Şimdi Ara

Turkcell Superonline'dan 1000Mbps süper hızlı fiber internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
17.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle absürt olaylarla uğraşmaktansa herkesin hızlarını stabil 20 mbit yapsalar ucuza internet sağlasalar,akk saçmalığından vazgeçseler,her eve fiber döşeseler ya. O 1000 mbiti zaten ev kullanıcısı kullanamaz 1000 mbitle nereden indirebilir ki sadece nette daha hızlı surf yapar bunun için de ayda 1000 lira bayılacak enayi var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 20 Haziran 2012; 11:56:25 >
  • wow oynarken ingiltere den bir arkadaşa Türkiye deki internetten dem vuruyordum. kota uygulamasından hızın düşürülmesinden vs. hız düşürme işleminin normal olduğunu ve kendi ülkesinde de şirketlerin bu durumu sözleşmelerde belirttiğini söyledi. fazla dosya indirenlerin hızı burada da düşüyor dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN
    Bu pakette kota var mı yok mu şimdi ? Ben geçen var dediğimde bi arkadaş hayır yok dedi ısrarla.Sürekli değiştiriyorlar mı ?

4TB Adil Kullanım Koşulları kotası mevcut bildiğim kadarıyla. 4TB Download yaptıktan sonra hızınız 1000MBit'ten 1Mbit'e düşecek.

Superonline websitesinde fiyat bilgileri ve AKK ile ilgili detaylar resmen kullanıcıdan saklanıyor, sitelerinde fiber internet fiyat tarifesini ara ki bulasın, AKK ile ilgili bilgileri ara ki bulasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Google- -- 20 Haziran 2012; 12:05:59 >

Leyla ile Mecnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

wow oynarken ingiltere den bir arkadaşa Türkiye deki internetten dem vuruyordum. kota uygulamasından hızın düşürülmesinden vs. hız düşürme işleminin normal olduğunu ve kendi ülkesinde de şirketlerin bu durumu sözleşmelerde belirttiğini söyledi. fazla dosya indirenlerin hızı burada da düşüyor dedi.

Doğrudur AKK sistemi çoğu ülkede var ama bizdeki gibi "kan emmeye dayalı" bir sistem değil.

Adamlar 20€ gibi bir fiyattan 50Mbit internet alıyorlar, AKK kotaları da öyle 20-50-100GB gibi komik rakamlar değil. Ayrıca cüzi farklarla sınırsız trafikte internet hizmetine de erişebiliyorlar.

Biz de 8Mbit sınırsız ADSL'in fiyatı 50€.

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Bu pakette kota var mı yok mu şimdi ? Ben geçen var dediğimde bi arkadaş hayır yok dedi ısrarla.Sürekli değiştiriyorlar mı ?

4TB Adil Kullanım Koşulları kotası mevcut bildiğim kadarıyla. 4TB Download yaptıktan sonra hızınız 1000MBit'ten 1Mbit'e düşecek.

Superonline websitesinde fiyat bilgileri ve AKK ile ilgili detaylar resmen kullanıcıdan saklanıyor, sitelerinde fiber internet fiyat tarifesini ara ki bulasın, AKK ile ilgili bilgileri ara ki bulasın.

Ben tekrar baktım yok yazıyor.Yani görünen o ki bu pakette adil kullanım kotası yok.

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=1&d=1000-mbps---isik-hizinda-nternet&t=0

Burdan şartlara baktığımızda alttaki bilgileri görebiliyoruz.

1000 Mbps hızının upload hızı 20 Mbps'dir.
    1000 Mbps hız paketinde download ve upload sınırı yoktur.
    Kampanya ücretlerine %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.

http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/1000-mbps

Burdan da kullanım detaylarına bakınca hız alanı sınırsız yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 20 Haziran 2012; 12:03:04 >

• yorumlara katılıyorum. teknik olarak 128*1000= 128k kb/s yani saniyede 128 mb veri indirebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

Orijinalden alıntı: In TimeTTNET 8 MBPSye varan tarifesini kullanıyorum AKK Mevcut videoyu dahi izleyemiyorum yarım saattir dolucak güya.Verdiğimiz paranın zerresini hakketmiyorsun ttnet.
    Ben sizi anlayamıyorum.Buraya yorum yazarak TTNETi protesto edemezsin, takmazlar bile.TTNETi protesto etmek istiyorsan aboneliğini iptal ettir.Bir sürü iss var.Eğer TTNETte büyük bir abone kaybı yaşarsa kesinlikle durumlar daha da iyileşektir.

hangi iss TTninaltyapısını kullanmıyor peki??? hangisine abone olursan ol paran yine ttnete gidiyor.. bu ülkede kendi altyapısına sahip tek şirket super online fiber hizmeti.. adsl hizmetini bile ttnetten alıyor. ttnetten ayrılıp diğerine geçsende değişen birşey olmuyor anlayacağın...

