Şimdi Ara

Turkcell Superonline'dan 1000Mbps süper hızlı fiber internet (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
0
Favori
17.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • barbarosbal, mesajlarında bir tane doğru yok. tüm dünyayı araştırıp akn kullanım oranı yaptın mı? akn birçok ülkede kullanılmaz. sanıldığı aksine "o kadar" yaygın değildir. burada gelip ahkam kesmeden önce verilerle gelin. gelin somut bir akn dünyanın yüzde şu kadarında kullanıyor diyen bir kaynak gösterin.

1000mbps istediği kadar tek olsun; 999tl gibi bir ücret adam sömürme, laf olsun diye internet paketi çıkarma, kendini adam sanma, ve bilimum şirketlerin sömürücü karaktersiz politikasından başka birşey değildir. para içinde yüzüyor olsam, apple'ın %100 hisseleri benim olsa türkiye'den başka hiçbir ülkede yaşayamıyor olsam gene o "hizmet!!!"e o ücreti vermem. kablonet de bir ara aynısını yapmıştı 200tl mi ne istemişti. bunların ne için çıkarıldığını ben de biliyorum ama bilinci olan zengin adam gram etkilenmiyor bile olsa gidip o parayı vermez çünkü verirse böyle karaktersizlikler bitmez. görüyormuyuz başka bir yerde böyle şeyler? evet ama orantılısını. bana 100gbps interneti o fiyata verir tamam derim ama 1gbps'i japonyada millet bedavaya alıyor. yani burada alan olurmu olmazmı değil konu. bir hizmet tek bile olsa o tekliğinin değerinin de üzerine bir değer konuyorsa işte orada DUR derim ben! bilinci olan her adam da demelidir.

öyle garip öyle acayip birşey ki 1gbps yazmak "az görünür diye" 1000mbps yazmışlar bir de!!! müşteriyi gerizekalı yerine koyuyorlar hani 4 tane rakam görsün de vay! desin diye! böylesine mağaraadamı vari bir anlayış olabilir mi? sırf bundan bile parası olan adam olsam almam.

onun dışında bir de gelip buna 20mbit ideal bir değerdir diyorsun ve adı üstünde bireysel diyorsun, server çalıştıracaksa şunu bunu yapar diye de bir de akıl veriyorsun. 999tl istiyorlar utanmadan ve 20mbit upload veriyorlar sen de uygun diyorsun pardon ama aklın yerinde mi? 20mbit istediği kadar büyük bir değer olsun indirme hızının 50de 1i olan hiçbir hız ideal değildir. 1000i veren adam gerisini de düşünecek! yurtdışında 100mbit internete bile 50mbit upload veriyorlar sen neyden bahsediyorsun?

hmm az daha gözümden kaçırıyordum bak bir de 4tb kota varmış! bak bak bak! böyle bir saçmalık olabilir mi? hani o kadar para alıyoruz ama kotamızı da koyarız havasını yapabileceklerini göstermek için mi yoksa daha nasıl farklı bir karaktersizlik için mi bilmiyorum ama 999tl vereceğim adama bana değil 4tb, kotanın k'sini ağzına aldığı an güle güle derim. siz 4tb az mı diye bir mantıktan nasıl gidebiliyorsunuz kaç tane başka 999tl'lik paket var da bunu söylüyorsunuz? 999tl'ye millet neler yapıyor haberiniz var mı? 4tb'yi napacakmışmışız, az bir rakammıymıymış. böyle bir mantık yok! tam 14tb indirmenin mümkün olduğu bir internet paketine 999tl vereceğim ve bana adam hala "sen dur!" diyecek? oldu. başka? banka hesap şifrelerimi de söyleyeyim mi?

yurtdışında yapacaklar bunu var ya o adamları taşlarlar, taşlarlar! bu kadar söylüyorum. türkiye ama isteyenin istediği gibi at koşturduğu bir sirk olduğu için artık bizi şaşırtmayı başaran birşey olmuyor.

akn hakkında öyle saçmalamışsın ki şurayı alıntılamam yeterli olacaktır
    quote:

AKK hiçbir ISS in uygulamak istemediği ama gerek yasalar gerekse altyapı üzerindeki kapasiteyi, trafiği ve bandwidth i dengeleyebilmesi için uyguladığı bir yasa.

