< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 6 Aralık 2024; 21:31:41 > |
Blaupunkt LS160 Bluetooth Hoparlör 449tl
-
-
Bim de satılıyordu bölgemde 299 tl ye almıştım 6 ay önce sesi çok iyi. -
yararlandık teşekkürler umarım güzel ürün çıkar kupon vs yok değil mi?
-
Bir adet aldım teşekkür ederim.
-
Şarjı ne kadar gidiyor acaba?quote:
Orijinalden alıntı: DoĞu_KaN
Bim de satılıyordu bölgemde 299 tl ye almıştım 6 ay önce sesi çok iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: muratseker
Şarjı ne kadar gidiyor acaba?2 saat civarı sanırım çok az öyleyse
-
Baya bi gidiyor hocam. Ortalama 6 saat deviriyor -
Baya nedir?
-
Kullanıma göre değişiyor tabiki. Ben min 6 saat alıyorum süre. Geçtiğide çok oluyor -
Sömürülmüş stok yok
-
299a çok iyi almışsın. Aynen sesi çok iyi. Bende kullanıyorum.
-
Işıklı kullanırsan az gidiyor 2 saat civarı. Işıksız kullanırsan daha uzun gider
-
Windowsta kullanıyorsanız fx sound'u yükleyip öyle kullanın. (Eski ismi dfx audio enhancer)
-
Bluetooth üzerinden bağlantılarda da ses kontrolü yapabiliyormu?
-
Evet. üstündeki artı eksi düğmelerinden sesi açıp kisabilirsin
-
Öyle değil hocam fxsound ta ayarladığımız ses efektleri bluetooth cihazdan geliyor mu? Benim şu andaki bilgisayarın kendi üstünde yüklü gelen dts eklentisi bluetooth üzerinden bağladığım cihaza efektleri göndermiyor, öyle düz çalıyor.
-
Evet geliyor. Programın arayüzünde ses kaynağını Bluetooth blaupunkt seçmeniz gerekiyor.
-
Anlayan abiler, bana iphone ile kullanabileceğim bir cihaz önerebilir misiniz ? -
Bizimkini daha yeni açtım üstünde kaç hoparlör var bunu soldan ses geliyor sağdan gelmiyor tek cihazda sizinki de öyle mi acaba bu konuda acil bilgi lazım? Yani bu cihaz tek parça olarak kullanınca mono mu stereo mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: crashris
Bizimkini daha yeni açtım üstünde kaç hoparlör var bunu soldan ses geliyor sağdan gelmiyor tek cihazda sizinki de öyle mi acaba bu konuda acil bilgi lazım? Yani bu cihaz tek parça olarak kullanınca mono mu stereo mu ?Tüm sorularının cevapları burada
EMRE YILMAZyoutube#blaupunkt #bluetoothspeaker #bluetoothspeakers #tws #unboxing #unbox #unboxingvideo #speakerunboxing #speakershttps://www.youtube.com/watch?si=aAUUNCsOV9rabL4R&v=vBF96vM0J-8&feature=youtu.be
Benzer içerikler
- egm referans olma nasıl yapılır
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- turkcell 25+25 gb 50 tl
- vodafone 10 gb hediye tobi
- turkcell 60 gb 390 tl
- telegram indirim kanalları
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X