• Gsm'e yaptığınız yatırım ve ilginin yarısını bu sektöre yapsa idiniz zamanında, şimdi ttnet'e muhtaç değildik...

• 1000Mbps hızı yapmışlar ama bir SSD alamamışlar kullandığı mac'te 7200 rpm hdd varmış haahhahaahahahaaaaaaa.

• quote:

Ben tekrar baktım yok yazıyor.Yani görünen o ki bu pakette adil kullanım kotası yok.

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=1&d=1000-mbps---isik-hizinda-nternet&t=0

İlginç, daha geçenlerde baktığımda 4TB Download kotası ve bunun yanında hatırlayamadım bir değerde upload kotası da vardı.

Ayrıca 1 yıllık sözleşme ile ilk 3 ay 499TL gibi bir kampanya falan vardı, demek ki biraz mantıklı şeyler yapabiliyorlar.

Acaba aylık 100-200TB trafiği hiç ses etmeden sağlayacaklar mı onu merak ediyorum şimdi.

• Tam komedi test olmuş.Ülke içi belki de yan tarafındaki sunucudan veri çekiyorsun.En azından göz boyamak adına speedtest yapabilirsin.Günlük internet kullanımında çektiğimiz verilerin %90 ı ülke dışından geliyor.Bu kadar cıvık bir vidyoyu yapmak için çok uğraşmışlardır.Bu arada indirme yaparken sağ alttaki vidyoda donma yaşanıyor kamera hemen dönüyor.

• Benim harddiskte aynı hızda kopyalama işlemi yapıyor bu da aynı mantık

Orijinalden alıntı: ugoss

Gsm'e yaptığınız yatırım ve ilginin yarısını bu sektöre yapsa idiniz zamanında, şimdi ttnet'e muhtaç değildik...

+1

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

İsterse 10Gbit hız olsun. AKK 50-100-200 şeklinde olsa bile torrent kullanan birisi 1 günde AKK aşar. 1 Günü 1 GBit internet hızı ile yaşamaktansa 8 Mbit net limitsiz 1 ay'da yararlanmak daha faydalı gözüküyor.

+1 8mb netlimitsiz kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

İlginç, daha geçenlerde baktığımda 4TB Download kotası ve bunun yanında hatırlayamadım bir değerde upload kotası da vardı.

Ayrıca 1 yıllık sözleşme ile ilk 3 ay 499TL gibi bir kampanya falan vardı, demek ki biraz mantıklı şeyler yapabiliyorlar.

Acaba aylık 100-200TB trafiği hiç ses etmeden sağlayacaklar mı onu merak ediyorum şimdi.

http://forum.donanimhaber.com/m_61152427/tm.htm

Değiştiriyorlar arada demek, seninde mesajının olduğu bir konu buldum downloadda 5 tb , uploadda 200 gb akk varmış, şimdi yok görünüyor ilginç.

Ama 5000 gb da az değil hani 30 güne bölsen günlük 166 gb gayet iyi :) Ama hız olarak 1000 mbit bizim gibi ev kullanıcıları için gerekli değil tabi.

Bu sınırsız haliyle alan olur mu alırsada dediğin gibi nekadar kullanır acaba ? Ve firma aynen dediğin gibi ses etmeden nekadar kullanıma izin verir.

• Ayda 1000GB adil kullanım kotası verirlerse(?) 1000TL'ye bir şirket için ideal olduğunu düşünüyorum

Düzenleme : Millet beni yanlış anladı galiba.Ben AKK savunucusu kesinlikle değilim
    Millet yorumuma eksi oy verdiği için bunu yazma gereği duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerjackal -- 21 Haziran 2012; 12:15:31 >

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

wow oynarken ingiltere den bir arkadaşa Türkiye deki internetten dem vuruyordum. kota uygulamasından hızın düşürülmesinden vs. hız düşürme işleminin normal olduğunu ve kendi ülkesinde de şirketlerin bu durumu sözleşmelerde belirttiğini söyledi. fazla dosya indirenlerin hızı burada da düşüyor dedi.

Sorsaydın madem onların hızı ne kadar düşürülüyor? Adamların hızı düşünce bile internet iyi oluyor. Yani gene zevk alabiliyosun yaptığın işten çünkü bizim ülke gibi 1/20 oranında düşürmüyorlar hızı. Ayrıca orada bildiğim kadarıyla haftalık kota var. Yani her hafta sıfırlanıyor. Bizim gibi 3 gün aban 27 gün sabret olayı değil.
  • Benim bildigim super online bole interneti var ayrica normal kullanicilara vermiyorlar verseler bile bilgisayar desteklemez cok yuksek ozellikler olmasi lazim bu interneti sadece buyuk oyun sunucularda kullaniyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.