Şimdi Ara

Turkcell Superonline'dan 1000Mbps süper hızlı fiber internet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
17.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya millet o kadar alışmışki sömürülmeye ezilmeye akk ye karşı direniş göstermiyor aksine savunuyorlar ya Türkiye de direniş ruhu ölmüş bitmiş yorumlara bakar mısınız ya 4tb neyinize yetmez diyeni bile var belki sunucularım var benim sürekli aktarım halindeyim 4tb günümüz teknolojisinde artık çok büyük bir sayı değil ayrıca korsanı engellicez diyen superonline akk koyuyor kendi filmleri ripli orijinal oyun alırsın kotandan gider bunların korsanı engelleme mantığı bu kadar işte en önemlisi sözleşmede akk maddesi yok iken akk uygulayarak bizleri enayi yerine koyması madem akk koyuyorsun 20mbitten 1e düşürme hızı 4 5 e düşürde bari attan düşmüşe benzemesin millet 1mbiti adamlar bireysel hak diye ücretsiz veriyorlar bizde 50-70 lira para ödüyorsun kapitalist emperyalist düzene ülkede barındıran yöneticilere yazıklar olsun

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

4 tb oha az mı allah aşkına bu kota , bütün filmlerimi depolayacanız

4tb ne ki?
    ben onu 1 ayda 8mbit ile yapıyordum bikaç ay evvel.
    ki elimde 1gbit olcak ben 4tb kotaya doyacam?
    çok olan tarafta değiliz
    çok olan tarafta olmayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLeNDiL

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Özet : Aylık 1000TLye 1GBit internet alıp aynı anda dört video açabilir eşinize dostunuza hava atabilirsiniz, onun haricinde, 4TB kota ile sizinle dalga geçmekteyiz, 1000TL para ödeyeceksiniz her ay ve size kota koyacağız, yerseniz. En baba H.264 1080p videonun bitrate değeri 10MBiti geçmez zaten, 4 tane 1080p videoyu aynı anda oynatmanın ihtiyaç duyacağı trafik taş çatlasın 50Mbit. 1Gbit internetin hizmet kalitesi böyle ölçülmez. Not : 4TB kotası dolduktan sonra 1Mbite düşen 1000TLlik internetinizle mutluluklar, facebook okeyde şansınız bol olsun. Ekleme : Son durumda 1GBit internet tarifesi için AKK uygulaması görünmüyor ama Superonlinea bu konuda güvenemiyorum bilmem acaba sınırsız diye sattığı fiberleri sonradan zorla AKKya dahil ettiğinden olabilir mi...

Bu internet bağlantıları zaten siz evde film indirip izleyesiniz diye çıkmıyor. Kurumsal bir şirkette işe girerseniz büyüyünce, anlarsınız internet hızının önemini.

o zaman tanıtımlar niye film-müzik indirme üzerinden yapılıyor?

• Türkiye'deki bütün internet sağlayıcıların Allah belasını versin! Ulan hepsi aynı bok, madem 1000 tl'ye 1000Mbps internet veriyorsun akk'nin ne işi var! Yazık vallahi hem devlet hem özel sektör halkı sömürüyor nasıl bir ülkede yaşıyoruz...

• Param olsa dusunmeden eve baglatirim pahali degil aslinda 10mbit 50 60 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kacinci lansman... Bir de 1000Mbit icin stoklarla sinirli demisler, cok talep var ya tukenir mukenir bir an once basvurmak lazim :))

Yani marifet B'de...
  • türksel 4 çeker vatandaş da fatura öder jet gibi indirsen ne hacet kotan doalr paran gider 100mbit yeterde artar bile ama gel gör ki daha fiyatlara açısından avrupaya yaklaşmamıza çok var çoook

• fiyata bakın

Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Böyle absürt olaylarla uğraşmaktansa herkesin hızlarını stabil 20 mbit yapsalar ucuza internet sağlasalar,akk saçmalığından vazgeçseler,her eve fiber döşeseler ya. O 1000 mbiti zaten ev kullanıcısı kullanamaz 1000 mbitle nereden indirebilir ki sadece nette daha hızlı surf yapar bunun için de ayda 1000 lira bayılacak enayi var mıdır?

Yoook bu ülkede düzgün ne var ki internetimiz mantıklı olsun!Bir Allah ın kulu böyle birşey yapsın tüm ülkeye hat çekerim ben okulu bırakıp.

• ssd di yoksa 1000mbit yalan olur :)

• sen 8 mb i akk sız tam kapasite de kullanabilmeme izin ver başka bişey istemiyorum

• Önce hızımızı düşürürken 1 değil 2 mbit e indirin bari aç oğlu açlar. 20mbit ile youtube izlerken takılıyor o süper über internetiniz 1 mbit ile resim açamıyoruz resim.

• Evde 20 mb fiber superonline var, hersey cok guzel fakat bu akillar 10 gunde bir arayip superonline kullaniyormusunuz kullanmak istermisiniz diye soruyorlar, ayni sekilde ayda 2 kere duzenli olarak gelip kullaniyormusunuz diye soruyorlar, dayanamadik artik, esim soz biryerlere not filan almiyormusunuz neden kullandigimiz halde sik sik ariyorsunuz diye cikisti, 2 gun sonra kapida bitti genc bir oglan superonline istermisini diye :))) ben firma icinde birbirinden bu kadar habersiz calisan baska bir yer gormedim. Kapidaki oglan zavallim, al listeyi cal kapilari dediler diyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushia -- 20 Haziran 2012; 16:04:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüh Harvard'lı Emily napıcak şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: xceza94

Buna da AKK gelir. Onu da 50 gb yaparlar, 1 dakikada doldurursun

1000 Mbps'nin AKK'si sınırsız.

• Bundan ne olurki kendin çal kendin oyna misali nerelerde hizmet veriyor ona bakmak lazım İstanbul'un sadece birkaç mahallesine hizmet verdikten sonra bin verse ne olur on bin verse ne olur

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.