özetle "yasalar gereği uygulanan bir yasa" diyorsun. böyle saçma bir cümle olabilir mi? ayrıca göster bakalım hangi yasada yazıyormuş? ayrıca akn'nin devlet tarafından uygulatıldığı da kesin değil. tt'ye sorarsanız btk uygulatıyor diyor btk'ya sorarsanız tt istedi diyor. akn ne zamandan beri yasadışı indirmeye denk geliyor? itunes diye birşey var bilmem bilir misin? hani orada yasal olarak tv dizileri, filmler, müzikler satılıyor? netflix diye birşey var sonra? amazon'dan film kiralayabiliyorsun. youtube'un bile film satın alma bölümü var. daha sayayım mı? en kötü ben sevdiğim biriyle sabah akşam 1080p video görüşmesi yapıyor olabilirim. daha yüzlerce olasılık türetilebilir. akn'yi böyle saçma sapan şeylerle savunmaya kalkma.

o kadar dar bakış açından görüyorsun ki herşeyi. sunucu sahibi olsaydınız evet limit uygulardınız. neden çünkü kaynaklarınız yetmezdi. ama akn kaynak yetmiyor diye uygulanmıyor. öyle olsa gece hızlar yükselirdi. ama yükselmiyor. sen hiç OVH gibi sunucuları duydun mu.? bak bakalım orada limit var mıymış? 1 tane 2 tane makineyle sunucu bozması şeylerle koca ülkenin internetini hangi mantıkla kıyaslıyorsun? adamlarda dünyanın kaynağı var. ttnet dünyanın en fazla kar eden şirketleri arasına girdi.

bir de download-upload harici limit uygulayan varsa söylememizi istemişsin. cehaletin böylesi. eh be arkadaş türkiye dışında download upload limiti uygulayan var mı diye sorsana? YOK! varsa da parmakla sayarsın. hepsi yoğun saatlerde kısıyor interneti, gece salıyor, saat saat hız belirleyebiliyor, belli aralıkta belli limiti geçmişsen kısa bir süre düşürüp sonra 1 gün geçmeden arttırıyor, programa göre ayarlıyor, mesela torrent'i belli saatlerde engelliyor.. yapıyor da yapıyor.. yüzlerce kombinasyon var.. aç öğren.. gram bilgi sahibi olmadan ahkam kesiyorsunuz. çok üşenirsen de teknoseyir'e bir uğra orada bu konuyla ilgili videoyu izle belki aydınlanırsın ama öyle karanlık içinde kalmışsın ki pek umut göremiyorum.

quote:

Bu arada hız testlerinizi hizinitestet.com dan yapmasını tavsiye ederim. speedtest.net y.dışı server dır bilesiniz.

bu da saçmalamanın yeni bir boyutu olsa gerek. arkadaşım orada boşuna şehir seçmiyorsun. ingilizcen olmayabilir gücenecek birşey değil ama okuman da mı yok haydi şehir isimlerini görmüyorsun ttnet serverı superonline serverı diye koca koca yazıları da mı görmüyorsun. yurtdışı serverıymış! sen hangi yurtdışı serverında 30 ping gördün? aç speedtest.net'i haritada mouse'unu hareket ettir yurtdışını seç de bak bakalım hızın pingin kaça düşüyor sonra da bak bakalım hangisi yurtdışıymış hangisi değilmiş!

tam 3.5 milyar defa hız ölçülmüş bir site aptaldı yani tüm testleri kendi ülkesinden yaptıracak kadar!

hd filmlere de el atmışsın ki atmasan olmazdı tabii! bugün 1000-2000tlye yani neredeyse herkesin alabileceği ücrete 40-50 inç full hd tvler var. bir bluray film ortalama kaç gb haberin var mı? 40gb. muhakkak internet üzerinden indirilebilir bluray satışı yapan yerler de vardır, normalde sıkıştırılmış/riplenmiş görüntüler bu kadar etmez ama mesela daha birkaç saat önce izlediğim 2 saatlik bir filmin sıkıştırılmış hali 20gb idi. bu bile tvde bazen kötü görünebiliyor çünkü bunlar biraz da filmlerin durumlarına bağlı. birsürü etken var. yani sıkıştırılmış filmler bile bu boyutlara ulaşabiliyor ama bunlar yasal görülmediği için normal bir blu-ray'i esas almamamız için hiçbir sebep yok ve bu da belirttiğim gibi 40gb oluyor ki bir film izlemek kotanın neredeyse dolması demek anlamına geliyor. bu mu adil kullanım? buna alternatif, günde 2 saat tivibu web kullanımı bile 50gb'ı tüketmeye yetiyor ki internet, tvden ibaret değil!

