Şimdi Ara

Turkcell Platinum+ Hoşgeldin --> 15+5GB - 2000DK - 250SMS 79.90!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
5.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'e geleli 90 günü geçmemiş kişilerde bu tarifeye geçiş yapabilir.

İlk ay 30GB hediyesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayda en az 15GB internet ve heryöne en az 1500 dakika konuşma lazım olanlar için en uygun fiyat/içerik paketi.
    20 GB internet + Her salla kazandan GB gelme garantisi var. Yani ayda en az 25GB internet var bu pakette.

80 TL'ye 25GB data + Heryöne 2000 dak + Turkcelliler ile sınırsız konuşma ihtiyacı olan için kaçırılmamalı.
    Taahhütü bitenler almak için git-gel yapsın 5-6 gün içinde geri dönmüş almış olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 7 Haziran 2020; 10:17:48 >
  • Sosyal medya için verilen +5GB harika olmuş.
    İnşallah Eylül'e kadar devam eder, Türk Telekom'da kafayı yemek üzereyim.

• Heryöne dakika için alınabilir ama konuşma ile işi olmyan için pahalı.

Tarife çıkıyorsa aşağıdaki daha avantajlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Heryöne dakika için alınabilir ama konuşma ile işi olmyan için pahalı.

Tarife çıkıyorsa aşağıdaki daha avantajlı.
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/gnc-firsat-pro

Platinum'un farklı avantajları da oluyor.

• Platinum'a bakınca genelde kafe ve restoran avantajları var, pek işimize yaramaz gibi geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün 15 gb turbodan Telekoma geçtim 45 tl prime. zaten otopark ispark bedavası var :) Tarife bedavaya geliyor. Ben 1 sene turkcell de kaldım bir fark görmedim geri dönüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750dk+4gb 45 tl süperrrr
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 26.07.2019 itibarıyla kampanyadan aşağıdaki kriter setinden herhangi birinde yer alan, Turkcell Faturalı bireysel ses hattı aboneleri de faydalanabilirler:
    Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 86’dan fazla olan müşteriler. Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 45’in üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler. Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 50’nin üzerinde olan müşteriler.

• Türkcell platinum un ekstra avantajı kalmadı.
    Zaten göz boyuyup duruyorlar. Önemli olan İnternet ne kadar var.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    bu tarifeye 25 yas alti tc kimlik no ile gecebilir miyiz

• Platinum kampanyaları çok gereksiz. Ayda bir hediye verirler onu da belirsiz saatte 2000 kisiye kampanya başlamadan biter.

• Ben genç fırsat pro kullanıyorum bir senedir , sozlesmem bitiyor yakın zamanda, bugün gidip Türk Telekom 20 GB 45 TL paketine geçeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak ettiğim bir konu var. Bu telekom şirketleri neden millete gb hesabı yaptırıyor. Bunlar ne kadar gb verirse masrafları o kadar çok mu artıyor da 15 20 gb tarifelere bu kadar fiyat istiyor? Yani şunu mu diyorlar: Cigabaytın bize gelişi bu o yüzden ne kadar cigabayt o kadar para.
    Aynı şey dakika ve sms için de geçerli aslında, hadi onları biraz aştılar,yeteri kadar veriyorlar sayılır şuan. Kontör döneminde çaldır kapat yapıyordu, karşıdan ödemeli yapıyordu bu millet. Aynı kıtlığı şuan internet için yaşatıyorlar millete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauths -- 7 Haziran 2020; 16:20:3 >
  • Şu Güzelim Kahve kampanyasını bitirdiler ya. Başka bir şey demiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Dün 15 gb turbodan Telekoma geçtim 45 tl prime. zaten otopark ispark bedavası var :) Tarife bedavaya geliyor. Ben 1 sene turkcell de kaldım bir fark görmedim geri dönüyorum.
    Ama Turk Telekom depremde şey etmiyor mu,çökmüyor mu(?) Her yerde de iyi çekmiyo diyolar.
    ( Bu arada Turk Telekomda da zam gelen faturalı fiyatlar gördüm dün,taşıyacak olan dikkat etsin)

• turkcell 15gb faturalı internetli tarifeyi 59tl ye kullanyom ve 24 haziranda taahhüt bitiyor
    ancak bunların yeni müşteri kayırması nedeniyle aynı tarifeye devam edersem bu defa 69 tl ödeyecem
  • Yeni musteriye kiyak gec eskiye gecir
    15 yillik turkcell kullanicisiyim
    Bu yuzden telekom gectim
    Evet turkcell daha iyi ama 2 kat hatta 3 kat fazla verince daha iyi olmasi lazim zaten
    45 liray adamlar daha ne versin ?

• Bu Turkcell kada kendi abonesini .... görmedim ben. taahhüt bitiyor milletin bu fiyata kullandığı tarifeyi turkcell abonesi olduğumuz için 30 tl fazlasına alıyoruz.

ama enayi değiliz tabiki.. 1 sene Telekom Prime'a geçer daha az önderiz. 20 30 lirasında değilim ama böyle yolunmaz insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector81

Platinum'un farklı avantajları da oluyor.

Alıntıları Göster
    İşte o avantajlar işine yaramayanlara güzel bir alternatif bu paket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saubjk06

bu tarifeye 25 yas alti tc kimlik no ile gecebilir miyiz
    Normalde öyle oluyor ama bazen 25 yaş altı tc ile bile çıkmıyor bu paket.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.