|
Bildirim
WP nin o saçma kısıtlamalarından hiç bir haber yok. Yenilik dedikleri mevcut sistemdeki eksiklikleri kapatmak. Koydukları bir kaç performans güncellemesi, yeni tarayıcı ve multitasking. Tarayıcı da flash desteklemiyor. Teknoloji bu hızda ilerlerken olamayan bir şeyin yaygınlaşmasını mı bekliycem yoksa var olandan en hızlı şekilde faydalanmaya mı çalışacam. Galaxy S2 nin tarayıcısını gördük, üstüne laf etmeye gerek yok sanırım. Zamanında stabiliteyi bozar diye multitasking in olmamasını kabul edenleri de görmek istiyorum şimdi. Bunlarla beraber nerede bu 500 yenilik merak ediyorum. Sitelere bakıyorsun, hiç birinde adam akıllı detay yok, 3-5 şeyden bahsedip geçmişler.
Kişiselleştirilebilmekten uzak, saçma bir ana ekran ve yazılarla boğulmuş bir menü tasarımıyla mı iyi kullanıcı deneyimi yaşatacaklar orası da soru işareti. Aslında fazla yorum yapmaya da gerek yok, temel anlamda ilk çıktığından beri belli zaten, oluşturulmaya çalışan yapı Apple/iOs taklitçiliğinden ibaret. Benzer kısıtlamalar, benzer eksiklikler ve bunları kapatan akıcı işletim sistemi/arayüzü, kapalı kod oluşu, oluşturulmaya çalışılan marketplace/store mantığı vs vs. Bakalım nereye varabilecekler. |
Tam tersi, Android'den geri iPhone'a dönen kişi sayısı çok çok azken her saniye binlerce kişi kendini iOS cehenneminden kurtarıp rahatlıyor.
|
Microsoft'un dar görüşlü sistem yapısına lanet olsun. Nokiayı bitirdiler.. Lumialar aldık kullandık telefonu aldık bırakana kadar hep beta kullandırdılar aylarca insanları hikayeler ile oyaladılar ne oldu sonunda kaybeden Microsoft'un ta kendisi.! Daha beter ol!
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|