50gb yetmiyorsa 100gb'a geç gibi dillere destan bir öneri de yapmışsın ki yoruma bile gerek yok ama ben inatla her kelimene cevap vereceğim ve vermeye devam edeceğim çünkü çok yazarak kendini bilgin sanıyorsun ve insanlar seninle uğraşmayınca haklı olduğunu sanıyorsun!

hangi hakla böyle bir öneri yapıyorsun? 2012 yılında 8mbit görünümlü 50gb'dan sonra 1mbite dönen balkabağı internete 55tl+20tl = TAM 75TL gibi bir ücret ödüyoruz, sanki son derece iyi bir interneti son derece cüzi bir ücrete alıyormuşuz gibi de "50 yetmiyorsa 100e geç" diyorsun. ayıp denen birşey var!

quote:

8- Bağlantı hızını ve bir iss firmasında çalışıyor musun ?

heh işte soru bu! ben kesin gözüyle bakıyorum çünkü bu denli cehalet ve saçmalama başka şekilde mümkün olamaz. olmuşsa da açalım ttneti superonline'ı sana maaş bağlasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prequel

barbarosbal, mesajlarında bir tane doğru yok. tüm dünyayı araştırıp akn kullanım oranı yaptın mı? akn birçok ülkede kullanılmaz. sanıldığı aksine "o kadar" yaygın değildir. burada gelip ahkam kesmeden önce verilerle gelin. gelin somut bir akn dünyanın yüzde şu kadarında kullanıyor diyen bir kaynak gösterin.

1000mbps istediği kadar tek olsun; 999tl gibi bir ücret adam sömürme, laf olsun diye internet paketi çıkarma, kendini adam sanma, ve bilimum şirketlerin sömürücü karaktersiz politikasından başka birşey değildir. para içinde yüzüyor olsam, apple'ın %100 hisseleri benim olsa türkiye'den başka hiçbir ülkede yaşayamıyor olsam gene o "hizmet!!!"e o ücreti vermem. kablonet de bir ara aynısını yapmıştı 200tl mi ne istemişti. bunların ne için çıkarıldığını ben de biliyorum ama bilinci olan zengin adam gram etkilenmiyor bile olsa gidip o parayı vermez çünkü verirse böyle karaktersizlikler bitmez. görüyormuyuz başka bir yerde böyle şeyler? evet ama orantılısını. bana 100gbps interneti o fiyata verir tamam derim ama 1gbps'i japonyada millet bedavaya alıyor. yani burada alan olurmu olmazmı değil konu. bir hizmet tek bile olsa o tekliğinin değerinin de üzerine bir değer konuyorsa işte orada DUR derim ben! bilinci olan her adam da demelidir.

öyle garip öyle acayip birşey ki 1gbps yazmak "az görünür diye" 1000mbps yazmışlar bir de!!! müşteriyi gerizekalı yerine koyuyorlar hani 4 tane rakam görsün de vay! desin diye! böylesine mağaraadamı vari bir anlayış olabilir mi? sırf bundan bile parası olan adam olsam almam.

onun dışında bir de gelip buna 20mbit ideal bir değerdir diyorsun ve adı üstünde bireysel diyorsun, server çalıştıracaksa şunu bunu yapar diye de bir de akıl veriyorsun. 999tl istiyorlar utanmadan ve 20mbit upload veriyorlar sen de uygun diyorsun pardon ama aklın yerinde mi? 20mbit istediği kadar büyük bir değer olsun indirme hızının 50de 1i olan hiçbir hız ideal değildir. 1000i veren adam gerisini de düşünecek! yurtdışında 100mbit internete bile 50mbit upload veriyorlar sen neyden bahsediyorsun?

hmm az daha gözümden kaçırıyordum bak bir de 4tb kota varmış! bak bak bak! böyle bir saçmalık olabilir mi? hani o kadar para alıyoruz ama kotamızı da koyarız havasını yapabileceklerini göstermek için mi yoksa daha nasıl farklı bir karaktersizlik için mi bilmiyorum ama 999tl vereceğim adama bana değil 4tb, kotanın k'sini ağzına aldığı an güle güle derim. siz 4tb az mı diye bir mantıktan nasıl gidebiliyorsunuz kaç tane başka 999tl'lik paket var da bunu söylüyorsunuz? 999tl'ye millet neler yapıyor haberiniz var mı? 4tb'yi napacakmışmışız, az bir rakammıymıymış. böyle bir mantık yok! tam 14tb indirmenin mümkün olduğu bir internet paketine 999tl vereceğim ve bana adam hala "sen dur!" diyecek? oldu. başka? banka hesap şifrelerimi de söyleyeyim mi?

yurtdışında yapacaklar bunu var ya o adamları taşlarlar, taşlarlar! bu kadar söylüyorum. türkiye ama isteyenin istediği gibi at koşturduğu bir sirk olduğu için artık bizi şaşırtmayı başaran birşey olmuyor.

quote:

AKK hiçbir ISS in uygulamak istemediği ama gerek yasalar gerekse altyapı üzerindeki kapasiteyi, trafiği ve bandwidth i dengeleyebilmesi için uyguladığı bir yasa.

özetle "yasalar gereği uygulanan bir yasa" diyorsun. böyle saçma bir cümle olabilir mi? ayrıca göster bakalım hangi yasada yazıyormuş? ayrıca akn'nin devlet tarafından uygulatıldığı da kesin değil. tt'ye sorarsanız btk uygulatıyor diyor btk'ya sorarsanız tt istedi diyor. akn ne zamandan beri yasadışı indirmeye denk geliyor? itunes diye birşey var bilmem bilir misin? hani orada yasal olarak tv dizileri, filmler, müzikler satılıyor? netflix diye birşey var sonra? amazon'dan film kiralayabiliyorsun. youtube'un bile film satın alma bölümü var. daha sayayım mı? en kötü ben sevdiğim biriyle sabah akşam 1080p video görüşmesi yapıyor olabilirim. daha yüzlerce olasılık türetilebilir. akn'yi böyle saçma sapan şeylerle savunmaya kalkma.

o kadar dar bakış açından görüyorsun ki herşeyi. sunucu sahibi olsaydınız evet limit uygulardınız. neden çünkü kaynaklarınız yetmezdi. ama akn kaynak yetmiyor diye uygulanmıyor. öyle olsa gece hızlar yükselirdi. ama yükselmiyor. sen hiç OVH gibi sunucuları duydun mu.? bak bakalım orada limit var mıymış? 1 tane 2 tane makineyle sunucu bozması şeylerle koca ülkenin internetini hangi mantıkla kıyaslıyorsun? adamlarda dünyanın kaynağı var. ttnet dünyanın en fazla kar eden şirketleri arasına girdi.

bir de download-upload harici limit uygulayan varsa söylememizi istemişsin. cehaletin böylesi. eh be arkadaş türkiye dışında download upload limiti uygulayan var mı diye sorsana? YOK! varsa da parmakla sayarsın. hepsi yoğun saatlerde kısıyor interneti, gece salıyor, saat saat hız belirleyebiliyor, belli aralıkta belli limiti geçmişsen kısa bir süre düşürüp sonra 1 gün geçmeden arttırıyor, programa göre ayarlıyor, mesela torrent'i belli saatlerde engelliyor.. yapıyor da yapıyor.. yüzlerce kombinasyon var.. aç öğren.. gram bilgi sahibi olmadan ahkam kesiyorsunuz. çok üşenirsen de teknoseyir'e bir uğra orada bu konuyla ilgili videoyu izle belki aydınlanırsın ama öyle karanlık içinde kalmışsın ki pek umut göremiyorum.

quote:

Bu arada hız testlerinizi hizinitestet.com dan yapmasını tavsiye ederim. speedtest.net y.dışı server dır bilesiniz.

