaşım diyorum çünkü ilk o hoşlandığını söyledi, sevişme hariç sevgili gibiydik zaten konserdeyken biraz arkasında duruyordum. elimi alıp memesine koymuştu, yanlışlıkla koydu herhalde deyip karnının orasına koydum elimi. tekrar alıp memesine koydu. sonra poposunu sürtmeye başladı. ben geri çekildim çünkü milletin bizim önsevişmemizi izlemesini istemedim. önceki görüşmelerimizde hep öperdim, konserden 2 gün önce yazışırken biz sevgili değil flörtüz sen beni sürekli öpüyordun ben seni ayıp olmasın diye öpüyordum napayım demişti. ben de o akşam öpmedim. kendisi öptü ve öptürdü, 2 kez de boynundan öptürdü. birkaç gün sonra bitirdik tecrübesiz olduğum için bilmiyorum, bu hareket sevişmek istiyorum mu demekti? ayrılırken de aramızdaki şey daha çok tenseldi, beni öpmen hoşuma gidiyordu demişti < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Crowley. -- 3 Ağustos 2020; 6:27:37 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı