FC Mobile Oynayan Var mı?
Elimde birçok kod var oynayan varsa paylaşabilirim.
FC Mobile Oynayan Var mı?
Elimde birçok kod var oynayan varsa paylaşabilirim.
FC Mobile Oynayan var mı?
Elimde oyun içi kodlar var ücretsiz paylaşmak istiyorum.
Bu boru nedir, önemli mi?
Symbol 2008 kaputu açınca fark ettim. Neyin nesidir? Önemli mi nasıl takılır?

.edu Uzantılı E-Mail Adresi Olana 3GB Hediye İnternet
https://vodafone.poltio.com/register?referrerHash=019570b9-ca68-7097-beab-e8243998decc
.edu uzantılı mail adresiniz ile kaydolun, soruları cevaplayın 3GB hediye.
https://vodafone.poltio.com/register?referrerHash=019570b9-ca68-7097-beab-e8243998decc
.edu uzantılı mail adresiniz ile kaydolun, soruları cevaplayın 3GB hediye.
Windows 11 Kablosuz Ekrana Bağlanmıyor (Çıldırmalık)
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım Windows 11, Miracast supported with HDCP mevcut, güçlü bir internet ağı mevcut, sürücüler güncel, ağ ayarları sıfırlandı, güvenlik duvarı kapatıldı lakin Win+K veya Win+P kombinasyonları ile kablosuz bir ekrana bağlan seçeneğine tıklayınca seçeneklerde çıkan LG UHD TV'ye bağlanamıyorum. TV ve bilgisayarda bağlanıyor olarak gözüküyor fakat görüntü gelmeden bağlantı kesildi hatası alıyorum. Aynı televizyona telefon ile kablosuz bağlanabiliyorum. Ne yaptıysam olmadı. Aygıt yöneticisinde de bir problem gözükmüyor. Lütfen yardım edin. Nasıl çözülecek?

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım Windows 11, Miracast supported with HDCP mevcut, güçlü bir internet ağı mevcut, sürücüler güncel, ağ ayarları sıfırlandı, güvenlik duvarı kapatıldı lakin Win+K veya Win+P kombinasyonları ile kablosuz bir ekrana bağlan seçeneğine tıklayınca seçeneklerde çıkan LG UHD TV'ye bağlanamıyorum. TV ve bilgisayarda bağlanıyor olarak gözüküyor fakat görüntü gelmeden bağlantı kesildi hatası alıyorum. Aynı televizyona telefon ile kablosuz bağlanabiliyorum. Ne yaptıysam olmadı. Aygıt yöneticisinde de bir problem gözükmüyor. Lütfen yardım edin. Nasıl çözülecek?

| Pacta Sunt Servanda |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.904
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.979)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 447 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0