bu da saçmalamanın yeni bir boyutu olsa gerek. arkadaşım orada boşuna şehir seçmiyorsun. ingilizcen olmayabilir gücenecek birşey değil ama okuman da mı yok haydi şehir isimlerini görmüyorsun ttnet serverı superonline serverı diye koca koca yazıları da mı görmüyorsun. yurtdışı serverıymış! sen hangi yurtdışı serverında 30 ping gördün? aç speedtest.net'i haritada mouse'unu hareket ettir yurtdışını seç de bak bakalım hızın pingin kaça düşüyor sonra da bak bakalım hangisi yurtdışıymış hangisi değilmiş!

tam 3.5 milyar defa hız ölçülmüş bir site aptaldı yani tüm testleri kendi ülkesinden yaptıracak kadar!

hd filmlere de el atmışsın ki atmasan olmazdı tabii! bugün 1000-2000tlye yani neredeyse herkesin alabileceği ücrete 40-50 inç full hd tvler var. bir bluray film ortalama kaç gb haberin var mı? 40gb. muhakkak internet üzerinden indirilebilir bluray satışı yapan yerler de vardır, normalde sıkıştırılmış/riplenmiş görüntüler bu kadar etmez ama mesela daha birkaç saat önce izlediğim 2 saatlik bir filmin sıkıştırılmış hali 20gb idi. bu bile tvde bazen kötü görünebiliyor çünkü bunlar biraz da filmlerin durumlarına bağlı. birsürü etken var. yani sıkıştırılmış filmler bile bu boyutlara ulaşabiliyor ama bunlar yasal görülmediği için normal bir blu-ray'i esas almamamız için hiçbir sebep yok ve bu da belirttiğim gibi 40gb oluyor ki bir film izlemek kotanın neredeyse dolması demek anlamına geliyor. bu mu adil kullanım? buna alternatif, günde 2 saat tivibu web kullanımı bile 50gb'ı tüketmeye yetiyor ki internet, tvden ibaret değil!

50gb yetmiyorsa 100gb'a geç gibi dillere destan bir öneri de yapmışsın ki yoruma bile gerek yok ama ben inatla her kelimene cevap vereceğim ve vermeye devam edeceğim çünkü çok yazarak kendini bilgin sanıyorsun ve insanlar seninle uğraşmayınca haklı olduğunu sanıyorsun!

hangi hakla böyle bir öneri yapıyorsun? 2012 yılında 8mbit görünümlü 50gb'dan sonra 1mbite dönen balkabağı internete 55tl+20tl = TAM 75TL gibi bir ücret ödüyoruz, sanki son derece iyi bir interneti son derece cüzi bir ücrete alıyormuşuz gibi de "50 yetmiyorsa 100e geç" diyorsun. ayıp denen birşey var!

quote:

8- Bağlantı hızını ve bir iss firmasında çalışıyor musun ?

heh işte soru bu! ben kesin gözüyle bakıyorum çünkü bu denli cehalet ve saçmalama başka şekilde mümkün olamaz. olmuşsa da açalım ttneti superonline'ı sana maaş bağlasınlar.

@preguel

Öncelikle Hoş geldin

quote:

-ister sömürmek diye nitelendir, ister kerizlik, ister de laf olsun diye çıkarılan internet paketi. alan razı satan razı mı? gerisi kimseyi ilgilendirmez. adam bağlamış evine 1Gbps(1000 yazmıyorum forumda sıfırlara alerjisi olanlar var) her ay tıkır tıkır faturasını ödüyor, senin kadar da sesi çıkmıyordur emin ol bu tamamen bir zevk bir ego meselesi. sen insanların kullanımını kendini adam sanmaymış yada karaktersiz şirletkerin sömürücü politikasıymış diye nitelendiremezsin. benim alıcak gücüm yok de çık işin içinden zenginin malı fakirin çenesini yorardan ileri gitmez. ama sen merak etme, bilinci olmayan ve gram etkilenmeyen zengin adamlar böyle hizmetleri almaya devam edicek, senin gibi geçe pc yi açık bırakıp sabah kalkana kadar torrent den interneti sömüren, ayın 15 ine gelmeden AKK ya girip kalan 15 günü 1Mbps ile bitirenlerin boş lafları da bitmeyecek

quote:

