Şimdi Ara

Turkcell Superonline'dan 1000Mbps süper hızlı fiber internet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
17.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

wow oynarken ingiltere den bir arkadaşa Türkiye deki internetten dem vuruyordum. kota uygulamasından hızın düşürülmesinden vs. hız düşürme işleminin normal olduğunu ve kendi ülkesinde de şirketlerin bu durumu sözleşmelerde belirttiğini söyledi. fazla dosya indirenlerin hızı burada da düşüyor dedi.

Sorsaydın madem onların hızı ne kadar düşürülüyor? Adamların hızı düşünce bile internet iyi oluyor. Yani gene zevk alabiliyosun yaptığın işten çünkü bizim ülke gibi 1/20 oranında düşürmüyorlar hızı. Ayrıca orada bildiğim kadarıyla haftalık kota var. Yani her hafta sıfırlanıyor. Bizim gibi 3 gün aban 27 gün sabret olayı değil.

Orda bizim kadar abanma olayı zaten yoktur, bizimkiler nete doyamadı

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

http://forum.donanimhaber.com/m_61152427/tm.htm

Değiştiriyorlar arada demek, seninde mesajının olduğu bir konu buldum downloadda 5 tb , uploadda 200 gb akk varmış, şimdi yok görünüyor ilginç.

Ama 5000 gb da az değil hani 30 güne bölsen günlük 166 gb gayet iyi :) Ama hız olarak 1000 mbit bizim gibi ev kullanıcıları için gerekli değil tabi.

Bu sınırsız haliyle alan olur mu alırsada dediğin gibi nekadar kullanır acaba ? Ve firma aynen dediğin gibi ses etmeden nekadar kullanıma izin verir.

Evet 5TB / 200GB kota vardı kaldırmışlar, şimdi daha iyi anımsadım.

quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

Ayda 1000GB adil kullanım kotası verirlerse(?) 1000TL'ye bir şirket için ideal olduğunu düşünüyorum.

Superonline 20MBit Propaket tarifesi ile zaten sınırsız trafik veriyor, aylık 199TL'ye. Bu tarifede aylık 1000GB yapmak zor değil.

Şu an Superonline 20Mbit propaket abonesiyiz işyerimde, Haziran 2012 trafiğimiz 1500GB download + 200GB upload an itibarı ile.

• Almanyada 25 Euro verip kotasiz 50 Mbit alabiliyorsunuz. Unilerde okuyorsaniz 100Mbit min olmak uzere internet emrinizde. Yazik yahu, resmen siyuyorlar. Tabi burda akk hakkinda elestiri yaparken " torrent kullanan biri..." diye yazarsaniz zaten adamlari hakli cikariyorsunuz demektir. Torrent ve yasal icerik muhabbetine girmeyin cunku herkes kimin ne indirdigini az cok bilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Francouzska

Benim bildigim super online bole interneti var ayrica normal kullanicilara vermiyorlar verseler bile bilgisayar desteklemez cok yuksek ozellikler olmasi lazim bu interneti sadece buyuk oyun sunucularda kullaniyorlar

Bu hızı sadece bireysel abonelere veriyorlar. Kurumsalda yok. Duyduğum kadarıyla 1000mbit kullanan 4 bireysel müşterisi varmış. 3 'ü İstanbul'da

sözde adil kullanım kotası koyup bunuda ticarete döken kapitalist hortumcular

• çok cıvık bir tanıtım aploadı çok düşük ayrıca 1000tl verip de akk yiceksen paraya değmez

Türkiye Türklerindir
  • 1000 Mvps 4 GB kota. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

Ben tekrar baktım yok yazıyor.Yani görünen o ki bu pakette adil kullanım kotası yok.

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=1&d=1000-mbps---isik-hizinda-nternet&t=0

1000 Mbps hızının upload hızı 20 Mbps'dir.
    1000 Mbps hız paketinde download ve upload sınırı yoktur.
    Kampanya ücretlerine %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.

http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/1000-mbps

Burdan da kullanım detaylarına bakınca hız alanı sınırsız yazıyor.

İlginç, daha geçenlerde baktığımda 4TB Download kotası ve bunun yanında hatırlayamadım bir değerde upload kotası da vardı.

Ayrıca 1 yıllık sözleşme ile ilk 3 ay 499TL gibi bir kampanya falan vardı, demek ki biraz mantıklı şeyler yapabiliyorlar.

Acaba aylık 100-200TB trafiği hiç ses etmeden sağlayacaklar mı onu merak ediyorum şimdi.

Superonline de verilen AKK değerleri download+upload ile ölçülüyor. Ayrı değer veya sadece download için değil. Adamlar fiber interneti sunuyorlar ama AKK konusunca ciddi anlamda katılar.

Kullanıcısı olarka söylüyorum , adslden iyi. Telefon da bunun üzerinden geliyor ve ücretsiz. Telefona da sabit ücret ödemiyoruz.

Ancak AKK çok sıkı. DL+UL toplamı mesela 50 GB kotam mı var %80 ulaştığı gibi uyarı maili geliyor. Kotayı 1 bayt geçtiğin gibi de hızın otomatik santralden düşüyor.

• henüz tam olmamış tamam ama arkadaş ne olursa olsun şu an 90kb hıza sahip olduğumu düşünürsek snde 20 mb veri indirmek rüya gibi bir şey,turkcell kazıkçı falan filan ama ttnete muhtaç olmaktan iyidir...Ve artık ülkeye de sağlam bir fiber internet alt yapısı gerekli ,bir yerden başlamak gerek..

• quote:

Orijinalden alıntı: sugurlu84

Turkcell'in sunucularindan indirilen verinin benim icin hicbir degeri yok, benim yan odamdaki laptoptan desktopa film gondermem gibi bir sey olmus bu. Keske speedtest sonuclari, bir linux yaziliminin serverdan indirilmesi yada yasal bir torrentin hiz degerlerini gosteren veriler paylasilsaymis. Acikcasi 1000 mbs lerinden cok da emin olmadiklari hissi uyandirdi bende.

Arkadaşa %100 katılıyorum.

• bu ülkede niye internet ağı bir türlü oturmuyor niye pahalı niye heryerde fiber yok niyeeeeeeee

• Selam,

1000mbps hat üzerinde AKK uygulanmıyor

Tebrikler Ttnet

• Bu Vimeo da güya html5 destekliyor. Oynatma butonunu parmakla parmakla dur, videonun açıldığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarjaleti -- 20 Haziran 2012; 12:50:21 >
  • Bizim buraya fiberin ucu değsin geri kalanını ben tamamlayıp bağlatcam.ttnet kaç yıldır döşeyemedi kaz muamelesi yapıp yoldu milleti.1mbit internetim var.Şu videoyu izleyince bi tuhaf oldum.benim için 1megabayt/saniye bile müthiş bir rakam...

ayrıca tanıtımda ssd kullanuılabilirdi.Bu interneti bağlatacak adamın ssd alacak parasıda vardır elbet...Herşeye rağmen 20mb/snx4 gibi rakamı görmek çok heyecan vericiydi.Saol ttnet.100kb hıza 50lira alıyorsun.haram-i hoş olsun

• o değil Turkcell korsan film indiriyor

• bu habere sadece gülünür

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.