Şimdi Ara

Türkiye'de TV'de Yayınlanan Programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bilmem eşim bilir, Survivor, Çarkıfelek, saçma sapan yaz dizileri, normal diziler ve bunun gibi programlar sizce insan zekasının altına hitap etmiyormu? Bunları izleyen kim? Çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suzuha -- 4 Temmuz 2015; 23:15:20 >

• Halk kitap okumuyor, onun yerine televizyon izliyor. İnsan hiç değilse televizyona ilgi çekici ve içi dolu programlar koyar. Fakat trt kanalları, ntv ve habertürk'ten başka adam akıllı kanal yok. Varsa yoksa reyting kölesi ciciş programları, kalitesiz aşk dizileri. Bu izletiler halkada tesir ediyor. Sosyal medyada dizi alıntısı sözler ile ruh hallerini ve kişiliklerini buluyorlar. İfade ettiklerini sanıyorlar. Trt izleyin, trt belgesel özellikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
     Türkiye'de TV'de Yayınlanan Programlar

• Türk dizilerinin ℅99 u kalitesizdir açık ve net.

• izlenmese yapmazlardı, kendi yaşadığım evden biliyorum izleniyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Halk kitap okumuyor, onun yerine televizyon izliyor. İnsan hiç değilse televizyona ilgi çekici ve içi dolu programlar koyar. Fakat trt kanalları, ntv ve habertürk'ten başka adam akıllı kanal yok. Varsa yoksa reyting kölesi ciciş programları, kalitesiz aşk dizileri. Bu izletiler halkada tesir ediyor. Sosyal medyada dizi alıntısı sözler ile ruh hallerini ve kişiliklerini buluyorlar. İfade ettiklerini sanıyorlar. Trt izleyin, trt belgesel özellikle.

Haklısınız. Trt belgesel'de güzel belgeseller zaman zaman var, ayrıca TRT HD'de arada bir; çok güzel belgeseller gösteriyorlar. Bunları kaçırmamaya çalışıyorum.
  • TV'da değil, TV'de...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben izliyorum mutluyum siz izlemediğiniz vakitte ülkeyimi kurtarıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: P.Kurmay Albay

TV'da değil, TV'de...

Televizyon diye okuyorum TiVi diye değil. Malesef türkçe'ye pek hakim değilim. Dediğiniz gibi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Halk kitap okumuyor, onun yerine televizyon izliyor. İnsan hiç değilse televizyona ilgi çekici ve içi dolu programlar koyar. Fakat trt kanalları, ntv ve habertürk'ten başka adam akıllı kanal yok. Varsa yoksa reyting kölesi ciciş programları, kalitesiz aşk dizileri. Bu izletiler halkada tesir ediyor. Sosyal medyada dizi alıntısı sözler ile ruh hallerini ve kişiliklerini buluyorlar. İfade ettiklerini sanıyorlar. Trt izleyin, trt belgesel özellikle.

Aynen oyle, trt belgesel ve trt hd de guzel belgeseller oluyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kalitesi ne içi dolu programı arıyorsunuz ki? televizyonda eğlenceli şeyler olur ki konuda verdiğin programların hepsi güzel. Böyle boş boş şeylerle uğraşacağına hayattan keyif almaya bak.
  • Nat Geo,Nat Geo Wild,Discovery Science abi,favori kanallarim...

Kutuphane gibi kanallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet25 -- 4 Temmuz 2015; 23:45:14 >
  • Kezbanlar ve kezboylar izliyor.
  •  Türkiye'de TV'de Yayınlanan Programlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet25

Nat Geo,Nat Geo Wild,Discovery Science abi,favori kanallarim...

Kutuphane gibi kanallar

+1 Şu kanalları izleyenin her konuda bilgisi olur

• ezel gelmis gecmis en iyi dizidir. katilanlar artilasin.

• Halk düzgün programlar yerine saçma aşk dizilerini izlerse adamlarda para kazanmak için aşk dizisinden başka birşey çekmezler kısacası halkın zeka orantısına göre diziler yayınlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turan Türkoğlu -- 5 Temmuz 2015; 5:19:56 >
  • Allaha şükür survivor da bitti.Gerisi boş.

• Bütün Discovery Channel ve National Geographic Kanalları TRT Belgesel, Food Network, NTV, Habertürk > Diğer Kanallar
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.