- ya sende nasıl bir düşünce tarzı var? adam yapmış 1Gbps altyapıyı, ister 1Gbps yazar isterse 1000Mbps isterse de 100000Kbps yazar sen niye takıldın ki buna? bu "küçük" kelimesini hem tersten hem düzden okumak kadar faksız

quote:

Prequel

barbarosbal
    quote:

-btk diye bir kurum vardır bilir misin? Sor bak google amcan bilir, kurul kararları bi bak bakalım belki kimin kararları çıkarıp kimin onayladığını anlarsın ama önce gov.tr uzantılı domainlerin kime ait olduğunu araştır.

quote:

-sen onu bunu bırakta hdd in kaç onu söle ?

quote:

- o yüzden mi millet gelmiş burda TT nin adsl altyapısına dert yanıyor?

quote:

-sen şimdi buna adil mi diyorsun?

quote:

barbarosbal

Prequel

-kastettiğim serverlar hız testi yapılan serverlar değil, hız testi yaptığınız sitenin serverından bahsetmiştim dar açınla o kadar anlayabilmişsin sen hangi yurtiçi serverda 230 ping gördün? ekran görüntüsü ekte. US ip li cihaza bağlandığın sitenin yaptığı hız testine inanıyosun da 0 çıkan pingine niye inanmıyosun? nerde gördün 0 pingi? sen kısa donla gezerken ben hız testi yapıyordum

quote:

- al işte. savan.avi , sen sıkıştırılmış, riplenmiş yasal olmayan 20gb hd filmi indirirken yasal oluyor adil oluyor da kampanyanın sunduğu AKK mı adil olmuyor? olmaz tabi. ne kotası. kota mota olmicak. hatta herkese internet bedava olucak. para da almasınlar niye alıyolar? hadi boykot edip konu açıp sesimizi duyuralım heeeyoooo insanoğlu ve ihtiyaç duygusu orantısını bilir misin? bence bi araştır

quote:

-aynen öyle, niye zoruna gitti ki? ihtiyacını karşılamıyorsa geçeceksin bir üst pakete. geçemiyorsan her ISP nin AKK uyguladığı paketlere kullanıcı etkilenmek istemiyorsa eğer çıkardığı ek propaketler var? alsın propaket ne AKK ne hız limiti hiçbişeye takılmadan kullan. ama yok olmaz. neden? boş mezar bulucaz

bu muhabbet uzaaar gider gram etki etmeyen adamlar 1Gbps(1000Mbps-gıcıklık olsun diye yazıyorum) kullanıp her ay 999TL ödemeye devam edicek, AKK ya takılıp isyan edenler de isyan etmeye devam edicek

-bana bide resimleri açıklatmazsın heralde?
    Turkcell Superonline'dan 1000Mbps süper hızlı fiber internet

Turkcell Superonline'dan 1000Mbps süper hızlı fiber internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarosbal -- 23 Haziran 2012; 0:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

Orijinalden alıntı: In Time

TTNET 8 MBPSye varan tarifesini kullanıyorum AKK Mevcut videoyu dahi izleyemiyorum yarım saattir dolucak güya.Verdiğimiz paranın zerresini hakketmiyorsun ttnet.

Ben sizi anlayamıyorum.Buraya yorum yazarak TTNET'i protesto edemezsin, takmazlar bile.TTNET'i protesto etmek istiyorsan aboneliğini iptal ettir.Bir sürü iss var.Eğer TTNET'te büyük bir abone kaybı yaşarsa kesinlikle durumlar daha da iyileşektir.

cok haklisin, ben baska sebepten kapattirmistim ama bunu gorunce kapattirma sebebim gelmesede bu akk den dolayi kapatirdim. Simdi telefonumu modem olarak kullaniyorum. 11.2 kb/s hiz. Ama yetiyor, hersey sorunsuz. Facebook, google, irc zaten oyun oynamiyorum e daha ne? youtube dan da video izleniyor.10 dk bekletir o ayri mesele. ttnet muzikden sorunsuz muzik dinleyebiliyorum ayrica daha ne olsun 7 tl ye sinirsiz internet :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarosbal

quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

quote:

Orijinalden alıntı: sixpacksizadam

Almanya da 512Gbps denemesi yapıldı ve başarılı olundu biz hala 1gbps değil 1000mbps olan internetle hava atma denemelerndeyiz.

