Şimdi Ara

Türkiye'deki Oyun Fiyatları | Mail ve Twit Kampanyası! [İlk Sayfayı İnceleyin | Sessiz Kalmayın] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
15
Favori
13.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bana hepsinden cevap geldi size gelmedi mi? Hepsi de olumsuz gibiydi.
    @Gny*

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Çözüm bulamazsak artık boykot yapacağız. Tr psn ve Türkiye içinde hiç bir mağazadan oyun almayacağız.
    Maili görmezden gelebilirler ama oyunların elde kaldığını görünce bir şeyler olduğunun farkına varırlar.

Aslında oyunserver arkadaşlar tembellik etmeyipte bir protesto yürüyüşü düzenleyip katılsa ve olay ufak çapra medyaya yansısa çok daha iyi sonuçlar alırız elimizde resmi belgeli resimli delilleri de gösterdik mi olayın rengi değişir.

Öyle bir şeye pek katılım olacağını sanmıyorum, en iyi sonuç Tr'den hiç bir şekilde oyun almamak olacaktır.
    Sony satış rakamlarının düştüğünü görünce bir şeylerin farkına varır heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: salvo

Aral'ın rezilliği su götürmez bir gerçek yıllardır, ama şu an PSN'deki keyfi dijital artışlar gündemde. Zaten kur üzerinden yeterince arttığı yetmiyormuş gibi bir de Playstation Türkiye tarafından seçilen oyunlara %30-40 civarında zamlar yapıldı son 1-2 ay içinde. Yani fiziksel oyunla bitmiyor maalesef, dijitalde bile rahat bırakmıyorlar insanı.

Ekleme: Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi, en iyi çözüm ne fiziksel ne dijital olarak buradan oyun almamak. Shopto, mariio128, tronixweb, amazon gibi sitelerden veya ikinci el almak/takas yapmak lazım. Biz ne kadar iyi niyetli yaklaşıp destek vermeye çalıştıysak Playstation Türkiye bir hafta geç gelen bültenlerinden forum diktatörlüğüne, PS4 lansmanındaki kıyakçı ve kontrolsüz uygulamalarına kadar hiçbir alanda bize bunun karşılığını vermedi. Şimdi de bu rezil ekonomide kur fiyatlarından sağlanan artışa rağmen merkezden bağımsız, kafasına göre zamlar yapıyor.

Şu an FFX indirimde olmasına rağmen almayacağım, Plus üyeliğim ve trophy'lerim olmasa tamamen bırakırdım TR PSN'i ama bundan sonra benden Plus ücreti dışında para almaları çok zor.

bosver trpohy ı bende trpohlerı bosverdım us psn gectım hatta 2 aylık plus uyelıgım daha vardı.sınırımden umrumda olmadı.cok trpohy oldumu sankı bısımı verıyorlar oyun ındırımı falan hıc bısı yok.bence plus parası dahı kazandırma.

• Trophy'ler o kadar önemli değil ama Plus oyunlarım gidecek 3 platformda 2 yıldır biriken. Keşke bir geçiş şansı verse Sony herkese bir seferlik de tamamen kurtulsak şu rezillerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

Trophy'ler o kadar önemli değil ama Plus oyunlarım gidecek 3 platformda 2 yıldır biriken. Keşke bir geçiş şansı verse Sony herkese bir seferlik de tamamen kurtulsak şu rezillerden.

dogru resogun sız kaldım bende:)ama us psn suan eskı verıdıgı plus oyunları tekrar verıyor doki dpkşi unıverse le basladı.resogunıda tekar ekstra olarak verır umarım
  • arkadaşlar şuana kadar Türkiyeden oyun almanız zaten kabahat. benim psn US digitallerin hepsi 60 dolardan hesabıma geliyor. kutulu almak istesem yine yurtdışından 60 dolara alıyorum kargo vs vs dahil. en olmadı bakırköyde spot satan bir yer vardı 130 a nba2k14 almıştım en son. yani boşuna çabalıyosunuz zaten seçenekler dolu dolu. 270 tl den oyun almayıverin sizde. TR psn in size faydası nedir bu kadar diretiyorsunuz TR psn diye? çok isterseniz siz yine kullanın. Benim ana hesap US plus oyunlar vs vs herşey onda fakat UK psn den oynuyorum hep. benim durumumda UK yerine TR kullanırsınız. Çok isterim teknosada 140 tl ye oyun satıldığını görmeyi ama olmayacak duaya amin demeyelim.
  • Ben us psn ''ps4'' üstünden kalıcı kardeşlik yolu ile oyunları 30 dolara getiriyorum. Türkçe oyunlar için artık ne yazık ki spot devam. 210 küsür hele özel sürümlere 240 tl verecek değiliz.