1000mbps 1gbps değil mi? İlginç.

Tabiki değil 1024mbps 1gbps dir.

hmm.. peki 1024Mbps 1Gbps ise , 1000Mbps kaç Gbps ?

0.976 Gbps

edit: dedikleri gibi eğer fazladan sıfır gözüksün insnaalrı cezbetsin diye yapmışlarsa belkide gerçek 1 Gbps dir SSD l ibir pc ile adam gibi IDM ile test etmeden DU Meter le grafik almadan söyleyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 23 Haziran 2012; 18:09:05 >

• 8 yıllık ttnet abonesiydim ve sürekli düzenli ödedim faturaları. ve her zaman limitsiz / akksiz kullandım. Son 2-3 yıldır 8 mbiti öyle kullanıyordum. Artık Superonline 20 Mbit Propaket e geçtim. Kurtuldum ttnetten. 2.5 - 3 mb/s arasında download hızı garanti görülür diyorlar. Acaba bu doğrumu ?

Ayda ortalama 1-1,5 TB download yaptığımdan dolayı Propaket tercih ettim. Yapacak bişi yoktu

superonline izlenimlerimi yazarım yakında. bakalım nasılmış fiber.
    Intel i7-3970x Extreme Edition @4.5GHz | ASUS Rampage IV Extreme 2011 X79 | G.Skill 16GB (4x4) RipjawsZ 1866Mhz CL9 | Samsung 860 EVO 500 GB SSD | 2x OCZ Vertex 3 120 GB SSD | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC Edition | Corsair AX1200i 80Plus Platinum 1200w | Cooler Master HAF X 942 Black Edition| Cooler Master MasterLiquid 240L | Pioner BDR-S06XLB 12x Blu-Ray Writer | SteelSeries Rival 110 Mouse | Tuncmatik Newtech Pro 1 KVA 1/1 Online UPS | Epson Stylus Photo PX830FWD | Logitech Z-5500 5.1 | Sennheiser RS-220 Kulaklık | ASUS VG278HR 27" 3D Nvidia Vision 2 LED | 100 TB Orjinal Blu-Ray Arşivi |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

8 yıllık ttnet abonesiydim ve sürekli düzenli ödedim faturaları. ve her zaman limitsiz / akksiz kullandım. Son 2-3 yıldır 8 mbiti öyle kullanıyordum. Artık Superonline 20 Mbit Propaket e geçtim. Kurtuldum ttnetten. 2.5 - 3 mb/s arasında download hızı garanti görülür diyorlar. Acaba bu doğrumu ?

Ayda ortalama 1-1,5 TB download yaptığımdan dolayı Propaket tercih ettim. Yapacak bişi yoktu

superonline izlenimlerimi yazarım yakında. bakalım nasılmış fiber.

gerçek 20 mbit ise 2,560 kb/sn alırsın
    adsl ise 2.232 kb/sn alırsın.

tabii 20 mbit diyorlar 24 veriyorlar sizlerde bunu çok gördüm ve kıskanıyorum hala

• ulen 1 gbit interneti tanıtıyosun, habire hdd yavaş kalıyo muhabbeti.

3-4 tane ssd'yi raid yapamadınız mı. bu kadar mı acizsiniz.

Fuzuli
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Ben şu an 8mbps kullanıyorum.

Hızım da bu ay hiç düşmedi download olmuş 4 tb.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Hangi adil kullanımdan bahsediyorsunuz?

Yani? :)

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Hangi adil kullanımdan bahsediyorsunuz?

sallama bence.4tb yapılamaz.
    snde 1mb inse desek 2.7tb yapar.
    Ayrıca, video baya bi cıvıkça olmuş.

Orijinalden alıntı: DamızLıkAdam

Turkcell SuperOnline'da olsa başka bir firma da olsa, Hepsinin sonunda Türk telekom, TTNET var. Bu yüzden abartmaya gerek yok.
    Ayrıca, video baya bi cıvıkça olmuş.

Superonline TT altyapisi kullanmiyor, kendi yurtsisi cikislari var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.