Benim yolladığım tüm mesajlara cevap gelsede olumlu şimdilik bir sonuç yok. Ben denemeye devam edeceğim. Umarım dediğiniz gibi hesap taşıma gelir. Ama gelmese bile us pns geçiş kesinlikle yapın.

Ayrıca Ps4 sahipleri kalıcı kardeşlik çözümleri üretin. 30 dolar nerde 210 tl nerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Bana göre Türkiye'de oyun fiyatlarını yükselten firma ARAL. Sony TR yerine aral a yollanmalı bu tür mailler. Kutulu oyunların fiyatlarını düşürebilirsek eğer dijital oyunlarınki de otomatikmen düşecektir diye düşünüyorum.

Gerçekten de bu yüksek oyun fiyatlarının mimarı Aral Game'dir.

Lakin ben bir dijitalci olduğumdan en azından dijital oyun fiyatlarının düşük olmasını istiyorum.Fakat şunu farkettim ki kutulu oyun fiyatları ile dijitaller başabaş gidiyor ve bu yüzden hafızamı işgal etmemin benim için pek mantığı kalmıyor.Eğer tekrardan bir ev konsolu alırsam kardeşliğe devam edeceğim gibi gözüküyor.
  • Playstation seven değerli arkadaşlar, aşağıda ki linkte, "Sevgili Mesut Çevik" ile başlayan yazıma destek (+) verirseniz. Daha çok göz önünde bulunacak ve daha çok kişiye ulaşacaktır. Belki bu sayede, Sony yetkilileri de okur.

http://forum.donanimhaber.com/m_94175385/tm.htm
  • TR PS Store'un rezilliklerine yenisi.

29.99 eurodan piyasaya surulen iki oyun. Sly Collection(Vita) storeda 58 tl iken, Ratchet and Clank Trilogy(Vita) nasil oluyor da 89 lira oluyor?
    EU storeda ayni fiyatli oyunlari keyfinize gore %60-70 zam koyarak satmak zevkli mi gercekten?
  • Yok vergisi filan diyorsunuz da bu spotçular bunları yurt dışından kaçak mı getiriyor?Sigara uyuşturucu kaçakçılığı gibi bir şey mi yapıyorlar
  • Aynı şekilde Aralgame de belirlenen bir ürünede toplu mesaj yollanabilir?
  • Kimse almasın artık TR PSN'den. Ben PSN+'ım bitince Plus'ı Amerika'dan alacağım. Bu soygunculara para yedirmeyelim. Kredi kartı olan her oyuncu US PSN'den Amazon'dan PSN Gift Card alarak istediği oyunu satın alabiliyor. O fiyatlar düşmedikçe çıkacak Türkçe PS4 oyunlarını da almayacağım. Defalarca destekledim. Oynamama rağmen aldığım Türkçe oyunlar oldu ama yeter. Her PS4 oyuncusu buna katılmalı. Hatta ayrı bir başlık altında boykotumuzu dillendirmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 6 Temmuz 2014; 20:02:46 >
  • Mustafa yiğitin müdür olduktan sonra oyun dünyasına atıldığını düşünüyorum.Konuşmaları hep bir metinden ezberlenmiş gibi. İnsan içine çık. Oyuncuların derdini dinle. Yok. Sanki cumhur reis.Microsoft Türkiye ye bakıpta utansınlar. Adamlar Xbox one eylülde gelecek diye heryere röportaj veriyor. Bunlardanda lafı cımbızla ağızlarından alıyoruz.

Neredesin Özgür ağabey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 6 Temmuz 2014; 20:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Yok vergisi filan diyorsunuz da bu spotçular bunları yurt dışından kaçak mı getiriyor?Sigara uyuşturucu kaçakçılığı gibi bir şey mi yapıyorlar

Oyunlarda kdv haricinde (% 18) vergi yok dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

quote:

Yok vergisi filan diyorsunuz da bu spotçular bunları yurt dışından kaçak mı getiriyor?Sigara uyuşturucu kaçakçılığı gibi bir şey mi yapıyorlar

onu anladım o tamam :D benim anlamadığım bu spotçular hem kar elde ediyor hem ucuz satıyor.Vergi mevzusunu o yüzden sordum kaçakçılık mı yapıyorlar diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

quote:

onu anladım o tamam :D benim anlamadığım bu spotçular hem kar elde ediyor hem ucuz satıyor.Vergi mevzusunu o yüzden sordum kaçakçılık mı yapıyorlar diye

Işte o kısmı ben de cozemiyorum

• Devam ediyor...
  • Valla usenmedim mail de tweet te attim vatana millete hayirli olsyn

• Mailde twitte belirtilen adreslere yolladim.Umarim bi karsilik buluruz gelen bi cevap olmadi bana bi hafta olmasina ragmen.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.